![]() |
Novi gost Rumskog !!
Sve dogovoreno...jos samo par detalja da se uskladi,
ali mozemo da potvrdimo da imamo novog gosta. Darko D'Knock Juranovic iz Zagreba. Najverovatnije negde oko 1 Septembra, ali Diviner ce da obavesti sve.. U medjuvremenu, informisite se malo na njegovom web sajtu: http://www.dknock.com/ Poslusajte muziku, Spremite pitanja, itd... |
Re: Novi gost Rumskog !!
Vredelo je čekati.
|
Spremajte pitanja :D
Sent from my Desire HD using tapatalk v2 on ICS 4.0.4 |
Super! Taman da pozdravim nekog koga nisam jako dugo video!
|
vidim da ima istančan ukus po pitanju mode :)
|
alo narode...kukali ste nema gostiju..dosadno...ovo ono - a sad tisina??
Ajmo malo... |
Quote:
|
Quote:
pa pitanja..? Mi pitamo - gost odgovara. :D |
Pa,evo recimo, ti i Everlast ste postavili super pitanja za pocetak.
Mozda da cujemo prvo sta kaze D`Knock pa da se osokolimo! Odgovor na tvoje pitanje ce biti super za uvod. |
A jel se gost uopste registrovao? :)
|
zapravo od gosta ni traga ni glasa
|
Quote:
|
Opustite se!
Na forumu cak i kada su u pitanju regularne diskusije, ne dobijete odgovor bas istog momenta, prema tome, samo strpljenja... Ja licno kazem svakom gostu pre gostovanja da ne moraju odgovarati odmah i biti prisni sa forumom, kako ne bi osjetili gostovanje kao neku obavezu...Treba da budu to sto jesu, gosti, bez pritiska, obaveza... Jedino ce na taj nacin dati sve od sebe. |
jako mnogo ljudi procita svako pitanje i odgovore..ALI jako malo pitanja..???
U cemu je problem..?? Dugo nismo imali gosta, pa se svi nesto uspavali....?? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Zaista ne znam ?to bi ga pitao. Ipak iza svih gostiju do sad stoji neka tehnička priča, neke male tajne, sitne fore, a D'knock apsolutno nije tog kalibra. Nemojmo prodavati umjetnost tamo gdje je nema. U svakom slučaju, potrudit ču se da je ovo moj zadnji post, jer od 2004, od kada sam aktivno na forumu (usprkos nekim trajnim banovima zbog jasnog izra?avanja stava) ovo je oti?lo u nekim privatno-interesnim smjerovima gdje vlada samovolja admina, apsolutno jednoumlje i kult(ovi) ličnosti. |
Jeste!
Rumski se pretvorio u u?asno mesto! Vi?e čovek ne mo?e po?teno ni da lupeta i iznosi lične frustracije! Stvarno...:( |
Quote:
|
Quote:
Evo kazi nam, pa cemo uciniti sve sto je do nas da se nepravda ispravi... |
Quote:
|
ja bih hteo da se zahvalim d-knock na gostovanju.a ujedno bih hteo da predlozim ako moze da se uzme u razmatranje kako bi bilo da dovedete nekog od clanova freaked frequency..poz
|
Kad ce novi gost..jel imate nesto vec u planu..
|
Ima, evo gosn Nesa je gost pa opletite sa pitanjima :) ...
Dobrodoslica Nenadu! :). |
oglasio se gost...eto ga uskoro..bio van grada (i interneta)..:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Okej, sta se dešava sa aktuelnim gostom foruma ?
I pokrenuo bih jedno pitanje :) a to je koje vam se gostovanje najviše dopalo ? Meni su najinteresantniji bili Denyken i Vrač, obojica su prilično demistifikovano pričali o materiji i išli direktno na poentu bez filozofije, od Denyken-a mogu da kažem da sam puno naučio ! A najzabavniji je bio Lacky sa pričama o radijatoru kao reverb procesoru itd ... :) Možda bi trebalo razmotriti dovesti nekog novog gosta ako je Japanac zauzet, ali omogućiti mu da postuje kad bude bio slobodan. Meni lično su gosti foruma uvek bili najzanimljiviji deo foruma. |
Slazem se sa tobom Jan... kontaktiracu Japanca da vidimo gdje je zapelo...
Mislim da su svi gosti bili zanimljivi i dali nesto svoje...meni su takodje favoriti slicni, kao i tebi :) . |
Pitao sam čisto nošen utiskom zbog one teme od skora kako se dosta toga pretvorilo u postavljanje nekih banalnih pitanja i to, i kako se prema tome treba postaviti... Ja nemam stav o tome, internet je postao takav generalno i to je okej, i ne treba zanemariti rumski kao da kažem instituciju, ovo je čitava enciklopedija na našem jeziku, koju do pre 10-ak godina nismo mogli ni da sanjamo da ćemo da imamo ovako dostupnu...
Možda bi novi gost foruma oživeo i neke starije članove itd i zapodenuo neke zanimljive teme... Ja bih recimo voleo da vidim nekog bubnjara kome je fokus takođe i produkcija i miksing, ne samo sviranje, da vidimo kako razmišlja neka ozbiljna domaća faca i sa stanovišta svirača i producenta ili miksera... Takođe Miro Vidović bi bio interesantan gost, barem meni, već se pominjalo par puta njegovo ime... Često kad nemam šta da radim listam stara gostovanja i čitam šta se pisalo, neke stvari sam pročitao po 5-6 puta... |
Da li mozda imas Mirov kontakt ? Da ga probamo pozvati...
|
Quote:
Inače DaBear-i komentari o propasti industrije su jako puno uticali na mene, ne muzički nego da zavr?im faks:) |
Quote:
|
Quote:
Pozdrav |
Ja ne vidim nikakav link, please, ostavi ponovo! Hvala
|
Quote:
Sorry, evo ga sad... Pozdrav |
Hvala...poslat je poziv, pa ako covjek bude imao vremena...
|
Da, Miro je OK, super lik...radili smo nesto zajedno. Cimnucu ga i ja na Skype..
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
All times are GMT +1. The time now is 06:18 PM. |