![]() |
TC Power core i registrovani Plug in-ovi
Trenutno u racunaru imam TC Power core sa ragistrovanim MD3 mastering plug in-om. Zanima me da li ta registracija ostaje aktivirana ukoliko Tc Power core prebacim u neki drugi racunar? Zapravo da li se registracija plug in-ova za TC vezuje za samu procesorsku kartu ili za racunar u kome se ona nalazi?
Unapred se izvinjavam ukoliko je ovakvo pitanje bilo postavljeno i ukoliko odgovor na ovo pitanje postoji negde na TC sajtu, ali ja nisam uspeo to da pronadjem. Unapred hvala! |
Re: TC Power core i registrovani Plug in-ovi
1 Attachment(s)
Kupljeni pluginovi se vezuju za hardware .. i kada promenis racunar, moras ponovo ubaciti licencu
|
Uhh, moze li se na mom racunaru negde procitati ta licenca. S obzirom da sam licencu dobio kao e-mail, koji je greskom obrisan, a na My account na TC sajtu ne mogu da se ulogujem, jer ne prihvata moju lozinku, a ne salju mi novu, ili je mozda salju na e-mail sa starom ekstenzijom, verujem da cu tesko moci da ponovo aktiviram neke Plug inove. Ima li neko resenje? Pomoc. Hvala unapred.
|
Nazalost mislim da nema drugog nacina .. Mozda da probas da ih direktno konaktiras na mail.. support na tcsupport.tc , ali tesko
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Hvala na svim ovim informacijama. Boricu se. :)
|
Nasao sam neki zip file: PowerCore, pa neki broj, pa tackica, pa zip od 49,107KB. Kada raspakujem taj file pokrece se instalacija za MD3 Mastering plug in. S obzirom da vec imam instaliran MD3 Masteringj plug in, nudi mi mogucnost: Remove ili Repair. Predpostavljam da bi taj mali programcic instalirao licencu, pod uslovom da ona vec nije instalirana. Pitam iskusne da li se licenca tako ubacuje?
|
Pronasao sam i jedan file od 1KB sa ikonicom TC-ja, a zove se: neki broj_MD3_Multiband_Dynamics_Full_21.pocolicense. Da li je to file koji treba odabrati u Powercore-ovom panelu za Add License?
|
Quote:
|
Hvala!
|
Quote:
ja imam isti problem sa My-account kod njih..i slican problem kao ti ! ja sam klikno REMOVE Plug-in. i to bas na VSS3 :banghead: dali moze to da se nekako sredi ili kada bi mi poslao ili rekao kako se zove taj maji fail koji te pitao za Remove ili Repair! pa da probam to.. ja imam sve licence od plugina..i kad kliknem VSS3 kaze mi da je izbacen i da se javim kod njih ... imas li ideju :confused: |
All times are GMT +1. The time now is 07:18 PM. |