![]() |
David Guetta - mix info
u zadnjem Sound on Sound-u, u sekciji "inside track"..pricaju sa osobom koja je miksala David Guetta's "When Love Takes over" (sa Kelly Rowland)..
Par interesantnih podataka... - Miksala zena !! Veronica Ferrero ( u svom studiju u Parizu) - miksano na 56 ch Amek DMS desku (koji ima Neve preams/ kompresore itd) - puno outboarda i plugova... - projekat nije u startu radjen na Pro Toolsu, ali ona miksa sa njim!! - jedini monitori u studiju Genelec 1030 sa sub wooferom - Frederic Restere je co-writer i co-producent sa Guettom (izgleda da je isti scenario kao i sa Bennasijem....ovde su tri lika zaduzena za komponovanje / produkciju itd...a Guetta ide okolo i DJ-ishe...!!) - CELA PESMA ima SAMO 37 KANALA !!! (ja sam dobijao mikseve iz Beograda sa po 100 kanala i nema veze sa mozgom...!! he he ..) okacicu sliku studija kad stignem...izgleda interesantno! |
Re: David Guetta - mix info
samo 37 kanala :D:D:D
kud ide ovaj svet :D |
da...zanimljiv članak
|
znaci mogla da ga odradi i sa digi002 :D
|
Quote:
|
Quote:
ko zna kolko su ti pouzdane ove informacije |
Quote:
|
Quote:
Vazan je krajnji rezultat.. http://www.discogs.com/David-Guetta-...elease/1912336 Guetta se "dopisao" kao ko-autor na pesmama, jer mora i on nesto da zaradi od ploce! A i njegovo ime prodaje plocu...tako to ide,!! U svetu se sve vrti OKO TIMA !! jedan covek nemoze sve da uradi i da je dobro na kraju !! |
Quote:
|
Rados'na istina :)
|
|
Quote:
|
Quote:
Zena mu nema nikakve veze sa politikom....radi u najvecoj Francuskoj PR kompaniji ( koja promovise i Guettu, usput...) Znaci, nista cudno... |
Quote:
|
Ja koliko sam video u Future Music sessionu - Benny Benassi samo klima glavom i daje po koju smernicu burazeru koji SVE radi :ups:
Ali OK, oni se i predstavljaju kao Benassi Bros :) 37 kanala , pa nekada se radilo i sa 24 :D |
a malo pre toga i sa 4 kao lee scratch perry :]
|
pa snimao je Elvis sve na jedan kanal ..mono!
neznam samo kakve veze ovo sve ima sa sirom i vojnom muzikom i David Guettom? eh..? |
Nije mu los album, ipak malo to lici na haus, vise vuce na komercijalni pop.
Njegove stvari tek dolaze do izrazaja sa remiksima, recimo ja sam vise cuo Chuckyeve remikse nego njegove originalne stvari. |
Quote:
Album mu je odlican...ne znam kako se prodao, ali prosli album (koji je mnogo losiji od ovoga) se prodao preko 500.000 u celom svetu. Ovaj ce sigurno da ode duplo... |
Sve je to sasvim normalno :) ...nego brate, okaci tu sliku iz tog studija, hocu da vidim koji woofer su koristili :D
|
Quote:
evo ako jos nekoga zanima: http://www.soundonsound.com/sos/jan1...es/it_0110.htm u pitanju je Genelec 1092 |
Quote:
|
Quote:
tacnije prvi post na drugoj strani :banghead: |
All times are GMT +1. The time now is 12:51 PM. |