![]() |
Audient - dual layer module
1 Attachment(s)
Super ideja - preneli su DAW kontrolu sa male miksete kao add-on modul za ASP-8024 Mixer.
Kontrola plugova / DAW-a i automatizacije sa 8 moving fadera!! Super.. http://www.audient.com/products/asp8...control-module |
Re: Audient - dual layer module
Odoshe u Focusrite... :) http://en.audiofanzine.com/firewire-...y,n.10063.html
|
Quote:
Kao i plazma TV's....3 farbrike prave iste modele a posle razne firme lepe svoja imena ! |
press release za Focusrite Control 2802:
Quote:
|
dogovor kucu gradi!
Svi se udruzuju, market se smanjuje, stede se pare....svi srecni !! |
Ma iskreno,nek se zove i Crvena zastava,odlichna je sprava na osnovu onog shto vidim...za neki omanji studio ili kucju je super.
|
a kakvi su audient preampi? onaj mali mico je povoljan, a kazu da je ok... a ima i a/d na sebi
|
Moje iskustvo sa Audient ASP 008, govori da su njihovi preampi transparentni, detaljni i precizni. Rade jako dobro za ulozene novce. :)
|
ovi pojedinacni / stereo / 8 ch. preampi su isti kao i u ASP8024 mikseru - znaci vrlo upotrebljivi !! Dobar izbor konekcija (analog i digital, word clock, itd..)
Dizajneri (dva matorca) su super face i vrlo su "hands on"...bili su kod mene u studiju kad sam na pocetku imao neke probleme sa LED metrima... Slusaju sta ljudi traze i to prave.... Ja sam ih smarao da mi naprave veci frame da ubacim ProControl u sredinu Audienta (nije moglo na kraju)...ali su posle 6 meseci izbacili verziju u koju moze da se upakuje Command 8 !!! |
Quote:
|
Bolji su, provereno. Uporedio sam preampe sa RME FF800, koji bi trebalo da su kao i na RME Octamic II, i preampe sa Audient ASP008. Mnogo vise detalja i topline, kao i ozbiljnosti u zvuku sam dobio sa Audient-a. Naravno, ne treba zanemariti subjektivni faktor, jer svako voli i cuje nesto drugo. :)
Audient ASP008 je ozbiljna sprava, narocito kada ima i svoj konvertere, pa prosledjuje na izlaz digitalni signal preko AES/EBU ili ADAT konekcije. Naravno, ima i ona svoje kozmeticke manjkavosti, ali one ne uticu na zvuk. Verujem da i nova sprava o kojoj je ovde rec ima iste mogucnosti kao i Audinet ASP008. |
All times are GMT +1. The time now is 05:22 AM. |