![]() |
aiff koriscenje.....?
Postoji li neki AIFF vst player... imam gomilu nekih samplova u aiff formatu, kontakt ih ne cita. Cak ne uspevam ni da ih valjano konvertujem u nki.... ne postoji direktan konvertor (ja ga bar nemam), a sa nekim medju-formatom (gig, sf2, sts, wusikst) ima problema (ili layeri ili realise time nije ok)....
Ima li resenja? dakle, ili da citam Aiff u nekom sample playeru VST ili da ga direktno u necemu konvertujem u NKI? HVALA! |
Re: aiff koriscenje.....?
Pa ne znam za aiff u gig ili sf2. Aiff ti je koliko ja znam obican audio fajl. Sto je za Windows Wav, to je za OSX Aiff, njegov defaultni nekompresovani audio :S
Kad god mi stizu Pro Tools sesije iz amerike uvek su audio fajlovi AIFF, sto mi govori da su snimali na mac-u |
pa da, kontam to.:(.... izgleda da ce morati rucno da se prave mape od tog AIFFa, posto ima samplove koje moram da ubacim u neki projekat....
Kako to koriste na klavijaturama, znam da su moji samplovi sa nekih novih rolanda izvuceni? |
Pozajmo od Sava mac-a i resio si problem uzeo je maC\a ima jedno mesec dana .
|
nije to problem.... vidi ih komp, ali ne mogu da ih konvertujem u nesto sto bi kontakt citao
|
a ne bi da ih vuces iz ES?doduse..opet bi morao rucno jedan po jedan da ih pakujes
|
trebaju mi za neke narodnjacke instrumentale koje snimam jednom liku.....
a hoce da im zvuci kao sa fantoma G :) |
secas li se sound forge-a ? :)
|
Quote:
|
|
Quote:
pretece me ! Meni je CdXtract povrsio posao mnooogo puta !!! |
Da , cd Extrat bi trebalo da ti zavrsi posao .
|
mislio sam da ti treba prosto konvertovanje aiff-a pa posle da rucno mapiras ali cini mi se da i soundforge 10 moze sve da zavrsi odjednom ...
|
definitivno mora rucno mapiranje.... radio sam u Awave studiju, treba vremena, ali je ok
|
All times are GMT +1. The time now is 04:02 PM. |