![]() |
Mixer (controler) za cubase sa shto vishe kanala?
treba mi neshto kao us-2400 od tascama.. koji je nazalost jako brzo povuchen iz proizvodnje i prodaje..
znachi treba mi shto vishe motorizovanih fejdera, transport kontrola, promena ch banki, i shto manja cena.. :) ima neko neku ideju? pozdrav edit: nikako mackie control, jer je papreno skup za tako malo "kanala".. jednostavno, hocu da pogasim ekrane i miksam ushima.. (plus brzi rad itd) |
Re: Mixer (controler) za cubase sa shto vishe kanala?
|
paypal payments only.. :(
bih ja, chak bih ga uzeo i od nepoznatog lika, sa drugog kontinenta.. iskreno.. al jbg :/ edit: uchlanio sam se u jebaj zajednicu i sad gledam kako da se dogovorim sa likom.. hvala ti Srce puno! mada ako neko ima josh neku ideju, neka kaze slobodno.. pozdrav |
evolution UC-33... 200tinak evra...
To Lesha bolje zna... Pogledaj mozda ima na artist sajtu... |
hvala na pomoci, ali nije to to..ovo je vishe za live..
i mislim da nema ni motorizovane fejdere, i daleko je od 24 kanala.. :/ poz i hvala josh jednom |
|
ja to ganjam mesecima .. i veruj mi nista ispod 2500-3000 eur nemas da kupis .. osim mozda mackie control .. koji nema nigde .. bukvalno nigde da se kupi zadnjih godinu dana,a mackie se gasi tako da ga nece ni biti .. tascam us2400 nije dugorocno resenje zbog drajvera
moj izbor tj.jedino resenje je bilo tascam 4800 dig.mixer koji bi koristio kao kontroler .. ili drugo zadnje resenje tascam 1884 + 2x fe8 ex .. i u jednom i u drugom slucaju placam konvertore,efekte,audio interface i gomilu drugih stvari koje ove sprave imaju a ne treba mi .. moj izbor je na kraju bio 1884 + fe8 .. i sada ganjam da uzmem jos jedan fe8 a to deluje kao da trazis polarnog medveda u Srbiji .. ovo je sve u slucaju da hoces 24 ch ... ako hoces klasicnu kontrolu sa 8 fadera sa svim ostalim funkcijama koja odlicno radi javi mi se,imam nesto za tebe |
|
Quote:
ajd javljam ti se na pp edit: ova chuda su brate po 20k dolara.. previshe je.. :/ |
Behringer DDx3216 mozes koristiti kao kontroler!
|
ma jok, hvala.. jezim se na behringer..
elem, imam ponudu za MACKIE digital x bus za 3500 eura sa uad I kartom.. shta kazete ljudi? ja stvarno ne znam kako ide cena te sprave a negde sam video da se prodaje i za 12 hiljada eura.. ova je polovna, i iz Bukureshta.. ne mogu da probam jer nemam pasosh, lik mi je slao snimak i sve deluje ok.. molim da mi se javite shto pre jer do ponedeljka moram da shaljem odgovor.. kakvi su vashi utisci? da li ste chuli neshto o toj spravi? znam samo da mi je profan sa faksa prichao da je uzeo to pa je hvalio, pa na kraju iznapushavao i skymusic i spravu jer je govno.. medjutim posle sam chuo da je dobio valjda pedalu iz skymusica pa je verovatno zato i tako reagovao.. mada opet, ne znam.. aj plz sad ste mi najpotrebniji |
help? :(
|
Quote:
Lele koje cene, a za dosta ovih firmi prvi put i cujem :) |
niko nishta?
ajte ljudi.. sada mogu da biram izmedju mackie dxb (x200) i tascam us2400 koji je jeftiniji a mackie ima dosta prednosti osim shto chujem da je bagovit dosta.. jel to toliko uzasno? |
car me 3 dana vrteo i na kraju prodao tascama, i to kad sam mu rekao da sam poslao pare nekom liku u cheshkoj ne bi li mu on prosledio pare preko paypala..
uzas znachi ipak mackie control universal +2 produzetka |
ima li neko ideju kako da dodjem do mackie control universal pro +2 ekstendera?
sky i artist nemaju |
Quote:
jedino polovno na ebay da nadjes ako hoces bas mackie .. |
Quote:
Quote:
RM |
Predji na Mac platformu, sa Cubase-om i uzmi Euphonih MC kontrolere i bog da te veseli...i odma' si preso u Pro ligu !!!
http://www.euphonix.com/artist/solutions/cubase.php http://www.euphonix.com/artist//prod...port.php#tour1 imas brdo videa i info na njohovom web sajtu.....ovo nisu igracke, by the way! Pogledaj "advanced set up video" da vidis kakvih fora sve ima...mozes i da kontrolises 2 DAW na dva kompjutera itd, itd.. Firma nije propala (kao Mackie..) |
Quote:
|
mc je skroz nekako mali .. tanak,elegantan .. i prelep
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oQbnPqimRiQ&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oQbnPqimRiQ&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
Quote:
edo music? Quote:
@dabear: ma jok.. samo je sexy i to je to.. meni treba chudo da zazmurim (ugasim ekrane) i odradim posao ushima.. jedino ako bih uzeo 3 mix-a.. +ovaj jedan za transport btw, samo za mac? pfff.. :) hvala na pmoci btw? :) |
Euphonix je Mac only !
A nije ni midi standard nego ide preko LAN-a i dosta je precizniji... |
Quote:
|
na pm
|
Napomena za Euphonix, radi samo sa Cubase 5 i Nuendo 4. Osim toga kada kupis kontroler moras da ga registrujes on line preko Steinberg sajta i licnog naloga na My Steinberg, ne mogu da tvrdim sa sigurnoscu ali mislim da zahteva donglu (tj. original softver) da bi radio....mislim da ovo ne vazi za Logic.
Ja resio da odresim kesu, kad je bal nek je na vodi pa cu preneti utiske :) |
Moja preporuka je da preskocis Mackie,prvo sto se ne proizvodi vise,drugo to je vec zastarela tehnologija...Radio sam na Macki-u 24 kanala ,ok je ,precizan (malo motori sklopocu),posle mesec dana crknu 2 komada iz razlicitih modua,reklamiramo i stignu posle 6 meseci!!!!Znate li kako su resili touch sensitive,ispod reglera je provucen KANAP (doduse tanak koncic) koji se zatrese kada dodirnete dugmence???Ma daj ,made in China!Imao sam prilike da pogledan Euphoca ,deluje mi robustno .sigurno, verovatno ce izbaciti podrsku za PC,ja bih to sacekao!
|
Quote:
jbt ne mogu da verujem da postoji tako mali izbor kontrolera |
Quote:
Digidesign / Pro Tools drzi jako puno market sa Toolsima i svojim kontrolerima, (command 8, C24, ProControl, Icon itd..) ima za svaciji dzep ako si na Tools-u.. Steinberg je imao neke svoije "high end" ali je sve to propalo... Mackie - vidis isto... Ima jos par ovih "decijih" tipa behringer, Alesis, MAudio i to je to... Euphonix je lepo pounio rupu... a ima i ovo ..ko voli 32" touch screen monitor / surface...mega je !! http://dawtouch.com/demos.aspx OVO IZGLEDA SUPER !!! sad sam odgledao...jednostavno a efektno.. |
hmmmm.. :) veoma zanimljivo.. cena?
|
Quote:
cirka 3500 dolaresa |
nisam chuo..
3 i po 'iljade za dodir-ekran? uhhh definitivno je trebalo uzeti dxb x200 pa da mi vrishte ventilatori u studiju |
Quote:
Strpi se, nemoj zuriti i chekiraj E-bay, mada kad chuju za kombinacije sa lovom i da si iz Srbije nije ni chudo sto prodaju nekom na zapadu. Vidi da ti to neko napolju kupi |
pa to i jeste fazon.. iscimao sam celu planetu jbt oko ovog lika.. dao caletu pare, cale uplatio pare na rachun, prebacio u devize. pa poslao direktoru firme. koji je wire-ovao liku u cheshkoj. sve u roku od dva dana (nisam ochekivao da ce biti tako brzo) i ovaj lik sa ebay-a mi dva dana pre toga rekao ok, moze.. javi kad budesh hteo da shaljesh pare.. i ja mu javim, dam adresu (taman da iscimam ortaka poshtara da mu kazem da ne ostavlja to chudo u poshti nikako).. i ovaj amer car javlja "sorry, somebody bought it.."
popizdeo sam.. sad moram da trazim chehu pare nazad.. i sve do kurca... ili da si uzmem iphone/htc touch pro za sve pare i nek ide zivot.. :/ |
Quote:
|
Quote:
Ako kupujes na ebay i placas sa PP proveri koliko je "coverage" tj da li je puna cena pokrivena osiguranjem Pay Pala(za ne daj boze:cry:) . Mislio si da ti posalje regularnom postom:shock:??Ne znam na kom ebayu si pronasao ali ako je US i CA regularna posta ne verujem da pokriva osiguranjem toliku sumu novca,za Kanadu znam sigurno(za US nisam siguran)....a i tracking sistem je:banghead:...ciiim udje u Srbiju vise nema traga...puf....Za nekoliko paketa ni dan danas nisam dobio potvrdu da su isporuceni(a jesu).Verujem da su UPS ,DHL,Fedex bolji sto se toga tice samo je papreno. ....btw....onaj tvoj Rumun jos uvek prodaje Mackie na GS...i jos par komada na ebay |
Quote:
evo ti ukratko nash razgovor On Aug 7, 2009, at 6:58 PM, Aleksandar Stanojkovic wrote: Hello.. I've sent you a message on ebay concerning this product you are selling.. Now I've organised my father and his coworkers so we came up with a plan.. :) so, after some excessive thinking we realised that we could transfer the money to a guy that we know in Czech republic and he could send you the money over PayPal.. So, that IS an option.. and now, I'ld like to know how much money do you need to send it to Belgrade (Serbia) to my home adress? the waiting time for money to be transfered is about 2 (two) working days, so I must ask you is this good for you? thanks Greets from Serbia Subject: Re: Tascam us2400 question Date: Sat, 8 Aug 2009 13:50:29 -0700 That plan is fine......it will cost $80 to ship to Serbia. veoma je rechit bio, kaj ne? :) elem, ja sam se registrovao na ebay kad sam otvorio temu tj kad mi je sRce bacio link.. samo zbog toga.. ranije nisam kupovao preko ebaya.. samo preko amazona neke gluposti al to beshe jaako davno.. nemam iskustva, shta cu.. shto se shipmenta tiche rekao je da je na njemu da osigura to preko usps il kako se vec zove.. a onaj rumun, daj link za temu majke ti.. ispao je kul.. napravio mi 15 minuta video kako sve to shljaka itd.. sa par objashnjenja.. mada jako je buchna mashina pa me odbilo odmah.. jbt chuje se kao da sam u server sobi u telekomu (a veruj mi ono je uzas).. al ono.. svidja mi se shto su touch screenovi.. i shto je kao josh jedan komp.. ma nemam pojma.. glup sam |
Quote:
Evo link http://www.gearslutz.com/board/gears...-3500-eur.html |
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:20 PM. |