![]() |
I, sta cemo sad'!
|
Re: I, sta cemo sad'!
Da saberemo ove na?e milione koje smo u?tedeli i - pravac Kazablanka!
(U ?vajcarskoj, ako ne zna gde je... :kava: ) |
Sta drugo je moglo da se ocekuje od ovako respektabilnog establismenta nego-nasilje. Poruka je, 'nama se moze, pa kome smeta moze da nam ***!'
|
A mi, kao nespominjite pirateriju! A ovi, koji "kao jure" pirateriju.
|
Kad nemamo dronove...
|
Koliko li tek ustede ruska i kineska vojska ?
|
:rotfl:
Quote:
|
Quote:
|
Sto se nase vojske tice, oni nemugu dostici moj comp za jos 2 reinkarnacije.
|
U odnosu na budžet Pentagona, a vala i na zaradu IT industrije oko njega, tih stotinak miliona je čisto kraduckanje. Ono, dođem ti u firmu na poslovni dogovor pa ti maznem klozet papir, čisto da malo izvadim štetu.
Pozdrav, Vasa |
Jasta brate! Nije poenta o kraduckanju (sto rece Velja Ilic). Nego sto kao mi iz Tunguzije, se brinemo o autorskim pravima, i "zabranjeno" nam je da spominjemo pirat. soft. A ovamo, oni koji stite svoje gradjane, pa uteruju sirotinjske pirate po vaskolikom svetu u stvari najvise kradu! Po principu : Drz'te lopova!
Dali sad' razumete Pirat Bay? Pirat Bay my favorit! A o braci Rusima da i ne pricamo! Nas i rusa 300 miliona! |
Preterujes! 300 miliona ? To mozda pre 20 godina.... S obzirom na nas mortalitet, pre bih rekao 299 ...
|
:confused: Pa zar Rusa ima samo 50.000.000,00 :shock:
|
malo ste generalizovali pricu u smeru koji vam odgovara
lepo pise Quote:
a ne daj Boze kad bi neko u vojsci tek tako instalirao sa torenta sto raja skida, tad bi klinci od 11 godina lansirali balisticke rakete |
Quote:
Softver o kom mi govorimo "u smeru koji nama odgovara" je, takođe, "malo modifikovan" da se ne primeti da se koristi na računarima koji nisu licencirani. Moguće da se i to tretira kao "poravnanje" (sa Waves-om, npr.) Razlika je ?to ga oni nisu okačili na torent sajt... |
1 Attachment(s)
Evo ja nesto skidam, i interesantno. Pogledajte odakle je klijentela uglavnom.
|
Onaj Izraelac mi je sumnjiv, garant je špijun iz Waves-a.
Pozdrav, Vasa |
Ma meni je sumnjiv onaj prvi, belgijanac, sigurno radi za Miskovica.
|
Quote:
LACKY, sram te bilo, ja nas taman pohvalio. a ti okacio sliku svima nam dragu i poznatu!:D |
A vidi?, interesantno je da nema nijednog Indijca :confused: Kinezi su blokirali PB, pa me ne čudi ?to njih nema, ali Indija... morala bi da se pojavi po zakonu velikih brojeva.
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Indijci nemaju racunare - jos uvek... :plazi: |
Ajoj, ja zaboravio da su oni softverski narod, pa nemaju računare :) A Kinezi imaju računare, ali nemaju pristup PB-u i isoHunt-u :)
Pozdrav, Vasa |
... a mi smo lovački narod, u svemu po ISO (standardima), pa imamo pristup isoHuntu ; ne trebaju nama ni računari ni softveri ; va?no je da iz svijeta nabavljamo najbolju robu na na?e pijace.
|
Nemoj tako, mi smo pametan narod. Od kineza uzmemo racunare, sa isoHunta poskidamo softver a glupi englezi moraju sve da kupe. E sad' sto neznamo s' tim nista da uradimo, to je druga stvar. Mozda i naucimo jednog dana!
|
Mo?da Indijci nemaju računare, ali znam gomilu "Indijanaca" koji ih, na?alost, imaju...
|
Posto indijaca ima oko 1 200 000 000, ta gomila je potpuno beznacajne jer je kategorisana iz naseg ugla. Nasa gomila, indijski brabonjak. Nas i indijaca 1 207 000 000 i dve gomile kompjutera. Ziveli. Da, softver je na Pirat Bay-u!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ali zato u'apsise Vasinog rumuna!
|
|
Quote: