![]() |
Amy Winehouse se obrukala u BG!
Amy u Beogradu gađali ča?ama
Pjevačica Amy Winehouse razočarala je Beograđane na koncertu na kojem nije bila u stanju ni normalno pjevati. Psovala je padala po pozornici, nakon čega su je izvi?dali. (www.rtl.hr) <iframe width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/_6RiLWWhWXU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Re: Amy Winehouse se obrukala u BG!
znao sam da ce da bude katastrofa !!!
Ona je totalno odlepila i nemoze da se obuzda....to se desava kad neko mnogo mlad napravi veliki uspeh, a nije spreman na to i uz to je jako nadobudan i misli da je sve sto uradi mega.... Odlican primer za omladince !! :D (kako ne treba, mislim...) |
Da sam kojim slučajem muzičar iz njenog benda ovo bi mi bio posljednji koncert s njom. Jbt, neugodno mi gledat. Kakva blama?a.
|
Lol, kako se riba ubila, pa to treba posle nastupa ne pre... :P
A shto kaz` zao mi muzichara jbt, shto moraju da rade sa takvim "divom". |
Quote:
|
Mislio sam da posle totalnog ludila Whitney Houston nemoze biti nesto jos gore, ali sam se prevario :shock:
|
a moby ? :)
|
mobi standardno odradio svoje.Ko voli, uživao je. Meni bilo najsmešnije da gledam lica ljudi u Fan pitu koji su dali 4.5k dinara (45e) za ono (ja nisam platio ništ :da:)
|
Nishta drugo se nije ni ochekivalo od nje...
|
kako ko, onih 20k ljudi od sinoćke jeste
|
mogu da potpishem da je 90% od tih 20k ljudi doshlo tu zato shto su hculi za nju i chuli su 2 pesme njene i znali su da ce biti veliki spektakl.
dobili su spektakl :) ko je gledao bilo shta njeno uzivo znao je da nije ni za k***.. ja bash volim njenu muziku i pratim njen rad, ali uzivo mi nikad nije valjala, pa chak ni ono shto je ishlo na dvd kad je bila strejt.. potpuno dosadno i nemashtovito, samo reprodukovane pesme i nishta vishe.. i znao sam da ce biti ili nadrogirana, ili ce biti dosadna i nsiam ni ishao.. dok su me svi pitali (poshto znaju da je gotivim) jesi lud ajde sa nama.. i sachuvao sam 4,5k dinara ide se na botti-a btw. |
^ tako nekako... :)
|
da...ljudi kao da se ne sećaju njenog performansa sa MTV nagrada od pre neku godinu gde je isto tako odmjaukala jednu pesmu a ovi oko nje se ubiše da izguraju bar do kraja pa da se raziđu...
|
chuo sam da je Botti otkazan...? prodato jako malo karata...
|
Quote:
|
Ja ne kapiram sta se cudite ljudi? To je taj marketing, tako su i uspeli da prodaju ejmi, to je to. NE mislite valjda da je stvarno neko pustio na binu nadrogiranu,a da to nije deo marketinga i cele price? Mala nadrogirana fufa style, to je ove godine IN .
Horor. |
A ne mora da znaci ... da je nisu pustili na binu ovako drogiranu verovatno bi ljudi zahtevali da im se vrate pare, ovako bila je "pevala" je ... niko se ne buni :)
|
Ma daj matori, da li zaista mislis da u takvoj industriji, sa toliko love, postoji NESTO sto je van kontrole?
:) Blaga digresija koja se tice odvratnosti novog doba....pre neki dan na mtv-u gledam pimp my ride....za ruckom gledam tv, van toga bas retko ... elem, posle te emisije krece emisija date my mom ... ko ne zna, koncepcija emisije je da neki lik upoznaje majke devojaka, pa na osnovu njih bira sa kojom ce devojkom da izadje. Medjutim, ovo je gej verzija toga. Lik bira momke na osnovu njihovih majki. Ja gledam, i sve vreme mislim da je krenuo punk'd, i da je to fora. MEdjutim ne, uredno u pola cetiri popodne gledamo kako se muskarci krljaju sa jezikom u usta na teveu. Novo doba-novi heroji. |
Haha, pravo vedro jutarnje raspolozenje :)
|
Quote:
Kada bi bio (sasvim) u pravu, onda bi ono rusenje bine trebalo da poveca interesovanje za koncerte, jer..... gledati muzicare kako padaju zajedno sa binom moze biti mozda zanimljivo publici... :rolleyes: pozdrav bogi |
Quote:
(Al' si se nalupao....al' nema veze - oprosticemo ti!) |
Jel mene neko zeza da je stvarno prodato 20.000 karata za ovo?
|
Jedan od komentara sa Popboksa:
Quote:
|
Quote:
Kakve veze ima moje kapiranje necega sa nasom scenom ? Posto vidim da jako cesto uzimas ulogu tutora, moram ti reci da nemas to pravo, bar ne jos uvek. DaBear. Da li ti ZAISTA mislis da to nije deo orkestriranog paketa koji se zove Ejmi Vajnhaus? Pre odgovora, potrazi istorijat pesme TORN .. od Natalie Imbruglia. Ili ako vec velis da si u prici toliko, onda je znas i sam. A onda mi odgovori (ponovicu) DA LI TI ZAISTA MISLIS DA TO NIJE DEO ORKESTRIRANOG MARKETINSKOG PAKETA ZVANOG AMY WINEHOUSE? |
Odnosno Tanatos u najprimitivnijem obliku. Mogli bi da zapalimo nekoga, mozda bude psenice?
|
Quote:
Svojevremeno bila je odlicna reklama za Denisa Rodmana, gde su u spotu skinuli sve njegove tetovaze, sva njegova obelezja, sve mindjuse, a tekst je bio u fazonu : da nemam sve ovo, da se ne tucem na utakmicama, da ne pravim skandale, da sam obican igrac, da li bi me ikada primetili i voleli". Ne govorim o nikakvoj kontroli, govorim samo o organizovanom upeglanom paketu, koji RADI. To je taj stajling, to je ta prica, koliko se secam njen album se zove REHAB... i to je verovatno sama htela tako ? :) Da je Ejmi najobicnija riba koja nesto peva, NIKAD ne bi dosla tu gde je. Meni je to prosto razmisljanje - Beograd nam je nebitan grad, na tom koncertu napravicemo sranje - o tome ce se pisati svuda narednih 15 dana - besplatna reklama - vozi. |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
pozdrav bogi |
|
Quote:
Isto kao sto ti iznosis svoju "teoriju zavere", svako ti na to moze uputiti repliku u kojoj se ne slaze sa tobom. Tome forum i sluzi. pozdrav bogi |
Quote:
|
Quote:
Što se tiče cene ulaznice i uopšte ekonomskog aspekta ove priče... kad pogledam koliko SMS-ova trči tokom Farme, Velikog brata, svih tih rašomonskih telenovela... i to košta. A onda se svi sekiraju kad im Velika sestra dođe na noge i na bini uživo izvede The Best of Farma. Pa to mora da košta još više! Pozdrav, Vasa |
Ne razumem šta je loše uradila,pa pobogu žena se samo napila i sad cela pizdarija ispade oko toga.Ima žena napiju se pa prave još veća sranja,a ona se napije pa peva,kome je to još zlo donelo.Problem je što je publika bila trezna i došla tamo da pozira,Kičići,Trifunovići,Kesići, i ostali nisu trebali tamo trezni ići.Pa da su Doorsi dosli kako bi tek oni prošli.Umesto da pohvalimo ženu što je posle toliko godina najzad uspela da se opusti i to u našoj državi,u našem glavnom gradu.Mi po ko zna koji put kudimo i kritikujemo.Blago se onima koji su bili imaće šta ''unučićima'' da pričaju,prisustvovali su istoriji.Mene više brine što je čačkala nos pred auditorijumom.
P.S.Pa i Džej nekad popije pa mu niko ne zameri,pobogu ljudi. |
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=PfnYqQfs6Z4 S tom razlikom ?to Amy W. otka?e ostatak turneje posle skandala, a Ivica D. ba? i ne :D Pozdrav, Vasa |
Quote:
Quote:
pozdrav bogi |
E, da! Zaboravih da ka?em da Amy W. nije dobila pare od mene, a Ivica D. jeste!
Pozdrav, Vasa |
:shock: Sad ce jos i da ispadne da je koncert bio do jaja (al publika to nije skapirala...jer smo glupi Balkanci..??:confused:)
@Darkstar - NEMA veze sa marketingom...znam! Potpisujem! kako jos da ti garantujem..?? DA se to desilo ovde, sa ovoliko ljudi, vec bi je tuzili za obestecenje...+ otkazana turneja itd...sad ce da krenu da traze nadoknade za izgubljene prihode. Jel to marketing??? :banghead: @Znak / Popboks - tipican komentar muzickih kritichara !! Ijaooooo....boze! |
neko je bio vidovit i "izmontirao" ovo...
<object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/q0adjQ4COQk?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/q0adjQ4COQk?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></object> |
Da je unapred planirano... sumnjam.
Da je karta na koju potencijalno igraju i možda čak i stimulišu... Nema dileme. |
Quote:
Ali dobro, davanje para za koncert je često rizična investicija, srećom ne tako krupna da se ne bi mogao preboleti gubitak. |
All times are GMT +1. The time now is 12:36 PM. |