![]() |
Galden Age Project Pre73?????
Da li neko ko vec ima ovaj pre amp moze da nas posavetuje kolko je taj pre dobar na osnovu njegovih licnih iskustava i ako moze da da poredjenje sa nekim pre ampom koji vecina nas poznaje.Cena je vrlo povolna a i svi ga hvale pa bi dobro dosao neki savet iz prve ruke da ne ispadne da bacimo pare za "KINEZA",a i da nam ne propadne dobra kupovina.
Hvala unapred |
Re: Galden Age Project Pre73?????
Quote:
Zar ga ima za nabaviti na ovim prostorima? :) |
Quote:
|
Quote:
|
U audiopro još nema...
EDIT: Vidim da ga nema ni na siteu artista... znači treba poslati poseban zahtjev? :) |
javite mi se na pm
|
Udaljismo se od teme!Jel ima neko iskustva sa ovim preampom?
|
Licno mislim da za te pare bolje nema.... ja sam ga skoro uzeo i veoma sam zadovoljan na testovima, ali jos nisam snimao.... imam jos jedno nelampasko predpojacalo, ozbiljnije po ceni i imenu, ali GAP ne radi losije, vec samo drugacije, sto mi bas trea u nekim situacijama. Jedino sto malo mrlja visoke, pogotovo ko ima problema sa sibilantima, ali to se da srediti promenom trafoa, kako kazu.
|
Quote:
|
Pogledaj malo po forumu, ima vec ista tema
|
Treba staviti Carnhill-ove trafoe i preamp ce "proraditi" kako treba. Firma Vintech ih isto stavlja u svoje 1073 modele, kao i jos nekoliko firmi. Ja sam stavio u svoj preamp (Neve klon 1290) isto te trafoe, nisu skupi, a rade fantasticno. :D
|
Quote:
Pozdrav Franko Ako moze informacija o ceni i kako ih mogu dobiti u Srbiji. |
Quote:
|
Ja sam ih narucio online sa http://www.audiomaintenance.com . Mic input trafo dodje 39, a output trafo 17 funti plus 12 funti shiping. Nista, s obzirom sta dobivas! :wink:
|
ako neko bude iz Srbije zainteresovan za grupnu narudzbu trafoa, neka se javi, i ja bih uleteo.
|
All times are GMT +1. The time now is 10:33 PM. |