Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   TC Power core i registrovani Plug in-ovi (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=36236)

spidermusic 22-12-2010 06:46 PM

TC Power core i registrovani Plug in-ovi

Trenutno u racunaru imam TC Power core sa ragistrovanim MD3 mastering plug in-om. Zanima me da li ta registracija ostaje aktivirana ukoliko Tc Power core prebacim u neki drugi racunar? Zapravo da li se registracija plug in-ova za TC vezuje za samu procesorsku kartu ili za racunar u kome se ona nalazi?

Unapred se izvinjavam ukoliko je ovakvo pitanje bilo postavljeno i ukoliko odgovor na ovo pitanje postoji negde na TC sajtu, ali ja nisam uspeo to da pronadjem.

Unapred hvala!

STUDIOTON 22-12-2010 10:26 PM

Re: TC Power core i registrovani Plug in-ovi

1 Attachment(s)
Kupljeni pluginovi se vezuju za hardware .. i kada promenis racunar, moras ponovo ubaciti licencu

spidermusic 23-12-2010 05:20 PM

Uhh, moze li se na mom racunaru negde procitati ta licenca. S obzirom da sam licencu dobio kao e-mail, koji je greskom obrisan, a na My account na TC sajtu ne mogu da se ulogujem, jer ne prihvata moju lozinku, a ne salju mi novu, ili je mozda salju na e-mail sa starom ekstenzijom, verujem da cu tesko moci da ponovo aktiviram neke Plug inove. Ima li neko resenje? Pomoc. Hvala unapred.

STUDIOTON 23-12-2010 05:22 PM

Nazalost mislim da nema drugog nacina .. Mozda da probas da ih direktno konaktiras na mail.. support na tcsupport.tc , ali tesko

awacs 23-12-2010 05:50 PM

Quote:

Originally Posted by spidermusic (Post 294421)
Uhh, moze li se na mom racunaru negde procitati ta licenca. S obzirom da sam licencu dobio kao e-mail, koji je greskom obrisan, a na My account na TC sajtu ne mogu da se ulogujem, jer ne prihvata moju lozinku, a ne salju mi novu, ili je mozda salju na e-mail sa starom ekstenzijom, verujem da cu tesko moci da ponovo aktiviram neke Plug inove. Ima li neko resenje? Pomoc. Hvala unapred.

Rešenje koje mi je upalilo SVAKI PUT je bilo da nazovem tech support TELEFONOM i da im objasnim o čemu se radi. Ne pričam o TC nego o bilo kojoj firmi (naročito inostranoj, jel da).

Pozdrav,

Vasa

spidermusic 23-12-2010 06:15 PM

Hvala na svim ovim informacijama. Boricu se. :)

spidermusic 23-12-2010 06:33 PM

Nasao sam neki zip file: PowerCore, pa neki broj, pa tackica, pa zip od 49,107KB. Kada raspakujem taj file pokrece se instalacija za MD3 Mastering plug in. S obzirom da vec imam instaliran MD3 Masteringj plug in, nudi mi mogucnost: Remove ili Repair. Predpostavljam da bi taj mali programcic instalirao licencu, pod uslovom da ona vec nije instalirana. Pitam iskusne da li se licenca tako ubacuje?

spidermusic 23-12-2010 06:45 PM

Pronasao sam i jedan file od 1KB sa ikonicom TC-ja, a zove se: neki broj_MD3_Multiband_Dynamics_Full_21.pocolicense. Da li je to file koji treba odabrati u Powercore-ovom panelu za Add License?

puRe 23-12-2010 08:32 PM

Quote:

Originally Posted by spidermusic (Post 294427)
Pronasao sam i jedan file od 1KB sa ikonicom TC-ja, a zove se: neki broj_MD3_Multiband_Dynamics_Full_21.pocolicense. Da li je to file koji treba odabrati u Powercore-ovom panelu za Add License?

To bi trebalo da je to.

spidermusic 24-12-2010 08:57 AM

Hvala!

mozart554 14-01-2011 12:34 AM

Quote:

Originally Posted by spidermusic (Post 294421)

ej cao

ja imam isti problem sa My-account kod njih..i slican problem kao ti !
ja sam klikno REMOVE Plug-in. i to bas na VSS3 :banghead:

dali moze to da se nekako sredi ili kada bi mi poslao ili rekao kako se zove taj maji fail koji te pitao za Remove ili Repair!
pa da probam to..

ja imam sve licence od plugina..i kad kliknem VSS3 kaze mi da je izbacen i da se javim kod njih ...

imas li ideju :confused:

All times are GMT +1. The time now is 07:18 PM.