![]() |
Joksimovic opet na Eurosongu
Ovaj uzjasio na taj Eurosong ko mutav na telefon.Ko ide sledeci? nagradno je pitanje sad...Brega (besplatno haaaahaaaa....)?....neko iz pretalentovane porodice Kovac?....pa Kon (sad je vezbo pevanje)?....pa opet Joksa Sapunjara?....napravite sami svoju bingo kombinaciju i ne zaboravite kao Jockera da ubacite i Dinkica tu negde.
|
Re: Joksimovic opet na Eurosongu
Ma pusti ih... Vi'? da i vedre i oblače, zapravo, peru kintu i ne pitaju nas ama ba? ni?ta. Mi, obični ljudi, ili tzv. pretplato-plati?e i poreski obveznici, a popularnije rečeno - narod, u ovoj priči N E P O S T O J I M O!
|
preduhitrio si me druze lol :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead:
|
Quote:
|
Quote:
Brega je Brega, a dvaput je dvaput...:D |
|
LOL-china!
|
"Pesma će zbog propozicija morati da se preimenuje u "Lane mojne" :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
|
Posle neuspeha Joksimovica, na Eurosong 2013. ce poslati Mariju Serifovic. :grin:
|
Eurososong mu dodje kao radost Evrope tako da se ne treba puno uzbudjivati-nama nedostaje art i umjetnost-kultura da ne pricam.. pustite djecu neka se takmice a vi potrazite taj art koji smo izgubili jer ko ga nadje bice nagradjen ozbiljno i trajace ne u apoenima!izgleda se sve gleda kroz dinarcic pa smo zato tu gdje smo....sta reci?Na posao pravite muziku,malo vise od am i g dura i tekstova ostavila si me kako cu bez nas i gdje da nadjem spas....:rotfl::rotfl::rotfl:....u muzici takmicenja ne postoje,znamo razne koji jako dobro pjevaju ali niko ne zeli da ih slusa!Tako da pustite takmicenja,to je uvjek bilo koliko ja pamtim a pamtim na marginama i drustva i muzike...Evrovizija je ovdje 80-tih bila farma sa lepim Brenama,Lanama,Dolovima` i ostalima pa eto prosudite sami kakav je to imalo tretman....na muziku drugari ali muziku i sretan rad....8-)..........
|
Sto se toliko uzbudjujete? Koga jos briga Evrovizija??
A Joksa je IDEALAN festivalski materijal !! :D Na Evroviziju NE TREBA slati nikakve "avangardne" artiste...niti nesto "clever" ili originalno... Ionako se nikada nista nije culo posle od pobednika... Sta se desilo sa Serifovicevom posle pobede i svih onih "Evropskih" albuma i izdavaca.?? :confused: |
Quote:
|
Quote:
|
ja kapiram da joksa sad uzimo prvo mesto kao dobar dan.
|
a stvarno je interesantan taj fenomen da niko od pobednika evrovizije nije napravio znacajniju evropsku karijeru posle pobede
izgleda da to takmicenje prati samo istocna evropa i da se na zapadne medije ulazi na neki drugi nacin |
Quote:
U starom Rimu je bilo "hleba i igara"... A danas je samo "igara"...:wink: |
Ja bas nisam pristalica te teorije da na sve ocigledne idiotizme treba cutati....ono kao sedis,smrdis,uvuces se malo kome treba, da bi dobio neku bedu i mogao i dalje samo da sedis i smrdis.Cela poenta je da Srbiju (valjda smo to MI),ne moze da predstavlja neko koga Srbija nekim normalnim putem nije izabrala.Nema potrebe da diskutujemo o tome dali Eurosong nekome moze biti profitabilan....da nije, ne bi ga se ko pijani plota drzali svi nasi "kompozitori",pocev od ovih komunistickih pa do ovih modernih harmonikasa sto kupuju medije.Joksimovic je jednom bio,obrukao nas svojom bednom pojavom i losim pevanjem(gomila falseva,pileci glas i ocigledna amaterska trema) i gomila nas ga tamo vise ne zeli....e sada sto on ide fakticki na silu,ne moze da nas spreci da barem o tome kazemo,napisemo svoje misljenje.Da su ljudi u Boru,koji maltene leba nemaju da jedu samo cutali kada je opstina na silu htela da im uvali Joksimovica na gradski trg i istrese kasu do poslednjeg dinara da ga plati,a trudnicama isplacuje 70% od plate kada su na trudnickom sa kasnjenjem od ko zna koliko meseci,verovatno bi se to i desilo.LJudi protestvovali i koncert otkazan.Jebes zemlju u kojoj svi cute i u kojoj moras da protestvujes cak i protiv nekog ljaksa koji se dohvatio mikrofona,medija,sklopio tal sa politikantima i samo puni li puni dzepove....ne bih ja u toj situaciji nikoga savetovao da cuti,jer mu onda dodjem nesto kao saucesnik:rolleyes::rotfl:.Kaze nasa poslovica:mozes kako hoces,ali ne mozes dokle hoces.I ima ono nesto sa "govnavom motkom",nadam se da cete se toga i sami setiti...
|
Ej Kvejce mislim, stvarno...
I kaze se "Govnjiva" motka...:D :rotfl: |
Quote:
p.s.Ej Boki...mislim ono,ovo... |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
Da se razumemo - ne branim Joksimovića, daleko bilo :banghead: Samo smatram da je u finansijskoj situaciji u kojoj se nalazi moja zemlja zaista bolje da se novci ne troše na vašar zvan Beovizija. Pozdrav, Vasa |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nadalje, smisao Evrovizije ionako nije ni muzika ni "cleverness" (?to ka?e Vrač). Pesma Evrovizije je bre neva?na svima osim potlačenim narodima (?to pak reče LACKY jo? pre par godina). Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jebe? logiku koja se oslanja na to KO govori, a ne na ono ?TA govori. Quote:
Pozdrav, Vasa |
aman ljudi...pa Evrovizija nije vredna pljuvacke koja se potrosi dok pricamo o tome !!??
Sta ja imam ili TI (Quake) sta imas od toga u zivotu ?? Jel ti mozda krivo sto nisu tebe zvali? Ili sta vec? Za Evroviziju treba imati poseban mentalitet ...(dali je to lose ili dobro - ne znam) ALI nemoze svako da ide tamo... Koliko se nasih nisu UOPSTE uklopili u Evroviziju...cim je nesto bilo MALO "avangardnije" (pocev od Bebi Dol, pa do Brege ili Kovacheve pevaljke..vec sam joj i ime zaboravio) odmah je bilo lose plasirano !! ljige. ljige, i samo ljige sa "lakim notama" i nista vise !!! Evrovizija je pravi "kitch & shund" od muzike - nije ni cudo da se gay people izuzetno loze na Evroviziju..,sve je to izgubilo smisao postojanja jos davno. Muzika je sekundarna stvar - tu se sve vrti oko para koje zemlja u kojoj se takmicenje odrzava, dobije. Od prava na emitovanje, reklama, gostiju po hotelima, taksija, kafana itd itd...koga je briga za pesme?? (cemu ide u prilog da skoro 99% pobednika zavrsi u zaboravu vec posle 2 nedelje !!!) |
A kad si kod Stripa, Kvečje, koji je ono bubanj??
|
Quote:
|
Majko mila, quake2 hoće da di?e revoluciju da bi poslao grupu Negativ na Eurosong!
Ovo kao da je Salvador Dali crtao... Te?ki nadrealizam. |
Quote:
Savrsheno recheno!!! |
Joki ima moj glas
|
@quake
u poslednje vreme Boki zapoceo toliko soc tema ,a u ovoj kao revolucija ..zbog tebe i zbog benda za koji nikad nisam cuo da rushim vlast? Nikad bre ..pa zbog takvih se selim na bahame od proleca |
Quote:
Aj, please, sto pre...! |
All times are GMT +1. The time now is 10:46 PM. |