![]() |
Doris Bizetic !!!!!????? K O M A !!!!
Pa sto cutite za ovo ????? OVO JE NEPREJEBIVO !!!! KOMA !! VRH VRHOVA !!!!
Ijaoooo;;hahahahahaaaaaa.......aaaahhhaaaa........ aaahahahhaaa... baang !!!! (pao sam sa stolice od smejanja..) sad sam dobio grc od smejanja..a i upisacu se bogami..ija ijaoooooooooo <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/fu5xZPvHKZM?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Re: Doris Bizetic !!!!!????? K O M A !!!!
Nije lepo da se shalimo na njen rachun ali evo jos jedan hit!
http://www.youtube.com/watch?v=wZigENBH0iY |
Quote:
Ali, zasto joj niko ne kaze da to nevalja.. .? Da meni dodje u studio da snima ovo, ja bi je odmah poslao kuci ...Ali posto, kao sto kaze sama sve snima, onda je sve jasno...skidam kapu za petlju da ovo postavi na youtube.. |
Meni je ovo hit :rotfl:
http://i50.tinypic.com/a4scd0.jpg http://www.youtube.com/watch?v=DXbEgzRY5iU |
Meni je mjuz gotivan na ovom snimku sto je dabear okacio :D
|
Citat iz Zikine sarenice 'Ja sam kompletan kant-autor,' me dotukao. Covece, ovo izaziva fizicke bolove...
Pretpostavljam da ce se uskoro pojaviti i Boris Dragovic sa slicnom mental-tronikom, pa nam onda sledi i duo... |
|
Da nisam čitao komentare mislio bih da je to neka parodija (iza koje stoji Boris Bizetić).
|
:confused: Sta koji .... ?
!!!? Mislim,nije mi jasno,ona pjeva ili kako ?? :kesa: |
Evo ga CD album !!!! Preview - sa njenim komentarima :shock::shock::shock:
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/NXJt50VqMl4?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Quote:
|
Boris Bizetić mi je uvek bio interesantan lik, neki od radova koje je imao sa Rokeri S Moravu su bili jako dobri u kontekstu u kojem su nastajali, a bilo je par pesama koje su mogle biti jako ozbiljne da se na njih malo drugačije gledalo.
Ali, svako njegovo ozbiljno bavljenje muzikom je kriminalno, te neke ?ansone koje je pisao nemaju veze sa ?ivotom ni onda a ni danas, mislim nikada. Ja sam tra?io, preslu?avao i poku?avao da spojim ono genijalno iz Rokera sa ovim njegovim ozbiljnijim stvarala?tvom, ali to kao da su dva čoveka. Ja se ipak ne bih smejao, jer mo?da ne?to nije u redu sa tom porodicom, ova mala izgleda kao da nije sasvim zdrava, a pored toga iako nisam shvatio u čemu je stvar sa stvarala?tvom Borisa Bizetića i dalje ga na neki čudan način po?tujem... |
ed wood sa ovih prostora ?
|
|
Ne znam da li je ovo ona sama radila, tj igrala se u FL studiju, npr... (uglavnom mi se cini da je na FLu zbog onog precestog efekta na glasu). Ako je sama radila, super - naucice, jos je mlada, bitno je da je zanima. Ako je otisla da radi pesme u "studiju" onda taj studio treba da zatvori inspekcija i to sanitarna :rotfl:
|
Matrice zvuche kao da su joj radili "Residents" ili "Snakefinger" :confused::shock::)
Na momente mi ima skroz taj momenat.. barem ova pesma, za ostale ne znam |
Video sam ovo pre izvesnog vremena, i nisam mogao da verujem :rotfl:
Ne zna se sta je 'bolje' - akcenat, glas, facijalni izrazi (licni favorit!) ili 'scenski' pokreti (pricam o onom videu snimanom u nekoj birtiji) ::::::rotfl::rotfl::rotfl:::::: Rekao bih da je devojka blago ometena u razvoju <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/XcGLmlGZGe0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
|
ne mogu da verujem, jel se ova zajebaje il ?? znam joj tatu legenda, u njeg je sve prejako, al ovo? ovo je zajebancija 21 vekaa? ja ovo ne mogu slusat :D
|
ovo je neverovatan napredak od starog materijala !! BEZ ZEZANJA!!
SAMO ....(VELIKO SAMO) - da ona ne peva i da se ne pojavljuje uopste..da neko ko zna napise pravi tekst, da se izbaci ovo "uuuuuuuu" koje ide predugo..matrica da se popravi ALI - refren i strofa su odlicni - samo treba neko ko zna engleski da to odpeva...onda bi bilo do jaja.. uopste se ne zajebavam !! |
e jebat ga sad kad bi neko drugi ovo kad bi neko drugi ono ! :D ja pricam o njoj. direkt!! haha ,, dosta me vuce ova pesma sa dve tri poznate strane pevacice, stil je pomesan od svake po nesto, detalji ideje. malo kajli minogg itd ostale necu nabrajat haha
|
DaBear, potpuno te podrzavam! Ja licno mislim da je ovo prava tema za narednog James Bond-a... You've been sayin' it's OK for me to stay another day... Wow... Gitare u potpunosti docaravaju bondovske avanture, taj namuceni zvuk (heroj) koji uvek na samom kraju, i pored svih nedaca, uspeva da izadje preko teeeeskih bubnjeva (superneprijatelja)... Duboko, zaista! Devojka peva, sto rece jedan forumas na drugom primeru, "kompatibilno" sa pesmom - uz veliki, svakako iskreno umetnicki napor, jezik je potpuno primeren Ujedinjenim nacijama (koje i Bond cesto stiti). Forma pesme je potpuno originalna, u skladu sa filmskim pretenzijama, pa oni "uuuuuu" delovi sasvim zgodno dolaze kao kontrastna slika, mada, moglo bi se malo jos harmonski to potencirati. Da ne duzim - odlican rad, veliki pomak u odnosu na prvi post, spot takodje znacajan pomak (mada nekako zbog Bonda nedostaje ono ORGANO Gold Serbia iz prvog klipa), sjajan tretman sintova, prostori koji potpuno iznenadjuju... Mozda bih samo maaaaalo popravio strofu, izbacio sve ove instrumente, odsvirao to od nule, doradio refren, ubacio bridge, izbacio "uuuu"kanje, smenio harmonski tok, ubacio pratece kao sa Pulse turneje Floydova, i na moje neverovatno zaljenje, zadavio Doris i pozvao nekoga (bilo koga) da peva - samo ne ona!!! Salu na stranu, cuo sam i gore u zivotu...
|
Jos jedna koja se ne plasi da bude oreginalna! :D
Ja i dalje cvrsto verujem da se ona samo zajebava i cita reakcije sa YT-a :D Nema sanse da pored onakvog genijalca tate ovo radi sa bilo kakvom dozom ozbiljnosti. |
Quote:
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/5CuSEcRwtTA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
mutant
|
|
sou bedr lrn tu sin :)
|
|
moze li neko da joj dobaci da je auto tune odavno out ? za pocetak ...
|
U jebote ?ta sam ja propustio :o
|
apsolutno nista :) <object width="420" height="315"><param name="movie" value="//www.youtube.com/v/1NGgNe0qjU0?version=3&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="//www.youtube.com/v/1NGgNe0qjU0?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
|
All times are GMT +1. The time now is 03:58 PM. |