![]() |
Ponovo smo tu!
Pozdrav svim clanovima...
Imali smo mali neplaniran prekid u radu, jer smo zbog nekih tehnickih problema bili prinudjeni da menjamo hosting i server... U toku je i dalje procedura izmjene istog, pa bih unaprijed da se izvinim ukoliko ponovo zateknete rumski down ili ne budete mogli da pristupite forumu. Sitne nepravilnosti u radu mozete pisati ovdje. Hvala na razumjevanju! rumski administracija |
Re: Ponovo smo tu!
uh,dobro je...
|
Tapatalk ne radi....
Edit: proradio, ali i dalje nema pm kao pre. |
Quote:
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 on ICS 4.0.4 soon JB 4.1 |
Ja sam vec mislio da su nas 'uhapsili' zbog pt linkovanja... Nice2Bback.
|
Quote:
|
Pa apdejtujte ga ...
Sent from my GT-I9300 |
Sredicemo to narednih dana, cim prodje ovaj probni period na novom hostu..
|
Super :)
Sent from my GT-I9300 |
Ovaj novi host radi 100x brze od starog... Otvara stranice odmah, onaj je umeo da se sludi... Kliknem na reply, pa prodje jedno 10 min, pa onda nekad moram i reload... :banghead:
Sad - prosto mi milina da pritisnem quote ili reply :wink: |
Quote:
|
Ja sam na tapatalku trenutno :)
|
Ajde uradite ovaj update za tapatalk...
Sent from my GT-I9300 |
Uradili smo update za tapatalk, ne znam da li se nesto promjenilo na bolje ?
Poslednja verzija za nas forum je stavljena... Recite mi obavezno da li vidite neke nove djelove foruma (admin i mod) jer iste ne bi trebalo da vidite... |
Ja trenutno ne vidim ni forum, a kamoli sakrivene sekcije... @Tapatalk 2.2.0 (Android).
Pozdrav, Vasa |
I pitam zato sto se sve jako cudna ponasa...ne mogu da vidim normalno panel na tapatalk sajtu, a Ivan mi rece da radi sve kao i pre...
Jos neko ? |
Nista novo, pm i dalje nema.
Verzija 1.12.3
Nista novo ni kod mene. Nema privatnih poruka niti moderatorskih podforuma. Sent from my ST18i using Tapatalk |
Quote:
ovaj sajt mi se najbrze otvara od svih, ne znam u cemu je tajna |
Tapatalk bez promena...
Sent from my GT-I9300 |
Meni sad sa verzijom 2.3.1 rade i Thanks i PM, čak i Unicode (ČčĆć??Đđ??). Samo se embedovani YouTube klipovi i dalje ne vide...
Sent from my U8815 using Tapatalk 2 P.S. E da, ne vidim ni "onaj" zatvoreni podforum kom inače mogu da pristupim... |
Quote:
|
Ista stvar, sekcija "Administracija" ne postoji.
Sent from my U8815 using Tapatalk 2 |
Isto..nema pm...i nece upload slike...sa tapatalka...
Sent from my GT-I9300 |
... ali je zato nestala funkcija Edit/Modify. Mislim da to ponajvi?e ima veze sa Android verzijom Tapatalka, neko je već prijavljivao da mu na Symbianu sve radi... a i očigledno svaka inkarnacija Tapatalka ima drugačija ludila, pogotovo na različitim verzijama Android OS-a.
Ako mene pita?, zaludno je da se zalama? oko nečega ?to koristi jako mali broj članova, a realno se mo?e i bez toga. Pozdrav, Vasa Sent from my U8815 using Tapatalk 2 P.S. Edit se ponovo pojavio... idi bre negde popij pivo dok jo? mo?e da se sedi napolju. |
Ako je neka frka onda ne mora...ja npr. sve forume tako koristim i super mi je...
Evo npr. na benchmark rade sve funkcije pa mozda sa njima da se kosnultujete. |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Kada updateujemo vbulletin, onda ce najvjerovatnije sve raditi. To ionako moramo raditi u sto skorije vrijeme!
|
Quote:
Radi sve, i edit (ispod "mod" dugmeta) Moderatorski podforumi nisu vidljivi. Sent from my ST18i using Tapatalk 2 |
Ja sam na 2.4 i dalje sve isto, a sad I edit pravi problem, mogu da editujem tek kad izadjem i vratim se na temu.
I ja sam na 2.2.8
Sent from my GT-I9300 |
Quote:
|
Nije to skupo, samo je komplikovano za uraditi... Bekap baze, stopiranje foruma, skinovi koji vjerovatno nece raditi na novoj verziji i gomila nepredvidivih stvari koje se mogu desiti...
A trenutno smo u fazi probe hostinga, pa nije "vrijeme" za to da se nesto "cacka" ... |
aha e to je druga stvar, rekoh ako je do placanja i sl, imam paypal mogu zavrsiti to odmah ..
|
e da, forum stvarno neverovatno brzo radi .. rece mi Nikola da nije siguran kako ce raditi, ali ovo je zaista veoma brzo ..
|
Quote:
|
Jeste, zbog sigurnosnih razloga (imali smo exploit koji je najvjerovatnije prosao kroz portal)...
|
Proradio pm..sve radi super sada...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Moguce jednim djelom (i to vezano za broj botova). Ovaj drugi deo koji se tice dolje ispisanog clanstva (imena clanova) ima vjerovatno veze samo sa time da im je rumski nedostajao dok je bio down :) . Ili to, ili mozda cak i forum drugacije osvezava whosonline listu, pa poneko ostane duze "zapisan" u recordsima (sto u principu ne vjerujem da je, jer 1. nista nije dirano, 2. malo sam "zagledao" statistiku koju vbulletin pravi, i ona definitivno za dnevne posjete nije nista ni veca ni manja od prosjeka koji smo do sada pravili).
|
All times are GMT +1. The time now is 10:17 AM. |