![]() |
Nuendo5
Vidim da je gospodin ronnie009rocks izbacio Nuendo 5 od 32,5 mb.. Ima li u toj verziji ista osim grafike, s obzirom na velicinu u megabajtima?:grin: Je li neko probao?
|
Re: Nuendo5
Meni ne radi...
|
Ma ni oni ranije portabilni krsevi nisu nikad zaista radili...
To je samo za tripovanje, 'nosim nuendo na fleshicu, produciram u parkicu'.:D |
Quote:
|
Radi, jedino je nestabilan poprilicno, moze cak da se instalira i originalni update
|
Quote:
|
Quote:
A i wav od 3-4 min ne bi ni stao u ta 32mb... Ma lupam gluposti, bilo mi sme?no u momentu :-) |
Quote:
|
u njemu je i NEK, koliko sam primetio po nekim stvarima, nema sintova i tih gluposto, ali kome jos treba ono djubre sto dolazi uz njega :)
|
ne radi mi na win 7 64bit, licenca OK, al dodje i zastopa na initializin CONTENT.
|
Radi na Win 7 SP1 32.bit, uspeo da otvorim projekat od Cub 5 i uradio save as, ali je poprilicno nestabilan.
|
Radi na Win7 64 SP1. Ako neko ima crash na Initialize Content neka izbrise Content foldere u ProgramData i AppData/Roaming.
|
ja bi se radio vratio na atari i cubase 2 ...
|
Quote:
|
radi.
|
Quote:
|
Quote:
|
How to info:
Install even if you already have other DAWs installed, even Nuendo 4. May crash on startup and at the point of loading "Contents"! In that case do the following and enjoy: Just erase these 2 Folders : C:\ProgramData\Steinberg\Content\ C:\Users\[USER]\AppData\Roaming\Steinberg\Content\ (NOT "C:\Program Files\Steinberg etc"!!!!! Remove EXCACTLY "C:\ProgramData\etc", found on the root of your C: drive) |
All times are GMT +1. The time now is 10:59 PM. |