![]() |
Steve Jobs is not dead
Malo sam zakasnio sa odgovorom, pa je ona tema u međuvremenu zaključana. Valjda je lakše zaključavati teme nego seliti off-topic postove u nove (teme).
Quote:
Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Re: Steve Jobs is not dead
....Da Bear je uputio silovit udarac ka golu domacih, ali Kuzma uzvraca, zatim neocekivano iz zone odbrane ulece Diviner i smiruje igru. Vasa se medjutim probija po levom krilu i novim napadom dribla Boggyja koji mu jos ne oprasta za izjave povodom smrti funkcionera fudbalskog saveza, i na kratko preuzima loptu. Lopta je ponovo u Vasinom posedu i opet proboj po levoj strani i prilika za kontra napad... Kakva plejada na stadionu Rumskog....
|
Quote:
|
samo da vidimo ko ce da shutne loptu u kukuruz:)
|
Quote:
Pun pozdrav, Vasa |
To cika Vaso! Eto, vidis sad kakav smo narod! :D
A mogli bi to pivo, evo sad ce mi 2000-ti post, pa imam i razloga za malo slavlje...:grin: Ziveli! :beer: :D |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Jao jao....ne smem ni dva minuta da vas ostavim same,odmah zakljucavanje teme:):):)...ajd da popijemo to pivo sto je Vasa obecao uskoro i da smo zivi i zdravi....a Jobsu da je laka crna zemlja:wink:.
|
Paz' ovo! Iz pouzdanih izvora saznah da je u Novom Sadu u jednoj (sve samo ne i poznatoj i vidnoj) uličici nedavno otvoren lokalčić. Vlasnik je lokalni zastupnik, da ne kažem distributer svih mogućih i nemogućih stranih piva. I to bi bila totalno strejt vest, zar ne, da se lik nije odlučio na nešto skroz suludo. Naime, u jednom češkom seocetu, pre izvesnog vremena, upoznao je babu i dedu, vlasnike domaće porodične pivare, koja na tom istom mestu traje pet generacija u rikverc. Dakle, unikat, male količine, gusto ko za kašiku i šmek da ga nema u krugu od osam galaksija. E to pivo, lik 'ladno doprema iz Češke i toči u pokilske (zamagljene) krigle po regularnoj ceni. Kontam da bi to moglo da paše? :grin:
|
Quote:
|
govori covece, cujes sta ti kazem, ulica, broj... sve.... njam njam
|
Jedna od (novih) uličica koja seče Hadži Ruvimovu!
|
Saznaću sve tačno. Naime, poslodavac je ovih dana re?io da me tamo vodi, taj lik mu je prijatelj, drug... Čim ta misija bude privedena kraju, a reč je o danima koji se broje prstima na dve ruke, ovde iznosim do tančina i utisak i detalje vezane za geostrate?ki polo?aj. :wink:
|
Daj ljudi nemoj da se zzzz izdvojite ovo iz ove teme i zalepite!!!
:) |
|
Quote:
Takođe, pošto sam u međuvremenu i sam shvatio da debata na ovu temu zapravo ne vodi nikuda (pošto svi pričaju isto ali drugim rečima) dragovoljno se prepuštam debati o češkom pivu. Dakle, Igor javi gde je pivnica, onda tamo napravimo radni sastanak na kom ćemo skrojiti planove za pobunu protiv lažnog predstavljanja domaćeg Staropramena kao "pravog češkog piva" :) Pozdrav, Vasa |
Ohoooo,situacija postaje ozbiljna,izgleda da ce piva stvarno biti:):):)....tako,tako,imacemo posle ovde vrlo lepe teme....
|
podržavam ideju o sastanku u toj misterioznoj pivnici...
|
|
Quote:
|
E jos kad bi neki kotlic pao... iKotlic...
Mogli bi da napravimo neki rumski summit ili tako nesto, lupimo neki datum i to...:drunk: |
jes vala. zadnji je bio pre 7-8 godina cini mi se :)
|
Quote:
Nisam iz NS-a al to pivo bi drage volje doshao da probam. Od nashih, crveno ?Kruger i Brent" mi je zakon... hmmm Ovo sad dodje kao off-topik u ovoj temi... al mene su uchili da pivo ne moze da bude off topik nikada i nigde! Jedino, ako su me pogreshno uchili... :( |
kruger je doooobar, hm, drugaciji, svetli kruger, da ne kazem obican, je dosta kiseo, ali crni i crveni su drugaciji, zanimljivi ali sam ih se zaista zasitio, sad se pojavioi psenicni kruger, ali nisam nesto zadovoljan, Paulaner je dosta bolji...
|
Quote:
http://img812.imageshack.us/img812/2816/bubbletl.jpg Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
|
@Boki: :thumbsup:
... a glavno jelo - pileći iMokac (http://mamajacooks.blogspot.com/2009...i-ajmokac.html) Pozdrav, Vasa |
Quote:
Au, pa znas sta mi radis. Pa kuvanje volim skoro kao i muziku, ponekad i vise...! Samo, ne volim uprzavanje brasna, pa sve i da je na puteru. Da se to resiti onim crnim lukom sto je izbacila, da se ipak dobije prava gustina. Crni luk, na vrlo malo ulja uprzis i pre nego sto pozuti, dodas kasicicu secera, pa umesas malo i nalijes vode da ogrezne, pa na jacoj vatri za desetak minuta dobijes prelepu pastu! E onda ostalo, a ne brasno. 8-) Ali recept je mamara...! Sorry za off, to mi je slabost...:ups: |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
I sta kazes..nevolis zaprske sa brasnom..?? sto? |
Alo, braćo... Kak'o bra?no, kak'e ?uću-muću fore. Kad se cepa pivo, mora klasika: ro?tilj i udri. A posle ćemo i babine recepte i sve resto...
Temelj bratijo, temelj mora da je dobar! |
Quote:
Pa, obicno su jela brasnom zaprzena nevidjeno heavy, gorusica posle 3 sata progoreva zeludac i tako... To je vojno-restoranski fazon da se dobije na kolicini, odnosno postigne efekat manjom porcijom....:D Pasulj recimo, nikad ne zaprzavam, i 5 puta mi je lepsi i nije ko da si jeo siporex blokove... Samo se ond koristi onaj braon ili smedji pasulj, sitan, a jako ukusan, dovoljno se ukuva i bude bas gusto (osim ako bas hoces da je corbast pa krace ukuvas) i to je to...! |
1 Attachment(s)
Morao sam da odradim jabuku
http://rumski.com/forum/%3Ca%20href=...IAFHMC%3C/a%3E |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
a kakve sve ovo ima veze sa zan misel zarom koji je bio u areni a ja idiot zaboravio na to + bio u beogradu ...
|
Quote:
|
Quote:
Nego, ovo mi je 2001. post pa da i ja malo offtopikujem (nisam baš potrefio perspektivu, ali koliko su me platili nije ni loše): http://img849.imageshack.us/img849/4508/apescopy.jpg Pozdrav, Vasa |
I ti si ušao u klub 2000 svaka čast samo se čuvaj 2012 posta,što bi rekle one dve ribe Maja i Inka.Jel' ono kod majmuna spomen ploča Steve Jobsa,kontam da tako izgleda njegov spomenik.Pozdrav.
|
All times are GMT +1. The time now is 08:54 AM. |