![]() |
Jos jedan Rumunski Mega hit u najavi !!!
Poceli da vrte ovde naveliko na Radio 1... Mr Saxobeat !!!
Jos jedna Rumunka i zarazna pesma....building up slowly...vec je na preko 28 miliona views na Youtubetu (!!) Zagarantovan Evropski Hit! <object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lAhHNCfA7NI?version=3"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/lAhHNCfA7NI?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></object> |
Re: Jos jedan Rumunski Mega hit u najavi !!!
Rumunji su vrhunski.
Hit za hitom. Svaka čast:) |
sto u najavi? :) vec je mega hit
inace ne volim ovakav stil muzike ali zaista je vrhunska pesma, energicna i zarazna. |
pesma je osrednja,kako ste nahvalili ocekivao sam nesto mnogo bolje
btw ako smem da primetim sisichi, dakle i u evropi se ta roba najbolje prodaje :) |
Ne kuzim sta je tu tako dobro???:confused::confused::confused:
Jedna najobicnija jeftina tech/dance pjesmuljica, uzasno odpjevana na katastrofalnom satroengleskom, lose producirana i k tome popracena pretencioznim spotom. Da ne spominjem jeftinu, losu i k tome i prilicno ruznjikavu pic...pjevacicu. A da ima sisu...ima!!! Dvije, cak! Iz zemlje u tranziciji za zemlje u tranziciji. :banghead: |
Quote:
:mad: |
Quote:
Moje misljenje se ne mora nuzno slagati sa tvojim, znas?! Dvije smo jedinke i dopusteno je imati dva razlicita misljenja. Ili ovdje na rumskom smije postojati samo jedno misljenje...a to je misljenje vecine?! BTW, ovakve stvari se rade u 2-3 sata programinga, 3-4 sata ispravljanja vokala i max pola sata mixa raznoraznih virtualnih pizdarija ITB. Nes ti posla... |
Quote:
a za BTW - ovo ne moze da se uradi za za 2-3 sata. Ako si IKADA probao da uradis nesto, onda znas da se za to vreme NEMOZE uraditi nista. Kod nas naravno, SVI trose na pravljenje / programiranje / komponovanje i sve ostalo TOLIKO vremena i ZATO NAM JE MUZIKA TU GDE JE !!!! :(:( |
hehe kad nasi ljudi pocnu NE VALJA OVO< NE VALJA ONO< TO JE TAKO JEDNOSTAVNO< *pa jest jednostavno kad si cuo i sve na mestu i treba da bude jednostavno, al ajd ti upali Cubase lupam prazan projekat i da vidim dokle ces doci sa tom jednostavnoscu i hoces se vrteti po SVIM IBIZZA TV hahah sam se smejem ET! aa ni na jednoj stranoj TV ne videh naseg hita osim sto mi prvo na pamet padne da se setim GRAMOFONDZIJE.
rumuni odlicni iz EU!! uboli sta treba! |
Quote:
Quote:
Quote:
Jo? jedan od onih koji mogu napraviti hit kad po?ele ali im je to glupo i veća im je fora raditi za svoj gu?t:rolleyes: Zajedničko svima njima je to da su sa prostora ex YU ( vrlo plodno tlo za wannabe hit makere i wannabe selektore nogometne reprezentacije) i da nikad nisu k***a napravili Kad ti napravi? samo trećinu kvalitete ove pjesme i produkcije i to za 28 dana rada, onda se javi i ja ću biti prvi koji će ti čestitati:) Jedno je glazbeni ukus koji uvijek mo?e biti različit i ne sviđaju nam se iste stvari a drugo je podcijenjivanje nečega ?to je već dobilo najveću ocjenu a to su ocjena publike sa 28 mil youtube wiewa, pozicija na chartu i zarada od prodaje |
Quote:
Pa da, jos uvijek i nadam se zauvijek radim muziku za svoj gust. Zar to nije i bit nekakve umjetnosti? Vjerujem da je Vama "proficima" gust ostao negdje u 25-toj ili prije, ali mogli bi se malo prisjetiti kako je to raditi za gust, a ne za pare. Sto se tice tvog cestitanja, zaista me znam od kuda ti toliko visoko misljenje o sebi da mislis da bi mi tvoja cestitka nesto znacila?! Vise mi znaci kada neki osamnestogodisnjak downloada ( besplatno, naravno ) neku moju stvar i stavi ju u playlistu. To je peak stvaranja umjetnosti, zar ne. Ili dizanje para??? I da, stvar mi je totalni shit i ostace totalni shit...vrtice se mjesec dana i nakon toga ce nestati u zaboravu kao i milioni takvih stvari prije ove. A cura ce se fino udati za lokalnog drugoligaskog nogometasa i varace ga sa vlasnikom lokalne birtije, ali koga briga. Jebo me pas ako cemo vise ikad cuti za nju :) Zasto se ovdje svi osjecate napadnuti ako netko ima drugacije misljenje??? Manjak samopouzdanja...sindrom copora...ili nesto trece?! Dajte ljudi, naucite se pricati i prihvatiti tudje misljenje, ma koliko ono ne bilo u skladu sa vasim. |
Quote:
:rotfl:oplakao,ovo za ?atroengleski me dokusurilo Dobro ne sla?em se u jednom produkcija je dobra,al tu le?e pare,d?aba bolje pjesme od ovih kojih mo?e? naći svugdje al ovo masa vari,ne kontam za?to al tako je. |
Quote:
Dobro, ajde...ne moze za 3 sata, ali jedna noc i imas hit! Dovoljno sam dugo u ovome da znam sta se moze u kojem vremenu napraviti, i ako si opskrbljen i imas okvirnu ideju...ide! I nemoj bas toliko podcjenjivati nasu muziku...ali ne u smislu kvalitete, nego ljudi se ipak puuuno vise trude od 2-3 sata, pa svejedno rade govna. Eto nam sad i savrsenog pokazatelja za euroviziju. Toliko truda, toliko "pametnih" glava, toliko tehnike, a ne znas koja je pjesma vece govno. Zastarjela hrvatska, pokradena srpska ili pretenciozna bosanska :) Uzas do uzasa!!! |
Quote:
Sad mozda covek slusa dens muziku al ga smara ovaj podzanr ili sta je vec i ne vidi neku buducnost ovoga ali opet o tome moze u nekom drugom topiku bez srdnje i ljutnje. Ovo pisem samo zato jer ne bi voleo da bilo ko odustane od svog tripa jer koliko god puta se nisam slozio sa nekim na forumu mozda isto toliko puta i jesam ,a kad je rec o produkciji svaciji savet je dobar bio od hopera ,densera ,tehno manijaka ili koga god vec i glupo je razilaziti se zbog slicnih rasprava |
Quote:
Quote:
|
vezano za topik ..mislim da rumuni imaju dobru prodju na zapadu sa ovim najvise zbog tog etna koji pametno provlace kroz te njihove hitove ,a na zapadu nisu toliko ceste pa verovatno i zbog toga interesantne ..plus sto su progurali vec par komada i sad im je mnogo lakse ..moguce i da isti lik tripuje sve ovo
|
Quote:
amin!:d |
opaaa balast pa ti mora da si neki opasan hit mejker sa ovih prostora...daj majke ti napravi meni jedan hit i resi me svih muka i ja cu ti uredno platiti kolko trazis kad ta pesma postane hit
|
Svi su pomalo u pravu. Vec neko vreme oklevam, ali Balast, alal ti kurac! Svaka cast! E jebalo majku, 2 usrana akorda okovase u zlato, a nemoz' biti grdje smece...!
Ma nikad mozda ja ovo ne bih napravio, ali pricamo o tome da neki pekari koji naliju kecap i akrilnu salamu na testo zive bolje od ovih sto prave "puter" kifle...! Mlacenje prazne slame, "mega hit",a povraca mi se , pa ovo je Srdja Moby dick radio 92'ge i to sa puno skupljim spravama... Nece to na dobro izaci kad rumuni prave "dobra" kola i muziku... ... ... ... ... |
devedesete su u fazonu i verujem da bi isti taj Srdja,DrIggy i slicni sad super prosli (mediji bi kocili jer je sad sve sem politike i reklama cenzurisano)
a evo na sta se treca generacija dizelasa(mnogo je pozitivnija od one moje prve) danas lozi <iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/eHpXJ5xotko" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> pola akorda mada hardbass zasluzuje poseban tred |
Quote:
|
Evo se javno isvinjavam za psovke, uvek sam bio "britke reci", ali napominjem da sam potpuno trezven, dakle posto me cika Arthur vec koji put proziva za izvesno pijanstvo, a nisam pijan, cika Arthure - stvarno, (nemam sad ni para da se posteno napijem, eno, prodajem "osnovna sredstva za rad" u prigodnoj sekciji,a lepo sam iskrvario za ista, a postao luxus napiti se ispred radnje a kamo' li u kafani...(!!!)), nego me 'vata Quake-izam...:D...desi nam se svima da malo odemo po kur*u.... ...Sta da Vam kazem... ...al' ajd', glave gore, bice valjda nekad bolje...!
|
Quote:
hahahahaha, čuj ovo, on je dovoljno dugo u ovome da zna da ti treba jedna noć i imaš hit:rotfl: Pa ovo je izjava za Miki Maus časopis.:) Da si ti dovoljno dugo u ovome, ne bi ovakve gluposti pisao po forumima:rolleyes: Quote:
Ono što ste vi stavili na forum od Nick Warrena je SVE SAMO NE HIT. Uspoređuješ nešto što ima 28 miljuna youtube wieva sa Nick Warrenom koji ima 17 600 wieva. Pa da bilo ko sa foruma napravi pjesmu za svoju babu imala bi više wieva:rolleyes: Kao što sam već rekao može se vama to Rumunjsko sviđati ili ne, ali brojke ne lažu. Ljudi rade hitove konstantno, i ova pjesma je hit, a sve drugo su samo komentari anonimusa na internet forumu. To što bi bi to napravili za jedan dan i to što vi radije radite vanil kifle, to možete objesiti mačku o rep. Tako se ljudi tješe kad ne znaju i ne mogu. I ja bi igrao za Lakerse da hoću, ali neću jer su mi glupi njihovi žuti dresovi:rolleyes: |
..
|
Quote:
Ali ako cemo diskusiju spustiti na taj nivo, nema problema. Izgleda da su ti godine pojele ono malo pristojnosti i zdrave pameti koje si imao, a da ne pricamo o kreativnosti. Jer ako tebi treba vise od jedne noci da napravis ovakvu stvar, onda si mozda promasio zanimanje. Ne pricam sad o tome jel pjesma dobra ili losa, nego o tehnickoj strani cijele price. Preset zvukovi, banke i preset text, preset pjevacica, preset efekti...i jos k tome preset spot. Ponavljam...nes ti posla! Petparacki hitic koji nece trajati vise od mjesec dana...uuaaaauu, koji art!!! Dalje...ako je tebi JEDINI pokazatelj kvalitete neke pjesme broj klikova na youtubetu, onda se zaista ne mozemo sloziti u bilo cemu sto se tice umjetnosti... http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0 135,753,522 klikova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U tom slucaju, ovo je apsolutna umjetnost bez premca!!! Ajde frajeru...reci da je, molim te! Dakle, spusti malo nos i stav...to sto si snimio par poluhitica za tu neke balkanske poluzvjezdice, ne daje ti pravo da pljujes po svima koji se ne slazu s tobom. |
Izgleda da su rumunji ''pogodili'' engleski akcenat,ili imaju nekog rumuna na radio 1,ili je ustvari rumun vladar iz senke,ali je činjenica da se kod nas malo ljudi ozbiljno bavi ovakvom komercijalom,koliko ja znam gramophondžija je napravio hit daleko bolji od ovoga.
|
..
|
Quote:
Nisam ja...ja radim za svoj gust :) Pitaj surfera...on radi za pare. |
ja vas ozbiljno opominjem da obratite pažnju na ton i nivo ove diskusije, svodeći ga na argumente muzičke prirode a ne procene i lične ocene. Naročito Surfera, koji je i prvi krenuo u taj nivo diskusije, a nije mu prvi put da se nalazi u ovakvom tipu debate. Za svađu je potrebno dvoje, i molim vas da iskulirate da ne bi administracija krenula u ozbiljnije sankcionisanje ovakvog ponašanja, bez obzira na rang i staž članova.
|
he he he krenulo pljuvanje !!!!
I opet ista prica " ja sviram za sebe".."to nije art"..."..rade muziku za pare"..itd itd itd.. kad bi za svakoga ko je rekao "ja necu da se prodam, hocu da se moja muzika slusa i za 10 ili 15 gona"..dobio po funti - bio bih milioner !!!! Zasto ljudi misle da ako je nesto popularno - to nije dobro?? Niko nije pomislio da kaze da je neko uspeo da pogodi zicu velikom broju slusalaca i postao popularan zbog toga!!?? I meni je bilo drago kad sam davne 1984 u autobusu u BG cuo kako neka devojka slusa nasu pesmu na walkmenu !!!! I jos mnogo mnogo puta kad je nesto sto sam uradio naislo da dobar prijem. Nekad je bilo para,nekad nije, ali bitno je da se veliki broj ljudi "konektuje" sa necim sto si uradio !! Ako to uradis vise puta - neko ce te primetiti i zvati da preneses malo te "magije" i na njihovu pesmu (putem miksa / remiksa / programiranja itd..) A posto sve to oduzima vremena i nemoze se ziveti od vazduha, logicno je da neko nesto tu i plati ??? Zar ne? Sta je u tome lose ??? A sto se tice vremena potrebnog da se napravi pesma, tipa "preset this, preset that"..NEMOZE !!! Kao neko ko je uradio vise od 150 remiksa / mikseva i produkcija koji su SVI izdati, tvrdim DA NE MOZE DA SE NAPRAVI ZA DAN ili NOC!! Ko misli drugacije - nema pojma o cemu prica...a moze i da proba. Remix moze - neko je sazvakao pesmu, napravio sve delove, snimio pevanje, izproducirao, odabrao farbe itd itd..i sad remikser treba samo da prevede to u klub fazon !! Ko zna - moze i za 6 sati da odradi (zavisi od stila) ali i tu treba 3-4 dana da se posteno odradi sve. I kao sto se cuje iz bezbroj "remix takmicenja" 99,99% tix remiksa su bez veze..sto bi rekli ovde: "doesn't do anything for the song!!" Sto se tice "roka trajanja" muzike...hehehe .ima muzike i iz 60-ih, i 70-ih i 80-ih itd..koja je bila popularna SAMO TAD, u jednom kratkom periodu. Pa nemoze svako da bude PINK FLOYD ili Clapton ili Elvis..ili sta vec?? Alo narode?? Osvestite se..nemojte da sakrivate vase neznanje iza bullshit-a !!! A sta je hit i popularno - to odredjuje samo broj ljudi koji se izjasni za neku pesmu..bilo preko kupovine / klikova na YouTubetu ili kako vec.. Popularno = veliki broj. Tacka ! I na kraju - vise faktora je tu bitno, NIJE SAMO MUZIKA....i momenat (kad je izdata ploca, koji mesec, koja nedelja)..i izgled benda / pevaca / projekta...i da li je instrumental...da li je originalna ili vezana za neki poznati sample ili pesmu (Gramofonedzie, na pr),,itd itd... Sve ima svoj rok trajanja, vreme gazi sve... |
Quote:
Pa, nista, odo' da gledam turske serije i VB izvestaj... |
Quote:
To je kao kad bi ja sad rekao..."pa nista, odo' da gledam fudbal !" :confused: Nesto JAKO popularno = znaci MORA da je sranje i za budale samo !!? Ima i u muzici stvari koje su dobre pa se prodale jako puno. Od Beatles pa do Britney. Sve je to POP (popularno) ALI ZA RAZLICITE UKUSE !!! Tebi se cak ni onaj James Blake nije svidjao...???? A bas je cool fazon i svirka!! Brian Eno je svojevremeno rekao da vise voli da cuje dve note koje imaju smisla, nego da neko redja 20 harmonija i jednoj strofi i svira ludacke skale sve vreme .... valjda i on nesto zna ??:( |
Blake mi se dopao!
Nije mi se svideo totalno neartikulisani sub-bass...:wink: Ma znam, sve ok, samo me cudi orgazmicno odusevljenje, a generalno je mjuz pre samo 5-6 godina bio mnogo smisleniji i bolji... Ne zato sto sam ja "old school", nije, matori ja slusam jos stariji mjuz, ali znam sta je "hitic" kad ga cujem, i to sam znao i pre 10 godina iako slusam mjuz star 20-30... Danas su "hitici" jednostavno glupavi. Pa mi sad sudi, sta cu, ali mrtav sam ubedjen u to. |
Quote:
Nisam vise mali da se"orgazmicno odusevljavam" pesmama !!?/ Samo skrenem paznju na nesto sto je dobro i pametno odradjeno..kao primer ili "tip" nekome ko pokusava da udje u taj fazon / posao, da moze da izanalizira zasto se bas ta "dva akorda" svidjaju ljudima...a ne njegova dvadest i dva ?? |
Ne znam zašto se ova priča ponavlja svakih 2 nedelje na forumu,mislim da danas u muzici ima najmanje muzike,a najviše svega drugog što je prati,a narod je glup,izgubljen u moru nepotrebnih informacija i sadržaja i lako ga je ubediti u nešto i manipulisati sa njim,a youtube,facebook i twiter su merilo uspeha.Meni se čini da ovde na forumu to ne prolazi,iako svako voli da ima što vise poseta na gore navedenim društvenim mrežama.To je virtuelna stvarnost,stvaran život je nešto drugo.Pa čak i popularna Riana je morala da odgodi nastupe na turneji zbog slabog interesovanja,jer internet je jedno,a situacija na terenu drugo.
|
Quote:
Rihanna has sold more than 15 million albums and 45 million singles making her one of the best selling artists of all time. She has achieved ten number-one singles on the Billboard Hot 100 since first appearing on the chart on June 11, 2005, which is the most by any artist during that time span. As of March 18, 2011, Rihanna has sold approximately 6 million album units and over 28 million digital singles in the US. She has sold over 10 million records in the UK. Billboard named Rihanna the Digital Songs Artist of the 2000s decade. She has received several accolades, including the 2007 World Music Awards for World's Best-Selling Pop Female Artist and Female Entertainer of the Year, and the 2011 Brit Award for Best International Female Solo Artist. She has also amassed a total of four Grammy Awards, four American Music Awards, and fifteen Billboard Music Awards. |
Oni koji su culi za fake increaser na myspaceu (sw koji automatski povecava broj playeva u myspace playeru) mogu onda pretpostaviti sta se radi na youtubeu... Brojke varaju, danas sve cesce, a nije ni cudo kad se vidi koliko samo love ode na marketing.
|
Quote:
Kolega caac, ne mo?e ne?to biti hit ZA TEBE. Pjesma ili JE hit ili NIJE. Ovo ?to Rumunji rade je trenutno hit i trendy. Meni se to osobno sviđa, nekom drugom ne i to je sve u redu. Samo nemojte mije?ati osobni ukus sa nečim ?to je egzaktno a to su brojke. ?to se tiče toga ko radi Rihannu, vjeruj mi da nju ne rade klinci koji imaju 300 ooo wieva na youtube. Nju radi Sandi Vee koji uz to radi i Guettu, Aguileru, Katy Perry, Britneyy itd dosta toga za nju rade Stargate koji su stari pop lisci iz Norve?ke, radi je David Guetta i tako dalje. Dakle, radi je iskusna pop ma?inerija, nema tu prostora za proma?aj. |
Quote:
Oprostit ću se s ovom temom riječima jedne stare poslovice: "Tko s djecom lije?e, budi se popi?an":wink::rolleyes: |
Quote:
Nedostatak argumenata pokrivas losim poslovicama. Vrlo zrelo. |
All times are GMT +1. The time now is 11:15 PM. |