![]() |
Simulating The Loudspeaker Experience With Crossfeed Plug-ins
Dali ovo ima smisla? Postoje plugini koji to mogu simulirati kao npr.: http://www.ohl.to/about-audio/audio-...ossfeed-and-eq
Na ovu temu sam slu?ajno naletio na SoS-u. [Ispri?ajte me ako ovakva tema ve? postoji.] |
Re: Simulating The Loudspeaker Experience With Crossfeed Plug-ins
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sent from my ST18i |
zna?i vi mislite da je bolje mixati (ako se ve? mixa na slu?alice) bez ovako ne?eg ili ?
|
Na 1:51 čovek pošteno kaže:
"Now, the key reason for the... well, ONE of the key reasons for the differences in imaging between headphones and loudspeakers is something called crossfeed." Dakle, taj aparat je napravljen da reši JEDAN od ključnih problema sa doživljajem stereo slike, a ne sve probleme. Nekome ni taj problem nije važan, nekima su važni svi... i MOGUĆE je raditi bez crossfeed simulacije. Sad, da li je "bolje" raditi bez nje... najbolje je da prvo probaš sa softverskim simulacijama pa da sam vidiš da li ti je tako lakše da miksaš. Pozdrav, Vasa |
Jedna vi?e referenca nije na odmet. Meni se sviđa Isone Pro, mo?da ne ba? da stoji stalno uključen, ali vredi ako radi? sa slu?alicama i po?eli? malo da se "odmakne?".
|
Quote:
|
brine me,po?to stavim Isone Pro na master kanal,vidljivo je da mi se poremeti
peak meter. tj.kad je ukljucen i kad je iskljucen pokazuje drukcije (kad je ukljucen pokazuje mi da je traka ti?a-?to naravno-nije) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:10 AM. |