![]() |
Glasanje za Remix - finale!!
Treba da se popnem samo dva mesta da udjem u Top 10 (od 400 njih!!?)
Nisam ocekivao... Vise nema novih remiksa - submission zatvoren! Sad samo glasanje na glavnoj stranici (gde se sve polako rotira, pa remiksi menjaju poziciju..teze za nalazenje :mad:) ALI lakse za glasanje!! evo linka http://shakira.heroku.com/?page=3 trenutno sam pri vrhu ove stranice, drugi treci..KLIKNITE NA "LIKE" please ! SINEWAVE SURFERS RADIO MIX EDIT je ime miksa. Da podsetim - like samo pruza sansu da se izadje pred ziri, ne garantuje pobedu! |
Re: Glasanje za Remix - finale!!
lajk.
|
Quote:
pozdrav bogi |
lajknuto :)
srecno |
Nemam Facebook, inace bih klinkuo. Jbg, sorry.
|
Nije FB uopšte u pitanju ali tamo gde treba da se pojavi lista stoji samo Loading... tako da je nemoguće izgleda da se glasa ceo dan već.
|
Koji browser? (opera izgleda malo baguje pa neuchitava odma...)
Inache, kako nije FB ? Quote:
|
Jeste FB, samo mi je trebao browser koji radi da bih mogao to da vidim :D
IE 8 i Opera meni barem ne rade. Firefox radi tako da ide lajk ;) |
Quote:
Nisam provalio da li neko ko nema FB account moze da stisne "lajk" na ovoj stranici. Probacu sutra sa nekog drugog kompa... Inace - hvalajos jednom...ima jos 5 dana, treba ostati u Top 10 da bi izasao pred ziri.. |
Samo Fb-mafija... niko vishe... :(
|
I ja!
Koliko sam uspio da vidim na ovoj stranici imas najvise lajkova,ja sam bio 889-ti...Ides ti da pobijedis gospodine :D |
Quote:
Ima ih nekoliko sa preko hiljadu lajkova (6K, 4K, 3K, 2K i dvojica sa 1K...k=1000) i jos 6 sa 800-900 (medju kojima sam i ja)... Bitno je da sam (sad) u Top 10 i da tu treba da ostanem do 20-og Jula!! Ali, bice malo nategnuto ostati u Top 10 (koji onda ide ispred zirija koji ce od tih 10 da izabere najbolji remix!!) e zato treba puno "lajkova"..(vec sam se smorio..zamrzece me ljudi zbog spamovanja!!:D) IDEMO - like like like like like like ..:wink: |
trenutno 984 like-ova u Lajkovcu gradu, upravo glasao, aj' jo? malo pa 1k ... :)
edit: Pratimo situaciju pa stavljamo statuse na FB sa pozivom za celu FBslaviju.:wink: Najmanje ?to mo?emo da uradimo ... |
Quote:
Super..jos malo pa 1000. Samo da ostanem u prvih 10 do 20-og !! A posle nek sudije odluce sta valja a sta ne valja ! |
Quote:
|
Quote:
|
@offtopic
Počeo da pi?em kad ono zemljotres. Dobro je, samo 4.4, nije opasno, ali nije mi bilo svejedno. http://www.seismo.gov.rs/indexl.htm i http://www.emsc-csem.org/#1 @ontopic 1k je tu. :) Da li mo?e da se vidi negde tačan broj lajkova? |
Quote:
Mnogo je glupo sto posle 1K ne odbrojava dalje - sve do 2K (!!!???) Ja sam lupao recke posle 1000, kad mi stigne na FB da je neko lajkovao..(samo 6 novih) ali ovi sto udare like na listi - ne vidim. To me sad brine jer neznam ako me neko stigne, koliko on ima.... Sad bi trebao da nakokam bar 500 ili 1000 da bi bio siguran...:( |
Meni danas ortak reche koji je njegov lajk bio... da li to znachi da
oni koji lakjuju znaju? Onda moze neko ko lakjuje samo da ti kaze br. tj da napishe na temi ili tako neshto... |
Like... samo je posivelo kad sam kliknuo like, nije prikazalo koji sam po redu...
Srecno |
Like i od mene. Hajmo narode...
|
Quote:
@ "7" - to kad posivi znaci da vise nemozes da lajkujes odatle - na listi mozes samo jednom da klikes! ALI na FB moze na svaki share da se lakuje, na stari, na novi, kod prijatelja, (naravno i dalje po jednom na svaki - ali moze da se sheruje do besvesti !!) Ao imamo zajednicke prijatelje - lajkujte na svim zidovima (koga ne mrzi , naravno..) @ Gmile - hvala! hvala svima - idemo jos malo....3 dana ostalo, MORAM da zadrzim trenutnu poziciju (Top 10) !!! |
Quote:
Evo ja postavio ovaj status, pa kopirajte i menjajte tekst kad ?erujete onaj link: Quote:
|
Quote:
To je reklama za Sundcloud. Samo link share sa mog profila se sabira !! Uzmi prepravi dok se svi ne zalete na taj link !!! puno zamki i prevara...(na putu do pobede!!) he he h |
Bash baaaash piiiip, dobro nisu pocheli od pochetka tako - prvo ti pokazu hiljadu a onda 5 hiljada wtf. :(
Gore pomenuti ortak je josh juche ostavio kod sebe + svidela mu se pesma... :) Link je kao onaj sa pochetka ove teme, tako da kontam da je to ok... |
Quote:
http://shakira.heroku.com/?page=3 SINEWAVE SURFERS RADIO MIX (jedanaesti odozgo..) thanks! |
Lajk
|
Quote:
|
Quote:
SREDA, zadnji dan za glasanje (do ponoci)..sad sam na drugoj strani : http://shakira.heroku.com/?page=2 SINEWAVE SURFERS RADIO MIX PS - vec sam se opasno smoriooooooo....:( |
2k its a win 8-)
Kakva je situacija? Koje mesto? |
Quote:
Ali prvih 10 ide pred ziri i oni biraju pobednika... |
Quote:
'Ajmo 3k onda(k). :wink: |
Quote:
Hvala svima za trud !:grin::grin: |