![]() |
Opet Remix takmichenje !!!
Taman sam pomislio da sam nasao super web sajt gde stvarno ocenjuju remikse po kvalitetu (i placaju solidno za to!), kad ono ispade da i tu treba da se glasa..!! Kakvo sranje....
Anyway, posto sam kasno to skapirao (small print sakriven!) da vidim sta moze da se uradi za kratko....za sad sam 98-mi na drugoj strani...SINEWAVE SURFERS Full Vocal Mix - ako se pomerim promenicu link...klik VOTE. :banghead::banghead::banghead: ISPRAVKA - pomerio se na 54 mesto evo linka - http://www.indabamusic.com/submissio...es#submissions |
Re: Opet Remix takmichenje !!!
evo, ja glasao jer imam account tamo..poz
|
glasao
|
Hvala svima - vec sam se popeo na 54 mesto !! (jako malo njih glasa)
Potreban je plasman u Top 20... evo novi link http://www.indabamusic.com/submissio...es#submissions |
ko trazi da glasa..sad je na 54 mestu...SINEWAVE SURFERS Full Vocal Mix
|
Sad si 48mo ! ;)
|
Jedan glas i 46-o mesto. Logika ka?e jo? 14 glasova za ulazak u top 20. :wink:
|
evo i ja glasao ... ima vas podosta na 42-om mestu ... blesavo ... koj bese ovaj lik ? backstreet boys ?
|
38th, srecno!
mada mi se cini da je unosnije organizovati ovakva takmicenja nego ucestvovati... |
Hvala svima !
@ Alavuk - Da, lik je iz Backstreet Boys.. Mislim INDABA je super web site! Ima svake nedelje jako dobrih ponuda i prilika i svako moze da ucestvuje ! Velike sanse da te neko zapazi.... Naravno samo 3 puta za dzabe a posle se placa $5 mesecno (sto je i dalje jako povoljno). Placaju solidne pare (cak ponekad i vise nego sto ovde placaju za remix !!) Samo...Na glavnoj strani pise velikim slovima da sudije slusaju SVE mikseve, a negde pise malim slovima da samo top 20, ide dalje. A najgore je sto je 90% mikseva totalno bezveze..nije cak ni u ritmu i stimu sa pevanjem !!?? Suvise profesionalno mi izgleda web sajt i koncept da bi se oslanjali samo na glasove (pogotovo sto se skoro svaki mix posle negde izda!)..ali nemam pojma..videcemo. Mislim, meni je ovo malo vezbanje - jer nisam maltene nista radio 3 godine (zbog drugih ne-muzickih projekata) i drugo, upoznajem se sa ITB nacinom rada i svim plugovima...radim od kuce i nema studijskih troskova i pritiska.. Ovde se inace vec duze sve radi na spec (ako im se svidja) tako da i ovo tretiram isto !! |
Cuj hvala, nema hvala nego kad pobedis lepo podelis te novce sa nama koji smo glasali i to je to! :wink:
|
Quote:
Ko sto rece ProkDu - brzo se pomera..(malo ljudi glasa) sad sam se pomerio na 33 mesto...jos malo (ima jos 4 dana)... http://www.indabamusic.com/submissio...ity&sort=votes |
Nije dobro cim je dabear spao na rmx natjecaje.. :D
|
Quote:
jOs jedan glas!SrecnO Cika Vrach !!:wink: |
Quote:
Ko sto rekoh, ovde je 90% remixa "on spec" - uradis pa ako im se svidja. Ovo mu dodje isto... Takodje, nista niam radio dugo, nemam nista novo da pustim kad neko trazi da cuje i ovo je dobra prilika da nabacim 5-6 "taze" remiksa... Jesi glasao ? :D:D |
Quote:
Cim napravim tamo account imas glas od mene :wink:. Nego reci mi jel se moze nekako zaobic ona limitacija od 3 free remixa, recimo da kreiras novi account kad potrosis ta 3?! :D |
Quote:
Inace account se otvori za 1 minut. |
27-mo mesto ! Super ! Brzo se pomera....jos mao
|
Glasao x 3, ali se jos ne pomjeras sa 25. mjesta...
|
Quote:
Inace, sistem im provali kad je vec jednom glasano sa istog accounta / email adrese / kompjutera... Hvala !! |
Glasao sam sa razlicitih e-mail adresa (isti komp) ali sad sam vidio (prilikom potvrde) da to ne ide. Izvinjenje za propust. Sretno!
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
^ a shta ako jednostavno uradim on/off izmedju svakog glasanja ;)
Glasao... |
Evo i ja sam glasao ali ne pomera se sa 25. mesta ,
a jel neko probao ko je na adsl-u da restartuje ruter onda se menja IP adresa :D |
Dobro jutro :)
Različiti nalozi i menjanje IP adrese nisu dovoljni, moraju se obrisati i Cookies iz browsera. :wink: http://www.google.com/search?q=how+t...w=1680&bih=796 Ko nema dinamičku IP adresu, neka koristi neki od proksija iz npr. Nemačke. Dobra je lista, non-stop je osve?avaju: http://spys.ru/free-proxy-list/DE/ |
Quote:
|
|
Quote:
|
Glasao...
Btw, super ti je rmx. Pozdrav |
Mo?e glasanje i preko Male Krsne, Malezije, Kolumbije, Kanade, Ekvadora, Poljske, Kenije, ... :wink:
Po zemljama, liste proxija: http://spys.ru/en/proxy-by-country/ Quote:
|
Pozdrav svima !
Imao sam prilike da na Indabi ucestvujem na : Pirates of the Caribbean rmx contest-u Iskustva su katastrofa!!! U sustini se sve svodi na promotersku delatnost pojedinih izdanja...pri tom, covek mora ne samo da se polomi da uradi nesto kao svet, nego jos mora i da se ponizava i da kukumavci ne bi li ljudi za njega i glasali. Sve se svodi na to da se animira sto vise FaceBook i slicnih prijatelja... Sa ovakvom konstatacijom i po kojim pitanjem sa kontaktirao i personal Indabe, ali od konkretnog odgovora...naravno nista, nakon cega sam i ugasio ovaj account. Anyway.... puno srece svima koji se na ovaj put otisnu... |
Imas glas i od mene.. :wink: Svidja mi se remix, samo onaj clap.. ima ga too much, ali dobro valjda je to takav euro stil :D
@aerdeljan, takva je situacija na svim vecim siteovima koji odrzavaju ovakve natjecaje, beatport, tracks & fields i ostali gdje se ide dalje putem glasanja. Bogatije su nagrade pa se vise ekipe ljepi za njih, ako si skromniji dade se nac dobrih natjecaja.. |
evo glasalo se po drugi put ;)
|
imas glas 25th
|
Quote:
Samo bez mnogo spamovanja..da ne diskvalifikuju sad na kraju..hehhe |
Quote:
Toga sam svestan...ali sam isto tako svestan da je 90% remiksa TOTALNO bez veze...pa postoji neka sansa. A kako za njih, tako je i za remixera prilika za malo reklame na FB, YT itd...SVI se sad reklamiraju na sve moguce nacine !! |
22-go mesto...ostalo jos 24 sata....koliko kontam jos 4-5 glasova ce biti dovoljno....
|
Quote:
jos glas ili dva KO NIJE GLASAO !! http://www.indabamusic.com/opportuni...missions/70112 klikni na VOTE i potvrdi u emailu (koji ce oni odmah poslati!) :) |
Glaso jos jednom, 18 si!
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:18 PM. |