![]() |
Pay pal počinje sa radom u Srbiji!?
Upravo pročitah vest na mondu
http://www.mondo.rs/s218470/Komunika..._u_Srbiji.html |
Re: Pay pal počinje sa radom u Srbiji!?
Quote:
|
I ja se pitam šta će biti sa carinom,samo vi kupujte mi ćemo vas odrati.
|
da...carina ce da zeza. Ja sam skoro imao problema sa nekom tehnikom (kupljeno online, placeno Paypalo-om). Sredili su problem brzo, bez problema (uterali pare nazad od prodavca)...
Takodje juce, zamalo da me prevare na eBay-u...ali sam ih namirisao, zvao Paypal i odmah su ih blokirali. Radi super - Malo je drkanje na pocetku, ko prodaje PROVERAVAJU mnogo...nemogu da se dignu prve pare po 4-5 nedelja, treba papiri za sve..ali kad prodje kontrolu - ko podmazano !! |
sto lepo kaze moj ortak:
gluposti... bas ce NBS da kaze moze, a ovi iz Paypala ce odmah da skoce na noge lagane i da pocnu da rade kod nas. A i da je tako, to ne resava probleme ni malo. Treba da srede carinske propise, carinske radnike, PTT, PTT slu?benike, zastarele propise... Jednom rečju bullshit! |
Nema nista od ovog. Proseravanje za predizbornu kampanju. :banghead:
|
Naravno... nivine ko novine, politika ko politika...
Do kaja godine nishta definitivno... |
|
Quote:
|
|
|
Ima samo jedan mali problem... ako carinik proceni da vrednost posiljke koju si platio nije adekvatna ima pravo da sam odredi cenu (kako? to samo on/ona zna), koja je za veliko cudo uvek iznad limita za carinjenje i opa eto 10% carina +18% PDV + ko zna kakvi jos troskovi :banghead:
Pricam iz svog iskustva... a kada sam se zalio receno mi je da sam skroz u pravu... samo da kupim formular za 500 din. popunim ga pa ce da "razmatraju" moj slucaj :wink:... tako da je svejedno koji nam je limit... ali neka, samo da dodje paypal!!! |
Jebes ovu drzavu. Samo se iznerviram kad procitam ove vesti koje su daleko od realnosti...
Drzave za koje nikad u zivotu nisam cuo imaju funkcionalan paypal, normalno kupuju preko interneta, jedino mi imamo ovaj problem. |
Quote:
http://www.rts.rs/page/stories/sr/st...o+70+evra.html |
Sorry za ponavljanje...
svi u prvi mah napisali 50 zatim su svi prepravili na 70 xe xe Paypal nece ove godine sigurno, tako kaze regionalni distributer... "nismo im u planu"... tako da ove godine nishta... @Vai Daaa, nachito se pricha o tome... a bilo je i ovde na forumu... al kontam da ce sada biti makar neshto drugachije... |
|
Quote:
pun mi je kurac ove drzave, mnogo bitnih stvari sam propustio jer 90% internet kupovine ide preko paypal-a. :banghead::banghead::banghead: |
Znam da nije uteha.. al traba razliovati ono shto pricha drzava i ono shto pricha paypal...
Odavno se znalo da, chak i kada se sve sredi, nema nishta od dolaska ove godine... ali se nije pisalo o tome :( |
Nece ovde nikad doci pay pal. Sistematski se radi da se Srbija rasformira kao drzava i za 40 godina je nece biti, bukvalno Tako da se ne treba paliti na bilo sta sto ceo svet ima a mi ne...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:16 PM. |