Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Nenad Stefanović Japanac (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=152)
-   -   Prizivanje japanca (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=45147)

VladaNS 25-11-2013 08:46 AM

Prizivanje japanca

Legende kazu da se Nesa Japanac moze dozvati samo 27. novembra u godini i to tacno u ponoc ako se izgovore odgovarajuce reci. Ritual zahteva da se najmanje 8 producenata uhvate za ruke dok sede oko vatre, a glavni medijum mora biti producent koji je smiksao bar 666 pesama koje u sebi imaju funk bass gitaru. Reci prizivanja glase: "Nenade, ti koji slepujuci bas gitaru pomeras planine, otkrij nam se!" Takođe, legende kazu da ce ime "the chosen one" medijuma biti Vrach. Nesa se nece pojaviti ukoliko je dusa nekog od prisutnih producenata turbo folk ukaljana. Za razliku od standarne procedure prizivanja, medijum koji je u transu ne izgovara reci duha koji je u njega usao, vec desnom rukom vrti potenciometre na vintage spravama koje se nalaze ispred njega a ostali iz kruga zapisuju te vekovne tajne... Evo nam sanse sad da ga dozovemo. Kod koga cemo okupljanje?

Rhino 25-11-2013 09:13 AM

Hahah

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Filip_ 27-11-2013 12:41 AM

Re: Prizivanje japanca

Quote:

Originally Posted by VladaNS (Post 353101)
Evo nam sanse sad da ga dozovemo. Kod koga cemo okupljanje?

:D:D

Meni je sestra na gajbi do vikenda ,sprema neki ispit jbg pa joj treba mir, sta li vec.

Vi recite kad i gde, ja donosim neko pivo i dunju domacu...ne znam da li legenda i ovo kaze, ali ja kazem (ako ne uspe ritual), da posle odredjenog miksa pivo-rakija, rakija-pivo, pivo-pivo-rakija itd, mozemo da sami dozovemo zeljenu osobu u nas mali kutak u glavi rezervisan za taj oblik transa.

AudioStorm 27-11-2013 12:58 AM

Quote:

Originally Posted by Filip_ (Post 353202)
:D:D

Vi recite kad i gde, ja donosim neko pivo i dunju domacu...ne znam da li legenda i ovo kaze, ali ja kazem (ako ne uspe ritual), da posle odredjenog miksa pivo-rakija, rakija-pivo, pivo-pivo-rakija itd, mozemo da sami dozovemo zeljenu osobu u nas mali kutak u glavi rezervisan za taj oblik transa.

Tada cemo svi mi bit Japanci :rotfl:

branoy 27-11-2013 01:38 AM

ko ti je rekao to iz Legendi? ? pevac ili?

Khan 27-11-2013 10:59 AM

Imate 3 dana da isproducirate rodjendansku pesmu... Mozda uspete tako da ga ganete...

VladaNS 27-11-2013 10:59 PM

Ponoc je...

Nenade, ti koji slepujuci bas gitaru pomeras planine, otkrij nam se!

VladaNS 27-11-2013 11:00 PM

Nenade?

VladaNS 27-11-2013 11:00 PM

Jebiga.

awacs 27-11-2013 11:46 PM

Quote:

Originally Posted by VladaNS (Post 353264)
Jebiga.

A ispred koje sprave sediš? Ako nije dbx channel strip džaba ti poso.

Pozdrav,

Vasa

diviner 28-11-2013 07:42 AM

Quote:

Originally Posted by Khan (Post 353221)
Mozda uspete tako da ga ganete...

Gane nije tu...hocu da kazem nije registrovan (barem mislim da nije, a vjerovatno nas prati). Jel nam i on treba za ceremoniju prizivanja ?

Khan 28-11-2013 12:14 PM

Quote:

Originally Posted by diviner (Post 353271)
Gane nije tu...hocu da kazem nije registrovan (barem mislim da nije, a vjerovatno nas prati). Jel nam i on treba za ceremoniju prizivanja ?

Gane je elementaran, nego, zar vas ovo ne podseca na film "Kad Japanci utihnu"?

awacs 28-11-2013 01:26 PM

Quote:

Originally Posted by Khan (Post 353275)
Gane je elementaran, nego, zar vas ovo ne podseca na film "Kad Japanci utihnu"?

Ili Sedam samuraja s Petrovaradina. Ruku na srce, ne znam koju bi vajdu Japanac imao od foruma, a ni koju bi forumaši imali od njega? Da nam kaže koji VST bas je najbolji?

Pozdrav,

Vasa

silicon science 28-11-2013 01:43 PM

Evo ideje

- Neka se otvori sekcija sa gostom (EDIT_vec_je_otvorena_ne_videh dje kucam)
- Neka neko ko je kompetentan napise nesto o gostu, zasto je on bitan i zasto je ideja da on bude gost foruma.. Pored te dobrodoslice sto stoji nek se napise mali skromni manifest, gost je to svakako zasluzio
- Neka se postave pitanja od strane zainteresovanih clanova (vec ih ima)
- Neka Japanac sve to procita
- Onda neka stavi kameru, foto-aparat il telefon (bolje ne telefon al ajd) na stativ il ako nista od toga, nek pozove nekog omladinca sa opremom za video-snimanje
- Neka snimi mali tutorijal-home video o tome sto on radi i sta misli da je bitno u tom sportu.
- Moze da okaci na you tube il gde god...
Smatram da bi bilo mega divno..Jbg, Mozda mu sam medij ne odgovara (forumsko kucanje) i gotovo sam ubedjen da je tako..:wink:

blags 28-11-2013 03:13 PM

Ljudi pazljivo sa tim prizivanjem da vam se ne desi ovo

http://www.tarzanija.com/priziv/

Khan 29-11-2013 10:15 AM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 353277)
Ili Sedam samuraja s Petrovaradina. Ruku na srce, ne znam koju bi vajdu Japanac imao od foruma, a ni koju bi foruma?i imali od njega? Da nam ka?e koji VST bas je najbolji?

Pozdrav,

Vasa

:rotfl: A koliko znam i stavovi o nano-tehnoloskim produkcionim budzevinama su mu zanimljivi!

...A, ako vec prizivate, dodajte u kombinaciju masan pileci batak, mozda se i Pastorius pojavi!:D:D:D:shock::D

alfom 15-01-2014 04:16 PM

I?
Mo?da niste prizivali uz stol na tri noge, bez i jednog čavla? :cry:

alek019 11-02-2014 10:42 PM

Izgleda da ovde postalo ovo aktuelno...

...Ma, digni ruku, digni obe dve...

Rhino 18-02-2014 12:19 AM

Prizivanje japanca

Vi i dalje o japancu? Ma nabavicemo kinesku neku zamjenu :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

darkstar 18-02-2014 11:59 PM

http://youtu.be/LHOHGlYzu1U

ProkDu 29-01-2015 01:55 AM

1 Attachment(s)
...

ProkDu 01-02-2015 08:12 PM

1 Attachment(s)
"Ne brinite se, jebaćemo im mamicu" - Anonymous

ProkDu 09-02-2015 12:40 PM

1 Attachment(s)
...

Quote:

U zivotu postoje situacije koje zauvek ostaju u lepim secanjima i koje cesto projektujemo u nasim mislima dok u pozadinu cujemo neku omiljenu melodiju. Nekada ih pevusimo i budni sanjamo nesto sto unosi toplinu u nase srce i cini da se bolje osecamo. U psihologiji se to verovatno definise kao "mentalni bensedin" ili neka vrsta samoodbrane od bezveznih situacija koje nam zivot svakodnevno priredjuje. U mojoj glavi dok pevusim neku melodiju koja me vraca u neko zaboravljeno vreme postoji i muzicka podloga koja se sve vreme cuje u pozadini. E tu dolazi on i njegov kastomizovani Fender Bas. On daje taj ton koga se svako seca i nosi u nekom skrivenom kutku svoje duse.

na? Nenad Stefanovic Japanac.
https://www.youtube.com/watch?v=RCCEa8kZ334

All times are GMT +1. The time now is 05:03 AM.