![]() |
Audient ASP2802
Ovo mi se najvishe dopada od svih "DAW periferija"...
Jako lepo sklopljeno,ima i njihov masterbuss kompresor i mozhe da se koristi u paralelnoj kompresiji ili van mixera...Ma bombona! :D Bicje oko 3200 funti,tako da kapiram da cje biti i toliko eura. http://www.audient.com/audient/node/333 http://www.youtube.com/watch?v=SzqboUiEJHc |
Re: Audient ASP2802
Vrhunska sprava nema sta
|
Vidim da cju da pochnem da odvajam za ovo... :banghead:
|
vrhunska sprava kao i sve od te firme.. ali ne mogu a ne reci da je cena ipak previsoka
|
Pa shta znam...Kontroler,sabiranje,kompresor...Mozhda su mogli da spuste recimo na 2500...Shta znam,mozhda neko kompetentniji (da poznaje cene izrade) mozhe da kazhe koliko je cena opravdana ili ne.
|
Quote:
Cena je vise nego OK, jer njihov bus compressor (kopija SSL-a) radi super. A raznorazne DIY kopije se prodaju od ?800 pa na gore... |
Probao sam ga malo na sajmu, simpaticno skroz mada mi je kvalitet izrade malo ...hm ...ne mogu da kazem los samo nije na zadovoljavajucem nivou .
U svakom slucaju mislim da ce da napravi posao, Audient ima dobar odnos cena/ kavalitet/ mogucnosti |
S obzirom na mogucnosti ove sprave, verujem da ce postici ozbiljne uspehe na trzistu. A sto se kvaliteta izrade tice, imajuci u vidu preamp Audinet ASP 008 sa ADAT interface-om koji posedujem, mogu reci da ona ne zaostaje za nekim mnogo skupljim i ozbiljnijim spravama, a pruza i mnogo vise od onoga sto je placeno.
Jednom recju, odlican izbor i dobar odnos cena - kvalitet. |
Sad sam video cenu...3.9k eura...
Mislim da je mnogo... :confused: |
Mnogo
|
Quote:
za te pare, kad se uporedi sta drugi mikseri / summeri imaju je SUPER cena! ASP2802 ? Key features 28 inputs to mix 8 channels with 3 inputs per channel, Mic (pre-amps) Line and DAW return 8 Alternate inputs with gain and pan 8 summing inputs to the mix bus via 4 stereo inputs 2 stereo FX returns 2 auxiliaries Cue send Insert on each channel Stereo bus compressor (koji je do jaja! SSL kopija) - moze da se bode i po kanalima... Fully featured master section Comprehensive dual layer control surface featuring- (Analog / digital) Hi Resolution OLED display Transport control Motorised fader automation DAW fader control and automation DAW auxiliary automation Control of plug-ins DAW record arming Jog wheel Project navigation Ethernet connection to host computer ovoliko niko nje napakovao do sada za te pare ! |
Ne mislim da je mnogo u tom smislu...a pitao sam da li je mnogo,poshto recimo za slichne pare moze da se uzme Yamaha DM1000...Zato pitam da li je mnogo,i shta je bolje uzeti?
|
Quote:
To nisu "slicne pare"...skoro 2 x je skuplja Yamaha |
Pa ovde je Audient 4k eura a Yamaha 5k.Nije neka razlika kad je toliko para u pitanju. :)
|
DM 1000 ima svoje prednosti i mane kao i Audient, sve zavisi sta hoces da radis. Svakodnevno radim na DM2000 i DM 1000, puno korisnih funkcija total recall i sve tako nesto ali zvuk!?? ...najtanja karika je zvuk kod Yamahe. Mislim da Audient ima svetlu buducnost za te pare i funkcionalnost.
|
Pa jeste mi najbolja varijanta do sada.Ali josh uvek nemam toliko posla da bih mogao sebi da priushtim takvu spravu...Samo hipotetishem... :banghead:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:34 AM. |