![]() |
Najava naslednika za Behringer ADA-8000
Danas na GS forumu naletoh na najavu naslednika opstepoznatog 'low budget' AD/DA konvertora.Nema opsirnijih informacija ali navedena su neka od poboljsanja vec sjajnog uredjaja.Nepoznato za sada kada ce biti dostupan.
- The linear PSU has been replaced by a universal auto-range SMPSU. The heat issues are resolved - A high-end Midas-designed preamp has been implemented on all 8 channels - The detent VR's were replaced by non-detent types. They also feature much better linearity at high-gain settings - High-quality Cirrus AD/DA converters have been designed in - The TL072 op-amps were all replaced by NJM4580 for better audio performance link ka originalnom thread-u na GS: http://www.gearslutz.com/board/new-p...00-2012-a.html http://img9.imageshack.us/img9/2177/ada8200.jpg |
Re: Najava naslednika za Behringer ADA-8000
Deluje ukusno :)
Samo da vidimo koja je projektovana cena. Izgleda je Beringer poceo malo vise unapredio svoje proizvode od kako je kupio Midas |
Bogami berindzerac izgleda resio da krene u high end... a i ovaj x32 mixer kako gledam na yt dosta iznenadjujuce dobar... mozda za 5-10 godina berindzer bude flagship proizvodjac :)
|
Nisam ba? siguran da je upgrade sa toroida preći na switchera..
a i opampovi..uh :rolleyes: IMHO, trebali su ostavit toroid,izbaciti preampove,potove, stavit stabilniji clock generator i to je bomba!! Sprava bi bila i jeftinija u proizvodnji za pola.. ..ali onda, čini mi se da bi morali dignuti cijenu 5X jer bi to bio fensi-?mensi ADDA konverter :) |
Quote:
|
Quote:
|
meni je to radio drugar koji mi odr?ava studio, tako da sam platio u paketu usluga. Ali ceo zahvat je reda veličine 20tak-40e, okvirno. Ima shema na forumu za zaobila?enje preampa. Ja sam modovao 4 kanala, 4 su ostala, kad stignem postavicu neki a/b
|
Mozda bih to i odradio.Ako naletis na tu semu okaci je.Znaci u principu povaditi(premostiti) preampe i zameniti op-ampe? Clock svakako dobija sa drugog uredjaja?
Ti si ga prepostavljam zakacio na Lynx?Zivo me zanima kako zvuci,baci koji klip kad stignes. |
Quote:
|
Quote:
Ja sam bypassirao preampove i clock i kao takav je ubica! ?to se tiče opampova, to mi je malo tricky jer su SMD.. |
Mogu tu komotno da se zamene i elektroliti,samo sto onda vise nista nije ostalo od originalnih delova:).
|
All times are GMT +1. The time now is 11:29 PM. |