![]() |
waves 9
waves 9 jel tko probo???Evo ja kupio.
saljem adresu ducana na privatnu poruku |
Re: waves 9
ih, cim je izash'o ... 64bitz madafakaaaaaaz
|
Ja se najiskrenije nadam da ce V9 raditi za razliku od V7 i V8 od kojih imam kosmare!
|
meni i 7 i 8 rade ok... 9 nisam probao, to radi znaci?
|
ae sad svi vi koji ste dobili poklon darujte ga dalje,jer ja moram ic offline.
|
Jaooooo ljubi te brat!!!!! Radi kao san, proradili mi i stari neki projekti koji nisu hteli sa V7 i V8, pa ti si genijalac, hvala puno, vodim te na klopu, mesecima se patim!!!!
|
v9 shjaka ko zmaj ! ima dosta korektnih novina
|
npr?
|
pa kako su i sami nahajpovali v9 ima ful suport za 64bit, nema vise ilock a i moguce je (ako sam dobro razumeo posto to jos nisam probao) prebaciti licencu pod nekom "mobility licence" modu, adovali i nove plagine a po meni najveca novina je brzina i stabilnost, brze ucitavanje, tek sam poceo da ih koristim mada vidim da cu dosta da se igram sa njima...
|
I mnogo brze se ucitava vst3 verzija sada.U proslim paketima nisam ni instalirao VST3 zbog smarajuceg cekanja,sada radi ok.
|
meni najzanimljivije što se konačno mogu odabrati posebni plug-ovi pored samih paketa prilikom instalacije (barem u ovoj verziji koju "dele" po netu trenutno)
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Pa sta ti je to problem! Pobacas viskove iz plug foldera.
9 radi savrseno u 64 bita. Super nesto! |
?ta je sa projektima koji su započeti sa v7? Nema problema kada se deinstalira v7 a instalira v9?
|
Nisam jos instalirao 9, ali ne bi trebalo.. Nije nikad pravio te probleme..
|
Quote:
A za pakete V6 i V7 postoji Shell2Vst koji sam koristio i onda ti raspakuje Waveshell u pojedinacne plugove i onda biras ta ces da instaliras a sta ne.... |
Instalirao...... da li jos nekome prijavljuje gresku sa nekim voxengo plug-inovima (konkretno Analog flux delay)...a godinama ga koristim bez problema....
|
Quote:
Ja imam Voxengo boogex, elephant2 i pristine space i sve radi OK. Mene muci sledeca stvar, instalirao sam "devetku" i sada su mi plugovi u Cubaseu (kada otvorim razvrstani po folderima, npr. u dynamic su strpani svi kompresori,limiteri, gejtovi sa sve steinbergovim plugovima,u revrb folder prostorni efekti itd. Da li moze da se instalira i da mi sve bude kao prethodnih 10 godina, znaci waves folder i u njemu svi waves pluginovi, tako mi je lakse da nadjem plug koji mi u tom trenutku treba? Ako ne moze, vraticu se na v7. Da li sam mozda nesto zakakio prilikom instalacije?:confused: |
Quote:
Ja sam u Cubase 5, upalio opciju, sort by vendor. I tako na listi imam proizvodjaca pa onda dalje razvrstanje. Tipa imam Waves pa iz njega ide dynamic, eq, spatial blabla i tako dalje. A Waves 7 su ti bili VST2, a ovo ti je otislo tamo u taj steinberg folder jer Cubase po defaultu VST3 pluginove prikazuje tamo... Ako hoces upali "Sort by Vendor", a ako ti ni to ne odgovara, deinstaliraj waves 9 i instaliraj ponovo, ali nemoj da instaliras VST3 verziju vec samo VST2.4 (valjda 2.4 bese, ne secam se), mada ja to ne bih radio da sam ti Ja sam recimo siguran da Nuendo 4 radi bolje od Cubase 5, ali zbog toga sto nema Sort By Vendor, koristim Cubase |
J*** ga, pardoniraj me, ne daje ti izbor da li oces VST3 ili nesto drugo... Ali jeste VST3, zbog toga ti je u tom folderu
|
A gde se nalazi "sort by vendor" ?
|
Ako neces VST3 (dok ne promenis nacin sortiranja plug-ova uvek ce da ti idu u Steinberg folder na listi), idi u C/program files (x86)/ common files/ VST3 (ovo je za Win 7 x64, za x86 mislim da je ruta program files/common files/vst 3... i odatle makni WaveShell-VST3 9.0.vst3 na neko drugo mesto, sve to pod predpostavkom da ti je WaveShell-VST 9.0.dll u folderu gde su ti i ostali VST plug-ovi
|
Quote:
|
File/Preferences pa pod VST imas Plug-Ins, stikliras "Sort VST Plugin-In menu by Vendor"
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ja ću izgleda morati reklamirati proizvod. Ruši mi se Cubase nakon instalacije Waves 9.
|
Quote:
|
Quote:
|
Narodna. Deinstalirao staru verziju, očistio registry, instalirao Waves 9 i prilikom podizanja Cubase-a ili ProToolsa ili WaveLaba - CRASH !
Čak i sam GTR se ruši u standalone modu. |
Pa i meni se to isto desilo, ali kad sam ponovo pokrenuo Wavelab, sve je bilo u redu, ali Waves paketa nema...medjutim u Nuendu se pojavio i sve lepo sljaka...dok u Studio one trazi licencu koje nema nigde..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
BITNA NAPOMENA ! Bez obzira da li ste radili uninstal i brisanje registry-a Waves ostavlja na sve strane waveshell-ove ima ih na vise mesta, treba obrisati vst3, vst2 waveshelove, waves folder, i cini mi se u okviru application data plug in settings, to sve mora manuelno jer uninstall cesto ne brise te fajlove. |
Deinstalacija:
Pokušaj ručni= Ništa Pokušaj sa Revo Uninstaler=Ništa Pokušaj nogom u komp=Boli noga Wavesi ni pojma. |
Quote:
nemislim sad samo na waves, nego na opcenite bundlove? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:14 AM. |