![]() |
Powercore remove plug-in
2 Attachment(s)
Imam problem (verovatno sam glup)....... Treba da skinem licencu sa starog powercora i prebacim na novi (obe karte su na mom nalogu)..... Ali nemam nikakvo dugme 'remove' u TC control panelu (kao sto bi trebalo po TC supportu).... u cemu je fora?
|
Ovde igleda kao da si je vec obrisao. Instaliraj ponovo poco pa vidi ...
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Re: Powercore remove plug-in
Quote:
|
Bump:(
ima li ko ideju....... pisao sam im, ali to ide malo kilavo:( |
Treba da imas mnogoooo srece da ti odgovore. Meni licno nije jasno sta se kod tebe desava. Izgleda kao da su ti plugin-vi koje si kasnije dodao bundlovani. Mozda da reinstaliras njihov software i da vidis sta se dogadja.
|
Quote:
|
Najverovatnije plungin od vss3 se nalazi u nekom drugum folderu pa kad ti reinstaliras on je uvek tu pa se ponovo pripoji , probaj rucno da nadjes putanju vss3 na kompu pa ga izbrisi rucno.
|
Ne radi se o deinstalaciji, vec o skidanju sa naloga na TC sajtu:(
|
Tebi treba u stvari BAY NEW opet ja mislim da negde u sistemu se nalazi neka putanja to jest rep da je to instalirano pa se mora naci i izbrisati , madA je to komplikovano.Ima prosto resenje ali pretpostavljam da ti se nece svideti a to formatiranje Hard diska .
|
A da povezes Powercore na neki drugi racunar pa tamo da probas remove license?
|
Quote:
|
Quote:
ono sto je cudno, od kada sam instalirao novi PoCo uz stari (FW uz Compact), na oba meraca cpu na karticama mi pokazuje zauzece 100%, a karte rade normalno...... i to samo na glavnom kompu u studiju :confused:... na ovom internet laptopu oji ima FW sam uspeo da skinem licencu (pojavila se u control panelu) i normalno mi je zauzece (pokazano) |
Ja mislim da su gremlini usli u tvoj glavni racunar :wink: cim to pocinje da guzva to mi mirise na sredivanje racunara iz pocetka ( najezio od same pomisli) .
|
All times are GMT +1. The time now is 09:44 PM. |