![]() |
Dobrodoslica!
Dobrodosao Nenade...
Kao prvo da kazem da nam je veoma drago sto ces svojim iskustvom i znanjem obogatiti sadrzaj nase gost sekcije, i sto ces postati clan ove nase sada ne vise tako male zajednice :) . |
Re: Dobrodoslica!
evo jos jedne legende i talenta nase muzicke scene.. idemo!
|
Veliki pozdrav nenade(takodje i ostalima) pa hteo bih da te pitam kada si i koje godine poceo da se bavish muzikom(mali opis ako nije problem,kao fade in)..
|
pozdrav gospodinu basu :)
|
Dobrodosli na rumski.
Pozdrav. |
|
Pozdrav!!!:)
|
Dobrodošli!
Ova stvar je nešto najbolje što sam čuo od bass linija ikad! kakav vuten i miller? ovo je majstorstvo: http://youtu.be/NqOCbtvpvhk |
Dobrodošao. :)
|
Nego, nesto se mislim.... A, jel Japanac "zna" da je gost...? :wink:
Nesto ga nema... :confused: Dobrodoslica, naravno i... bicemo strpljivi :) |
Quote:
|
nesto ga nema na mrezi od 8-og aprila ko zna :)
|
Odma' da vrati pare!
Pozdrav, Vasa |
....sad je u Japanu......
|
Ja predlažem da mi ipak iscimamo Mileta Basa iz JVa. Od ovih rokera, neće 'leba da se naje'mo
:D Ma čovek verovatno radi, kad je u gužvi nikome nije do forumašenja... |
hhahahha. mile bass sledeci!! najpoznatija folk gitara i najpoznatije deonice za tu vrstu muzike, inace welcome Japanac :) pisi nest , da ljudi imaju sta citat, msm ja od tvojih gitara nemam neke koristi, ne slapiram da ga jebes :D al volim cuti, a cujem svasta si jebeno napravio, tako ti si vintage men, stara struka, dobre svirke, poz
inace moj komsija je miroslav tovirac, perspektivan momak, bio skoro kod mene, i jedino sta mi se da zakljucit je da vi tako delujete, ubijate bas deonice na prejebenoj bass gitari, koja zvuci, i to je to, snimite a nek vas mixa ko oce , uglavnom zvucite na startu :D |
Upoznao sam Nesu u doremi studiju u NS. Čovek stvarno puno zna i opu?ten je za razgovor. Samo jo? da se pojavi!
|
Evo javio se nesa:
momci,...nisam na netu neko vreme,...hvala svima,ali svakako se uskoro ukljucujem,..svoko dobro i veliki pozdrav svima,..naravno izvinete za trenutnu situaciju.....nesa japanac. |
Hoce se pojaviti uskoro?
Bas zanimljiv gost, jedva cekam da vidim njegove odgovore |
All times are GMT +1. The time now is 11:20 PM. |