![]() |
ko je ova? nasa peva na eng?
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/_mI2hWrJSmc?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Re: ko je ova? nasa peva na eng?
Ma ok , polu-gola riba, tuc-brain-drain-hip-shit mjuz, sve moderno, oscilatori, sve cool,HD ludila, ali brate kad čujem taj engleski sa naglaskom iz Mislođina, e onda sve u p... propast...:banghead:
|
Zvuci kao da joj je neko drndao "pitch-wheel" dok je snimala vokale... "ljoovee uj uj"
|
pa to i mene isto :D kad cujem pevanje engleskog jebes sve, ta sitnica mi kaze nije to to :D steta, plus peva u muskoj intonaciji, imal ova visinu zensku, ? ahaha recitacija stvar.
citam negde kazu to je srpska jennifer lopez? po izgledu? cast njoj, al treba engleski vezbat dan noc. |
Quote:
|
Branoy, bas imas ne istanchan ukuz za musiku
evo, ima jos na eglesky kod nas... Super je sto je offtopic a uklapa se u naziv treda.. perfect spam lol <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/q8x1UWdqCyo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Jedan od jachih trolova...
|
hahaha , ne znam sve su to neke pricalice, jos se ne pojavi neko da uveri sve nas da peva na engleski, i da ga prihvate u svetu.
kad jebeni rumuni ih izbacuju ko iz nagradne igre, a nasih jos ni jednog da je postigao uspeh u svetu, gde error? |
Quote:
Moj najbolji drug je polu Rumun i vredja me kad neko poput tebe ima takav stav, btw |
nisam nist rekao lose, to im je kompliment. jebeni su!! a ostalo,, XD
|
Quote:
Rumun ima dobru pesmu, koja je zarazna i hiticna, smisljenu produkciju i zna sta hoce. O vidoju je glupo i pricati, ako nemas ideju za dobru pricu za spot onda moras da imas pare za produkciju pa da se vadis na to. |
Quote:
|
Quote:
|
rumuni znaju upakovat, za neke su desezali do broja 1 u svetu u jednom momentu. i ne znam, dal njima tako lezi engleski il jednostavno naucili, znaju
|
All times are GMT +1. The time now is 02:17 PM. |