![]() |
Screenshot - Cubase 6 KONACNO STIGO! :)
http://img710.imageshack.us/img710/2...jubejs6.th.jpg
Uploaded with ImageShack.us ^^ zar nije divan! :) ovako iz prve ruke radi dosta stabilnije po meni od 5. Nisam isprobao sve funkcije ali ovo sa bojama je genijalno sranje. Pogovotu sto su i Wave kanali podeljeni po bojama (sto cini mi se nije bilo moguce u ranijim verzijama? sto se dizajna tice sve izgleda modernije, lepse, elegantnije :) eto, cisto da vam napravim zazubice :rotfl: salim se al se odusevih ovako na prvi pogled pa reko da podelim sa vama :) |
Re: Screenshot - Cubase 6 KONACNO STIGO! :)
ma otkrij nam tajnu za te Neve plugove? jesu u paketu ili ne?
|
ako mislis na Rupert Neve, nisu..pitao sam ih vec na phonu i kazu da su ih TEK najavili ali rekli su mi da nije bilo kao price da ih ubace u Cubase 6ici..
mada, ja imam Neve paket na UAD-u pa sad ono :da: |
cestitam! da te sluzi 100 god. :)
|
Mmm... :)
|
Quote:
Tipično Nemačka ideologija, da bi znao da je novi model, mora? da pogleda? u User Manual. :) |
bre sta znam, meni se svidja :D
|
Quote:
Kao da čitam recenziju nove kolekcije Chanela- jesen/zima 2011:banghead: Ma glavno da su stavili boje koje su IN, i da su pratili modne trendove i da sve izgleda ljepše:):rolleyes: |
nemojte biti zajedljivi nego ko želi da da realan komentar, nek pročita prvo "what's new" sekciju, i dobiće kudikamo realniju poziciju za ocenu.Ja lično, se teška srca suzdržavam da ga ne naručim, i to definitivno nije do boja.
|
ma pusti Arthure, vidis da me je surfer bas onako povredio njegovih komentarom. Nisam mogao 2 sata da se smirim. :D
Neces se pokajati zaista. Em sto je sve nekako stabilnije em nekako mnogo brze radi. I definitivno nisu previse baljezgali u ovim recenzijama nego je stvarno tako je kako je. A Surferu da je prijatnije da se radi u ovakvim bojama JESTE, bez zajebancije..meni vise prija ocima i to je to:da: |
Quote:
|
Quote:
:D Hahah,vidim da si slomljen:) Nego , čudi me da ka?e? kako je dosta stabilniji, jer meni 5 radi savr?eno. Nikad nisam imao stabilniji Cubase u ?ivotu osim Cubase 2.0. na Atariju. Ali dobro, ja vrlo rijetko apgrejdam verzije |
moj puca na jako glup način čim se približim 1.3gB ram iskorišćenja.. mislim, znam da mu je to limit, al mogo bi na neki lepši način da mi saopšti..
|
Koliko ko?ta update sa 5 na 6?
|
ja sam update sa 5 na 6 platio 126EUR. Narucio sam preko steinberg online shopa. Inace to je Update sa 4 & 5 na 6 sto je opet dobro. Neko ko nije imao cubase 5 a ima cetvorku, moze sebi da priusti da koristi 6icu bez da je ikada imao 5!
Surferu meni je cubase 5 radio zaista dobro..ako je bas projekat bio "malo" veci onda je potrajalo dok se otvori i podigne sve vst-ove itd...al 6 radi jos brze i jos stabilnije...inace meni je SX3 na primer nekako stabilnije radio od 5ice :) |
Ja imam Cubase studio 4 sada gledam za update imam samo dve opcije :
- Cubase 6 Upgrade from Cubase Artist 6 EUR 209.24 Cubase Essential 5 Update from Cubase Essential 4, Cubase SE3, ... EUR 42.01 |
http://www.steinberg.net/en/shop/buy.../cubase-6.html
imas FULL Cubase 6 skroz gore a ispod imas <label for="shop-id2">Update from Cubase 4 or Cubase 5</label> <input name="article_id" title="Upgrade from Cubase Studio 4 or Cubase Studio 5" id="shop-id3" value="113" class="radio" tabindex="3" type="radio"> <label for="shop-id3">Upgrade from Cubase Studio 4 or Cubase Studio 5</label> <input name="article_id" title="Upgrade from Cubase Essential 4 or Cubase Essential 5" id="shop-id4" value="114" class="radio" tabindex="4" type="radio"> <label for="shop-id4">Upgrade from Cubase Essential 4 or Cubase Essential 5</label> <input name="article_id" title="Upgrade from Cubase Artist 6" id="shop-id5" value="119" class="radio" tabindex="5" type="radio"> <label for="shop-id5">Upgrade from Cubase Artist 6</label> <input name="article_id" title="Upgrade from Sequel 2" id="shop-id6" value="120" class="radio" tabindex="6" type="radio"> <label for="shop-id6">Upgrade from Sequel 2</label> <input name="article_id" title="Upgrade from Cubase SX 1/2/3, Cubase SL 1/2/3, Cubase SE 3" id="shop-id7" value="121" class="radio" tabindex="7" type="radio"> <label for="shop-id7">Upgrade from Cubase SX 1/2/3, Cubase SL 1/2/3, Cubase SE 3</label> <input name="article_id" title="Upgrade from Cubase AI 4 or 5, Cubase LE 4 or 5" id="shop-id8" value="122" class="radio" tabindex="8" type="radio"> <label for="shop-id8">Upgrade from Cubase AI 4 or 5, Cubase LE 4 or 5 e sad, ti izaberes ovu drugu opciju gde imas Upgrade from cubase studio 4. k ucas to i ispadne ti nekih 170EURA..meni je bilo 120 ali ja sam ima o cubase 5. eto, ziv bio :) </label> |
Da li odbijaju porez pri kupnji kao recimo soniccore?
|
Ja kad kliknem na taj link nemam uopste opcije koje si postovao?
Imam samo ponudu -Buy Cubase 6 at your local distributor. |
1 Attachment(s)
Imam ove opcije...
|
1 Attachment(s)
ovo je ono sto ja imam :) i to bas na steinberg.net
|
Nemam pojma u cemu je fora onda :confused:
|
Kako dolazis ti do tog shopa?
idi na: SHOP tj klik na SHOP pa onda Cubase 6 BUY NOW i onda ti se otvori ovo sto se meni otvorilo..umesto one FULL verzije izaberes dole drugo po redu da Updejtujes sa petice itd...pa onda ides dalje :) mislim, ako lazem ja ne laze moj skrinshot :D |
Pa tu i idem...Mozda zato sto sam iz Srbije??? Daje mi samo te dve opcije sa Cubase Studio 4 nemam druge opcije....
|
Moguce, moguce...mozda ne salju za srbiju? nemam pojma!
Sto ne ustedis vremena i vidis u artistu il tako nekom shopu sta bi te kostalo da narucis preko njih? sigurno uzimaju nesto al dobro, makar se ne cimas itd :) |
Danas je nedelja :) sutra cu...
|
i jesi li pokusao? :))
|
U Artist sam zvao u Bg...nisu imali odgovor...A na sajtu je i dalje ista situacija. Imam prijatelja koji ima Cubase 5 i kod njega je isto :confused:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:10 AM. |