![]() |
imam problem sa Youtubetom !!
:ups:
pokusavam vec par dana u vise navrata da okcim nesto na youtube i ne uspeva mi !!! Sve sam odradio po njihovim uputstvima, quick time .mov video sa mp3 ili AAC audio, rezolucija 640x480 itd itd...100 raznih formata sam probao, fajl je svega 7MB, i uploaduje ga, procesuje..onda kaze 100% gotovo, pogledam tamo gde treba da bue i pise da je conversion failed... i tako 100 puta.. Da li je neko imao sican problem? Koliko treba da se video pojavi? Jel ima neka fora? Probao i sa MacBooka i sa Dell desktopa - isto..:ups::ups: |
Re: imam problem sa Youtubetom !!
Stavi DivX i nece biti problema...
|
Quote:
(a stavljao sam i to...) |
Quote:
|
!!*%^&!????!!! Pas ....mater !! Opet nece..ne kapiram ?????
|
Koji program koristi? za video monta?u?
|
Quote:
Napravio sam u Quicktime-u, kao i zadnjih 10.000 klipova (dok smo radili crtani film...) |
Mislim da je kompatibilnost Quicktime-a tu problem. Moguće da si skoro apdejtovao codec. Ja ne koristim Quicktime upravo zbog večitih problema sa kompatibilno?ću. Mo?da je najbolje napraviti FLV ako ima? Flash.
|
Any Video converter, pa u FLV format
|
Quote:
http://www.any-video-converter.com/d...d-avc-free.php |
Iz Sound Forge-a može da se eksportuje mp4 sa videom i to provereno radi na Youtube-u:
http://www.youtube.com/watch?v=zNR174vqtE8 |
I meni se ovo de?avalo.Ali samo jedan dan je proradilo.Ludio sam zbog ovoga.A nigdje nema ''pomoći'' da se obrati? ... Ni?ta na netu nema o tome.
NE znam ba? ne znam ?ta da se radi. |
All times are GMT +1. The time now is 10:41 PM. |