![]() |
Pocetnik
Imam 17 godina i pre 5-6 meseci sam poceo sa pravljenjem elektronske muzike. Ovo su moje poslednje dve pesme.
http://soundcloud.com/hranislav-stan...-kicky-love-me http://soundcloud.com/hranislav-stan...ng-to-the-moon Voleo bih da cujem vasa misljenja i kritike 8-) |
Re: Pocetnik
Malo mi je mutnije sve, ritmovi su semplovi ili si ih sam radio? U cemu si radio sinth-ove?
Sam aranzman nije los, mada ne slusam tu vrstu muzike. Nije lose za sam pocetak pocetka :wink: (5-6 meseci). Pozz :D. |
Ritmove nesto radio sam , nesto semplovi. Synth-ove koje koristim su Z3ta+2 , Nexus, Sylenth i Dimension Pro . DAW Sonar x1 :grin:
|
Quote:
|
Cime si snimo vokal?
|
Obzirom da imas godina koliko imas,ovo je potpuno simpaticno i korektno.Sve nedostatke ces popraviti,samo lagano i samo nastavi,vidi se da imas osjecaj za ovaj mjuz. :)
Vrijeme radi za tebe momce :wink: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Odlicno si skinuo vokal sa neta! Poz' |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sry za off topic Kicky. Pozz :D. Quote:
|
:D
Pa stvarno hocu da probam da nesto kazem, ali ne vredi... Samo, kako onda da uopste cene to sto rade ako sve skines , krekujes i udri... To je 3 sata posla na kompu sve ukupno sa "pesmom" i onda kazes "moja pesma"... Ulozeno je 4€ u plocu koja ima 7.1 "realtec" sa 3D-om. (reko onaj u pc-shopu da je ta bolja!) Razlika izmedju toga i pravljenja pesme je kao kad te pitaju da li si bio sa devojkom ili gledao nesto na TV-1000... Ali da ne budem samo hejter, mogu da kazem coveku da bar taj wav izgleda dobro, (verovatno je nasao dobre seed-ere, sto je ipak izvestan trud). Jbg, sta ce deca, tako im servirano... Treba sve sto kazem uzeti sa rezervom jer moj organizam odbija da shvati ovu muziku. Za to, po mom cvrstom ubedjenju, trebaju dodatne supstance. Ne mogu da razumem nista sto ne moze da se bar odzvizdi... Dakle osnovna melodija da postoji... Evo, bas je cika Filip rekao odlicnu stvar. Licni pecat! poz' |
Sve sto uzimam je vokal i poneki loop, a melodiju i sve ostalo pravim sam.
A i ne mogu odma' da pravim kao Armin :grin: |
kiki pokido si, ovo je odlicno
imas li fan page na fejs, da se prijavim? |
Quote:
|
Meni se lično ne sviđa i to ne uzimajući odakle je ?ta, ?ta je svirano, ?ta semplovano i slično i koliko ima godina autor. Ono ?to čujem mi ne odgovara. Npr ima mnogo sumnjivih melodijskih razila?enja. Treba jo? raditi, vje?bati i slu?ati dobru muziku.
|
Quote:
Hvala na iskrenosti!!! Pozzz :grin: |
Dobar je dečko, dobar... Ovo zadnje njegovo pitanje isto po te?ini ko Big-ova pohvalnica.Leglo gde treba.
|
Neću konkretizovati. Dobra je ona koja je sadr?ajna različitim melodijskim, harmonijskim, ritmičkim varijacijama, koju kada slu?a? u?iva?, a u isto vrijeme stiče? iskustvo, trenira? svoje uho, razvija? svoj osjećaj za muziku. Htio sam reći da nije dovoljno slu?ati samo house da bi njega radio. Postići dobar minimalizam je te?ko bez dobre naslu?anosti i debelog predznanja.
|
Quote:
|
http://soundcloud.com/hranislav-stan...icky-space-dna
Evo ovo sam danas zavrsio. Nisam koristio nijedan sample....:da: :da: :da: |
Nije lose.Svakako bolje nego prethodne. Samo tako nastavi :D:D
|
All times are GMT +1. The time now is 03:31 AM. |