![]() |
Cubase 5
Ako moze neko da mi odgovori bio bi mu zahvalan,
1. Da li cubase 5 (original) moze da se sa instalaciskog cd-a instalira na 2 razlicita kompjutera i da se koristi isti usb kljuc, ne mislim da se u isto vrijeme koriste programi vec da se nakon sto se zavrsi rad na jednom kompu predje u drugi objekat i da samo poneses kljuc i radis na drugom kompu? 2. I da li na original cubasu 5 mogu da rade virtual gitar i virtual bass koji nisu original, hoce li dolaziti do neke blokade i sl...?? hvala unaprijed, pozz svima:wink: |
Re: Cubase 5
Odgovor mi je hitan pa ako neko moze da odgovori i nije mu muka, da napise nesto..
pozz. |
Quote:
Što se tiče "narodnih" Steinberg pluginova, mislim da oni u sebi sadrže virtualni dongle, pa se ovaj pravi dongle od Cubasea ljuti na njih. Pozdrav, Vasa |
Znaci da zaboravim na Stainbergove narodne pluginove:(
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Hvala punoo:wink:
|
Radi skoro sve od narodnih...(osim haliona provereno).
pozz |
i hypersonica.. jbg..
|
Evo ja sam juce posudio Cubase 5 od druga instalirao i nesto malo sam radio, radili su mi virtual git, hypersonik.... ali to je bilo samo nabrzaka, i problem je sto mi je poceo komp sa nekim erorima...:banghead:
|
a uskoro ce da pochne da ti pricha kako imash josh toliko i toliko sati u trial verziji hipersonica i ostalog..
|
Aaa, samo jedno pitanje. Jel ne mogu oni da provale ako koristite "narnodne" steinberg plug-in-ove i da li time moze da se ponisti licenca za Cubase 5 ?
|
Sve i da mogu, niko normalan ne drzi masinu za rad nakacenu na net...
|
Quote:
|
To sam pitao iz razloga zato sto je neko drugi u nekoj drugoj temi rekao da cim se pojavi plavi dongl u donjem desnom uglu, ponistava si licenca. :)
|
Ne ponistava se.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ali,uostalom, Lesho, mislio sam na ljude koji nesto stvarno rade...:D:rotfl: |
Quote:
tebi svaka cast, treba ti odati priznanje kao najvrednijem radniku koji napravi odlican snimak benda, ali se nakon snimanja taj bend obavezno raspadne :D |
Quote:
Quote:
Znas ono, krema protiv starenja itd,pa zvezdica,i onda dole objasnjenje: Odnosi se samo na 2 posto tibetanki,mladjih od 22 godine u februaru na temperaturi od 24 stepena u ne polodnim danima.... :rotfl: |
All times are GMT +1. The time now is 09:17 AM. |