![]() |
Cubase 5 problem??
Znaci cubase 5 nece da mi povuče wavesove pluginove, rade samo Api i ssl, i ekvilajzeri, pokusavao sam puno toga al ne ide, ponovo instalirao, probao vst plugin info pa update plugin i dzaba:banghead: ima li mozda neko slican problem??
Hvala , Pozz... |
Re: Cubase 5 problem??
Uđi u registry (run: regedit). Pronađi HKEY_LOCAL_MACHINE. Desni klik na CLASSES, izaberi Permissions i aktiviraj Full Control za svakog usera. Ovo bi trebalo pomoći.
|
Hm slabo se ja snalazim sa tim komplikovanijim stvarima, ako moze sta apstraktno...:grin: ipak hvalaa, a ne mogu do 16h na kompjuter, jer sam na poslu:banghead:
|
4 Attachment(s)
Evo u slikama. Ako bude nejasno, pitaj.
|
Svaka čast,hvalaaa ti puno:wink:
Rumski je najjači!!! |
Evo nece da ide ni ovako, probao sam da ukljucim i opet ne ucitava:banghead:
|
Jesi li i?ao u Cubase 5 na "Devices - Plug in Information - Update"?
|
Jest i to sam isao, bezbroj puta ali ne ide:banghead:
|
ima li mozda neko rjesenje za ovo:( pozz svima.
|
Poku?aj jo? i ovo:
Deinstaliraj Wavese. Disejbluj UAC (User Account Control) u Control Panelu. Desni klik na setup, izaberi Run as administrator i instaliraj wavese. Zatim pokreni (takodjer kao administrator) Cubase i to bi bilo to. Ako ni ovo ne pomogne jbg. |
Napokon sam rijesio problem, izbrisao sam wavse, pa ponovo instalirao, i c5 sam isto ponovo instalirao i sad radi:rotfl:
|
Mene je počeo zezati cubase 5, ***** verzija...prvih par dana sve je radilo super, sada izbacuje error, a sve je krenulo tako da se potpuno zaledio kada sam otvarao jedan VSTi...
Sada mogu samo slušati projekt, ne mogu ga editirati niti išta drugo, niti exportati... kada želim napraviti export piše - path is not valid, a zapis audio-traka više nije crne nego bijele boje.. Ima li tko kakav savjet osim onog da kupim original ili se vratim na SX3?:D |
Pozdrav!
Imam jedno pitanje, pa sam stavio u ovu temu... Zanima me jel moguce u Cubaseu obradjivati nekoliko traka odjednom? Npr. imam 4 back vokala i zelim ih odjednom obradjivati, a ne svaki zasebno... Pokusao sam da formiram Group Channel track, ali onda imam dva izvora zvuka - neobradjeni iz cistih traka i obradjeni iz tog Channela. Ako pogasim ciste trake, automatski mi se gasi i channel. Eto, molio bih pomoc oko toga ;-) Hvala! |
Quote:
To me cudi da ima? dva izvora zvuka...kako si slao kanale tih 4 back vokala na group channel? |
Dobio sam odgovor na jednom drugom forumu, a evo gdje sam grijesio:
Slao sam kanale preko Sendsa, a trebalo je jednostavno na Output. To je rijesilo problem. Svejedno hvala :D |
hejj ljudi znali iko od vas gdje ima cubase 4 ili 5 za free download skinuti ali da radii
|
All times are GMT +1. The time now is 11:20 PM. |