![]() |
Adele album 21
Ne slusam nesto Adele, not my cup of tea. Ali na njenom albumu 21 postoji cuveni Lovesong (Cure), pesma me odusevila.
Poslusajte. <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/buG0HCAFy3s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Re: Adele album 21
neslusam ni ja, ALI mi je uvek mega kad cujem nesto od nje, :) pogotovu zadnji album ! Od starih meni je mega "Chasing pavements"..
Sta ima da se ne dopadne? Mega stvari, jednostavno a dobro, sa emocijama, odradjneno vrhunski ?! |
Evo samo da Ti kazem juche sam bio u Studiju u Londonu gde snima Adele,i
mogu Ti reci da je Oprema nezamislivo dobra Srpski Studiji svi zajedno nisu nazalost no blizu ovog... Mada svi nashi Muzichari zajedno dodushe nezarade kao Ona.tako da je rachunica Prosta,Ljudi u Studiju su neverovatno Prijatni i gostoljubivi,i neprave se pametnjakovici opet za Razliku u Srbiji,ali Ja ipak josh uvek Navijam za Srbiju u Vaterpolu a mislim da kod nas ima dosta Genijalaca i u Muzici...POZDRAV!!! |
Quote:
|
Quote:
Salu na stranu, ne mogu da se odvojim od pesme ceo dan pogotovo ovog instrumentalnog dela...tako mirno fino odsvirano....odlicno. Mada, ja obozavam originalnu pesmu, to je dosta uticalo :) Btw DaBear, znas li da te volim zbog tog izraza MEGA :):) Kad god neko oko mene kaze MEGA, pomislim na tebe :) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ima neceg naivno detinjastog, u tom njegovom MEGA :) kad vidim neki njegov post, a u subjectu MEGA ... kod kuce sam :)
A sta znam audiostorme, nisam ja neki fan obrada ... umetnik u meni bori se stalno sa naucnikom... ovaj drugi veruje da je sve odsvirano,a ovaj prvi ne... Znas vec o cemu govorim.. sve u svemu obrada je MEGA :) |
evo na sta mene asocira to njegovo mega :)
|
Quote:
Nisam ni ja pravo da ti kazem,i ja sam neka generacija koja se podigla uz najbolju muziku 80tih i sve sto je bilo dobro 90-tih,( recimo jedan od najvecih umjetnika i stvaralaca kojeg malo je reci volim je i covjek sa tvog avatara) ali kad cujem da je nesto ovako uradjeno kao ova stvar od Adel onda neka ih bude,mogu samo da nas dusevno i emotivno obogate :) |
Ni meni, Adele nije bas u fokusu, ali ovo je bas dobro, nepretenciozno i na svom mestu.
Eto, nisam se ni najmanje nadao, a danas sam na forumu naleteo na tri pesme koje mi se svidjaju :). |
A snimljeno je...odusevljen sam. To je taj zvuk, nenametljiv, prijatan ... tako znas da je posao odradjen VRHUNSKI.
|
Mali dodatak,a tice se teme,upravo u veceu kod Ivana Ivanovica na "Prvoj",Aleksandra Radovic izvodi legendarnu pjesmu od Silvane Armenulic "Nocas mi srce pati" u nekoj dzez varijanti.
Prilicno lose zvuci :shock: Nimalo mi se ne svidja ova kombinacija ... Ova praksa vec zauzima ozbiljne dimenzije. |
Quote:
Secam se kad sam citao intervju iz 94-te recimo njegov, koliko sam revoltiran bio kad sam procitao recenicu tipa "Davno je sve odsvirano,sada samo pravimo reciklazu staroga..." I dan danas se borim sa tom recenicom:) A i ja sam igrom slucaja cuo ovu jazz varijantu ... sta znam, nisam referentan, ja ne volim jazz. Ne znam ni kako bi zvucalo da je dobro ;) |
mozda nije za ovu temu,ali primecujem da u poslednje vreme svi nesto obradjuju narodnjake u kvazi jazz fazonu,da li da se komercijalno priblize publici i kapiraju da su tu pare:confused:
|
Quote:
Quote:
|
Audiostorme, znas onaj vic, kad cigani slusaju jazz orkestar i kazu KAKVO GRESENJEEEEE :)
Elem, na albumu Adel postoji pesma He Won't go... iz nekog cudnog razloga, toliko mi se svidja kako je klavir snimljen na toj pesmi, pogotovu u refrenu ... velik, ogroman, savrsen. |
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=SBBYJ...eature=related Quote:
|
mislim da svi koji cene Adele treba da odgledaju (ako nadju na netu ili na dvdju) njen koncert "adele live at royal albert hall", mislim ono je za rasplakati se ali bukvalno... i poslednje dve pesme someone like u i rollin in the deep je izvodila uz pratnju publike, live sviranje, ono je da se najezis... moja topla preporuka jos ako imate home movie lounge za pun zgoditak :)
|
All times are GMT +1. The time now is 09:28 AM. |