![]() |
ljuljaj ljuljaj
|
Re: ljuljaj ljuljaj
Quote:
Cuo sam zidove kako krckaju,jako ruzan vinil:D |
vjerujem da je Kragujevac bio dobro poljuljan:)
|
haarp
|
a pogotovo Kraljevo gde je bio i epicentar... Ovde je bilo bas uzbudljivo na 4. spratu... kapiram da je ovima u soliterima pored bilo jos uzbudljivije :))
|
|
Ja dobio informaciju iz druge ruke, da su jednom decku u Kraljevu popucali prozori i zidovi u kuci
|
osetio se taj jedan, jer je najaci bio, a jos 5 su posle njega krenula samo slabija, za sada 5 a malo pre je bilo 4, ko zna koliko ce ih jos biti.
|
Quote:
|
zavisi gde se nalazis, ali ako si osetio moguce da se nisi varao, jer ovaj zadnji tj 6ti je bio 2.7 merkalijeve skale, a ostali pre njega od 2.2 2.5 itd. a najaci onaj sto su svi osetili bio je 5.4
to je za sada, videcemo da li ce biti nekih korekcija u racunanju. inace i grcka i italija ima manje zemljotrese. al mi smo bili prvi za veceras. |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sve to na stranu, ja se nadam da niko od ljudi nije stradao. |
inace jos jedan je pogodio centralnu italiju manji, kao i u makedoniji jedan manji, i jos jedan kod nas.
|
Quote:
|
jos jedan u srbiji 2.8
|
aj jos ovo i da ne budem dosadan sa javljanjem novih zemljotresa, turska je imala upravo jedan prilicno jak od 5.3, al za sada mi vodimo sa nasim od 5.4
|
Quote:
|
ne verujem da ce biti jos, mozda neki manji, mada sve je moguce, inace jedna ispravka ja sam napisao merkalijeve skale a stavio rihterovu tj brojke su rihterove skale, eto dopuna :)
5.4 SUNDA STRAIT, INDONESIA |
Verujem da je opet bio neki potres, evo pola 5, osetio sam da se ljuljam i pogledao luster trese se lagano
|
U Kraljevu dvoje poginulo...dosta stete ima javili mi...mene probudilo ljuljanje u stanu...devojka mislila da sam skocio na nju u 2 ujutro na kvarno :D
|
Jako je potresno videti ljude koji su ziveli u starijim kucama i koji su u sekundi prakticno izgubili sve.
|
od sinoc do sada pogodilo nas je 30 zemljotresa, ja mislim da je to rekord za srbiju!
|
jos jedan u 14:37 i to od 3.4 rihtera znaci to je vec 31 zemljotres u srbiji za samo 12 sati
|
Quote:
broj racuna 840-2390740-88 a naziv racuna je:grad Kraljevo-sredstva za elementarne nepogode-zemljotres 2010. Prosirite ovaj racun sto vise po netu,svaki dinar je sada drgocen! |
Quote:
|
Quote:
jel to evropa? demokratija? |
Ivica sa Kalisa :D, kazu, dosao jos jutros...Tadic stigao pre sat, dva...valjda ce da udare cugopol...:D
|
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
pa taj ziro racun su otvorili majmuni sa vlasti! mislis da ce ta sredstva otici tamo gde je receno? taj scenario sam gledao 90ih, a i za kosovo kada se skupljalo, pa ne bih bas bio siguran u te transakcije.
|
Sticajem okolnosti, jedan moj prijatelj (a i kum) je trenutno gradonačelnik Kraljeva. I vala sam ga ružio kad je rešio da uđe u politiku. I ne garantujem da ga neću ružiti i posle. Ali ovog trenutka nekako uopšte nemam dilemu da li treba biti solidaran ili ne.
Možda kinta ode ko zna gde, a možda i ode tamo gde treba. Ali ako nema kinte... onda GARANTOVANO neće otići tamo gde treba. Možda se vodim nakaradnom logikom, ali to sam samo ja :wink: Pozdrav, Vasa |
pa bas zbog svega toga ja pitam: gde su pare od drzave? jel im i to mmf brani i ne da? krizna situacija, srbija "nema" daj da jos otmemo od gradjana pa cemo da kazemo kako se malo ko odazvao inicijativi da se pomogne.
meni samo nije jasno kako ih nije sramota. i zasto je ovaj narod toliko glup. |
Quote:
@Mika Razumem te potpuno,cak verujem da 90% gradjana misli kao i ti, ali kao sto rece Vasa, ako nema kinte nema ni pomoci.Svako od nas da uplati i jedan evro, znaci jako puno ovim nesretnicima.Ako imas neki drugi predlog kako pomoci,onda ok. |
Quote:
ali koji sarkazam, vlast otvara racun da narod uplati pare! jos jedan od 2.4 to je vec 32 |
Quote:
High Frequency Active Auroral Research Program Mislis a?:rolleyes: <input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"> |
Quote:
I ovo si 1000 % U PRAVU!!!!! <input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"> |
Quote:
al gledano sta se sve dogadja sa vremenom, potpuno moguca opcija. |
Ni ja ne bih iskljucio HARP, kada vidim sta se desava,zemljotresi odjednom po citavom Balkanu,Turskoj i ko zna gde vise.A i nerviraju me ovi geolozi i seizmolozi sa svojim objasnjenjima,toliko su kontradiktorni i zbog toga ih vise i ne slusam,makar rekli da je sutra Sudnji dan,zabole me.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:01 PM. |