![]() |
Logic 9 white noise...
Nakon poslednjeg sistemskog update-a kad pocnem da radim u Logic-u dobijem baraz periodicnog white noise-a! :( uzas. Evo citam na apple forumu ima ih jos nekoliko sa istim simptomima! :(
Nista nije pomoglo, reintall drajvera, permissions reapair, reinstall Logic-a, restart sistema, ma nish! Eto, pazite da vas ovo ne zadesi... ako neko skonta resenje, javite. Poz! |
Re: Logic 9 white noise...
To ti je samo problem sa 10.5.8 + Logic 9?
Da li ti je ostala stara instalacija Logica 8? Meni sa 10.5.8 na ruDAWu 9-ka funkcionise sasvim normalno:) |
Meni je juce radio, valjda nije odustao, i prepustio se belom. Mada, kompjuteri su to, ako je nesto manje pouzdano od ljudi, onda su to kompjuteri (posto su ih ljudi i pravili)
|
... nisam ovo razumeo :) Jel se i tebi javio noise ili? :)
|
Radilo je sve ok posle update-a. Macbook-Logic-Duet kombinacija.
|
Quote:
|
postao sam kao fejkbuk danas, gutam slova i interpunkciju kada pisem. A moza sam vec posao iso kao i on nest slucjno progtao (bez tacke)
|
:) Jbg. aj barem mi je drago da te nije snaslo ovo.
Definitivno nije do audio interfejsa/firewire-a, preslusao sam 1h muzike, ceo film, Revalver u standalone modu radi bez nog shuma. ... bezveze. |
Moze da bude problem sa Quick time-om ako je u updateu nova verzija toga.
|
Quote:
|
@quake: Nije bilo update-a za QT. Samo security i Safari update.
Sve sam proverio! Cak i kad nema nista u channel strip-u cim ukuljucim monitoring pocne nasumicno da pusta noise. Kazm vam, na apple forumu http://discussions.apple.com/thread....sageID=9902270 su isto to primetili i nikom nije jasno u cemu je fora. Da nisu sa ovim update-om provalili da je "ona" verzija? Izgleda mi nemoguce, al' nista mi drugo ne pada na pamet. |
Probao sam i Logic 8, i tu se javlja noise ...
Interesantna stvar, noise sa javlja samo kod Audio track-a? Midi kanal kada svira (konkretno Addictive Drums) nista. Cim ukljucim monitoring pocne? Sto opet pricu vraca na audio interfejs ALI u MainStage-u toga nema!? |
eeee... provalio sam kako dodje do noise-a! :)
Napravio sam nov, suv projekat, dodao audio track i ukljucio monitoring kad ono, nista? Sve radi kako treba? Kliknem na settings i iz liste preseta za audio track izaberem jedan od mojih preseta za gitaru i dok se preset loadovao primetio sam da je u jednom momentu pikovao CPU metar u full opterecenje! I odmah nakon toga poceo je da se javlja shum! Aj barem definitivno nije do MOTU-a :) ... sad cu da se igram da vidim kako ovo izbeci. Izgleda da cu morati da cekam neki update. Za vikend mi stize SnowLeopard pa cu videti ima li promene. |
Quote:
Nisam obratio paznju da je u lancu bio plug od IK multimedie jer je bio deaktiviran. On je pravio noise. Re-registrovao sam ga i sad sve sljaka. POZ! |
Quote:
|
Quote:
Super, drago mi je da je stvar re?ena! |
All times are GMT +1. The time now is 06:30 AM. |