![]() |
Monitor Kontrola
Da li neko ima da preporuci neki Monitor Controller, pored volume control mozda ne bi bilo lose i on/off za woofer posto planiram kasnije kupiti woofer.
Razlgedao sam SM Pro Audio neke modele nisu losi, a ni cijene nisu lose. Pa ako neko zna nesto u tom rangu, kucne upotrbe je li hehe, da posavjetuje. Hvala.:) |
Re: Monitor Kontrola
Krk 5
|
Quote:
|
Mislim da neces naci nista bolje od SM Pro varijante u klasi.
|
Quote:
|
Ovo ok spravica, doduse nekih 250-tak ojra kosta, ali je veoma kvalitetna,potovi i to...!
http://www.musictechmag.co.uk/files/...eSonus_400.jpg |
Uh taj sam vidjeo vec, cijena prica svoje hehe
Samo zelim da ne klikcem u sys tray non stop da mi je tu pri ruci, nisam razmisljao da palim sporet sa njime hehehhe, zezam se. Znaci SM PRO HQ CHINA? E jbg sad me ukopa bas :) |
Quote:
Hmmm... Eto! Mene je istina po malo cudilo sto ga 'hvale' toliko s obzirom na cijenu... Ali opet u tom cjenovnom rangu cisto sumnjam da se ista bolje moze naci... U sv slucaju bih prije uzeo ovog sm pro, nego li onog samsona ili sl... |
|
Ja sam trazio te SM kontrole u Artistu i nestasica
|
Kidnapujemo Leshu i trazimo u zamenu spravice...!
Ehehehe... :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
|
Nije obavezno da wooferi imaju pedal swich...!
|
Vidis ja nisam uopste ni zalazio u woofere ali nikako.
Uzet cu si vremena malo da ispitam gdje sta kako koga u sta zasto. M-Audio sam vidjeo sa pedalom zato sam i pitao. |
Quote:
|
Artist, hmmm bas cu da se raspitam malo kakvo im je stanje.
U medjuvremenu sto se onih woofera tice: Tannoy TS8 Active Subwoofer ili M-Audio SBX10 240-Watt Active Subwoofer Ili nesto u rangu sa cijenom. |
Quote:
|
Quote:
|
Moja preporuka je BIG KNOB,cena je takodje 250eur ali vreuj mi da vredi. Dugo ga imam i isti je kao prvog dana ....dobro,ima sad malo prasine na njemu ali to je to. Cvrsta sprava sa dobrim kontrolama i zvukom ,kako sa monitorskim izlazima tako i sa izlazima za slusalice(koji su na mnogim spravama losi).
|
Moja preporuka je BIG KNOB,cena je takodje 250eur ali vreuj mi da vredi. Dugo ga imam i isti je kao prvog dana ....dobro,ima sad malo prasine na njemu ali to je to. Cvrsta sprava sa dobrim kontrolama i zvukom ,kako sa monitorskim izlazima tako i sa izlazima za slusalice(koji su na mnogim spravama losi).
http://www.thomann.de/gb/mackie_big_knob.htm |
Pa za te novce je Presonus-ov monitor station, a pre bih otisao na to nego na Mackie, iako sam srecni korisnik Onyx 1640-ke... A kad uzmes kakav je distributer Mackie-a, i sa cenama i rokom isporuke povraca mi se kad se setim...
|
Quote:
|
Big Knob je super!!!
Sasvim slucajno sam pre jedno 7-8 meseci otisao na sajt Sky music-a, i opet sasvim slucajno video na nekoj akciji big-knob za 100 evra-NOV!!! Odmah sam ga narucio..Sutra dan sam ponovo pogledao na njihovom sajtu, bio je 350! Naravno meni je stigao po toj ceni (100e)!:jupi::jupi::jupi: Pa ako ne zuris sa kupovinom, pogledaj i ti s vremena na vreme neke sajtove nasih muzickih prodavnica mozda "uleti" nesto povoljno a dobro... |
Vredi li Behringer MiniMon MON800 cemu?? ili da uzmem mixer xenyx 802... Treba mi samo za povezivanje monitora... big knob je do jajca ali mi je glupo da uzmem (a i nemam para) zato sto on vredi nesto preko 250e a monitore koje koristim su u tom cenovnom rangu....:grin:
|
http://www.tcelectronic.com/media/St...t48Special.jpg
Samo za one koji imaju ili misle uzeti TC-ov Studio Konnekt 48.. |
Crane song avocet
ako budzet dozvoljava. :) |
1 Attachment(s)
Mozes uzeti i ovaj tc electronic level pilot, posto je po ceni slican (60e) kao taj nano patch !!!! Ja ga imam i odlican i praktican za kucnu upotrebu !!!!!
|
All times are GMT +1. The time now is 01:17 AM. |