![]() |
Superior drummer multichannel
Pozdrav!
Kako aktivirati multichannel kada ucitam Superior drummer? Meni otvori samo jedan audio kanal,a u Nuendu 3 mi je automatski dodijeljivao onoliko kanala koliko ima elemenata bubnja. |
Re: Superior drummer multichannel
to i mene zanima sa Ez drummer isto .. samo jedan kanal otvori u cubesu..?
|
i mene za ezdrummer u logicu:grin:
|
|
Hvala druze...to je to.:wink:
|
hvala takodje! u svakom cubesu nova caka haha
|
I ja bih volio da znam kako na ez drum i adiktiv drum, obradjujem svaki kanal zasebno sa pluginovima...:)
|
Otvorite instrument view F11, ima jedna mala strelica iznad midi activiti led-a, ili tu negde, kliknite na nju, te izaberite koje kanale hocete da vidite na mikseru.
|
Quote:
|
Upravo tako... ova opcija postoji od verzije 4. U verziji tri je uvek prikazivao sve kanale.
|
Ovako ja ne mogu recimo kada otvorim ez drum na mixeru da recimo pustim samo solo bass ili dobos ili bilo sta, tako da ne mogu obraditi sa nekim pluginom samo jedan kanal:banghead:
|
to mora da mozes, ne zavisi to od cubase-a, nego od podesavanja u instrumentu. Malo ga chachni, sigurno imas i u njemu neki osnovni ruting za slanje signala. Ne korisim taj plag, pa ti ne mogu mnogo pomoci, naci ce se sigurno neko ko ce ti moce nesto vise reci o tome.
|
mislim da superior dramer ne šalje direknto one kanale iz miksera njegovog, već one koje hoćeš da imaš na mikser daw-a treba da pošalješ na bus-ove u superiorovom mikseru....koliko se sjećam...mada ne mora da je tako
|
Koristim i adiktiv drum, isto mi se desava, znaci na mikseru ne mogu pustiti neki solo element bubnja, kad pritisnem solo nema zvuka, ima samo master na kojem pokazuje da ima signal i to moze da radi:banghead:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ok hvala punoo, a mozda znas sta treba uraditi za ez drum:wink: i za Batery 3 da li postoji ta opcija on isto prikazuje sve kanale na mixeru ali ista stvar, to bi mi puno olaksalo njega najvise koristim.
|
mislim da je slican fazon, promenis trk 1 u neki drugi, imas jos, na pocetku reda pise output, desnim klikom na njega i selektujes multichanel. mislim da tako nekako funkcionise. chachni nesto nemoj sve na gotovo, nece nista da se pokvari.
|
Za Superior vam je u manualu objasnjeno ovo isto i to sa jos par caka koje vam mogu koristiti chekirajte
|
All times are GMT +1. The time now is 08:05 AM. |