![]() |
wow..Rumski je bizi
sad bacim oko..preko 120 usera online (!!??) nesecam se da sam skoro video da ima vise od 50-ak... !!
Ajmo ajmo !!!:D |
Pravi si si biznismen :) samo pratis brojke, chart liste, sve se vrti oko brojki :D
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 on ICS 4.0.4 soon JB 4.1 |
Re: wow..Rumski je bizi
Quote:
|
Quote:
Nestasica stvara potraznju, zlatno pravilo! Treba 'pad sistema' uvesti redovno, a i paranoicne najave tipa: 'samo sto nije pao...' bile bi odlican marketing!:D |
+Poskupljenje rumskog zbog SEK-e!:rotfl:
|
Quote:
|
Quote:
|
sad 132 trenutna korisnika online....:shock: !!
|
Quote:
:D |
Quote:
|
uglavnom lurkeri:)
|
Botovi
|
Botova nema vise od desetak...
Lurkeri su legitimni posetioci koje nesto zanima i zele da procitaju. Samo na akustickom podforumu gearslutz.com ima trenutno posetilaca: Quote:
Na celom gearslutz ima posetilaca: Quote:
|
Dobro je
|
malopre bacim oko...bizzi i dalje...a sto je najbolje, puno starih (i ozbiljnih) clanova online !! WTF is goin' on?? :D:D
|
Sad je preko 160.
Naravno, nisam gledao, ali obicno bude i dosta botova (pola otprilike) . |
Radi extra...
Sent from my GT-I9300 |
raste raste...sad 176!!:D
|
Ja sam juče video 181... Samo, nema postova?!?! :confused:
Niko ni?ta... Po koji oglas i par nekih postića i muk... :( |
Quote:
Niko da zapocne nesto ....auuuuuuu:confused::confused: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Interesantno je da su se čak i oglasi proredili. Naspram prosečnih 10-12 na dan, sad ih je oko 5-6 tokom 24 sata. Valjda su i prodavci ukapirali da od onih koji ovde borave nema vajde :wink: Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Citam postove pre par godina, bilo je ovde ozbiljnog sveta. |
koga mi to poterasmo leba ti? ošla raja svojim putem, deca i kojekakvi majstori došli
|
Quote:
|
Quote:
|
Pa ja nekako vidim pad u kvalitetu clanova. Bilo ovde imena iz posla, sad vise nema.
|
Pad u kvalitetu clanova ne znaci i pad kvaliteta sadrzaja! A sadrzaja ima zaista kvalitetnog...
|
Ja nekako vidim da čovek sa - ni 30 postova, sa jedva 15 dana "staža" na forumu uzima sebi za pravo da priča o generalnom "kvalitetu" članova i time krši pravilnk ponašanja i to 1. tačku... !
Quote:
...Ili je neko ko je banovan, odlučio da prekrši tu odluku, pa se re-registrovao i nastavio da sprovodi ono zbog čega je usledio ban, što je još gore...! |
Quote:
Ne mislim da sam prekrsio pravilnik ponasanja jer nisam nista lose rekao o clanovima. Biti bolji ili gori je relativna stvar. Svi smo mi losiji fizicari od Ajnstajna, pa opet to ne govori lose o nama. Quote:
Advokat/pravnik. Muzikom se bavim iz hobija. Quote:
P.S. Hvala arture na uputsvima za kvotovanje, briljiram. |
Quote:
Meni se cini,nego,vjerovatno me i ovih mojih 70 i kusur varaju,ostaralo se,ogluvilo i oslijepilo,ali imam nekakav cudan osjecaj da je google,soundman,mikron i jos sta ti ja znam koji sve pseudonimi - ista osoba.Ili su bar isti znak u horoskopu :) Mora da sam,kahhh,mrghhh,izlapio ...:rolleyes: |
beše onaj, Miloš Jeftić ili tako nekako? Kompozitor? a i google mi se priviđa
|
Ok, neka radi svoj posao za sada...
....a ja ću svoj...:wink: |
Ja bih se mogao donekle sloziti sa Mikronom...
Stariji-iskusniji clanovi imaju svoju vizuru profesije pa cesto nemaju strpljenja za nove, neiskusne clanove. Grubljim, "majstorskim" stavom i ne retko packama" odbijaju ljude koji nemaju potrebnu cvrstinu. Cesti saveti, tipa, sta ce ti to sranje, kupi ovo od 2000e, ne resavaju ljudima urgentne probleme vec ih frustriraju... boj ne bije svijetlo oruzje..? Treba tolerisati i razlicitost jer ona doprinosi mentalnoj svezini sajta kao i ponekad vatrene diskusije... sve je to ljudski, na kraju krajeva, to se i najvise cita;) |
Vatrene diskusije su sama srz svih foruma, samo ne treba ici u krajnost, i prelaziti neke granice, naravno! :)
|
Currently Active Users: 208 (43 members and 165 guests)
|
stigla i zima i kriza
|
drzi drzi..evo radni dan..popodne..pa 205 juzera online (napisao sam na englesko/srpskom "usera" pa ne izgleda bas najbolje !! hehehe..)
idemo...citamo..ucimo...pitamo..diskutujemo.... (dosadno mi je... radim neke velike back-ups, pa sam se smorio....) |
All times are GMT +1. The time now is 02:18 PM. |