![]() |
Step sequncer
Potreban mi je VST step sequencer koji bi gurao neki drugi VST instrument, ali nikako ne mogu da nadjem to sto mi treba.
Imate li preporuke? |
Re: Step sequncer
mislis na vst host?
|
Situacijaq je sledeca: koristim forte, ima tu 10-ak nekih vst-ova koje koristim po potrebi, i treba mi sada sekvencer koji bi gurao neki od tih vst-ova, kao sto su npr. stepchild (koji sam uspeo da nabavim samo neku beta verziju koja zabode note on ponekad) ili apollo (koji mi pravi problem sa midi kanalima, nekad reaguje, nekad ne...).
|
FL8, na primjer, ako ba? mora biti step sequencer. Lak?e ti je raditi sa VST-pluginovima npr. u Cubaseu (mada ne mora biti, u fruity loopsu samo sla?e? kockice:rolleyes:).
|
moze i energyxt :)
|
Hm... U pitanju je live situacija, ni FL ni Energyxt mi ne rade poasao koji radi Forte...
|
A Abletonov Live? Ba? mora biti step sequencer?
|
Mo?e? probati i Orion.
|
Predpostavljam da bih mogao da uradim nesto posla i sa arpedjatorom ako ima one A i B varijante...
|
?ta ovdje nitko ne čita ?ta čovjek pi?e? :banghead:
Treba mu VST plugin koji će gurati VST instrument u Forteu! Meni je ovaj omiljeni: http://www.algomusic.net/ambatomic.html ima i svoj synth ali radi i samo kao step sequencer+arp... |
Quote:
|
E sorry Lesha, kasnije sam se sjetio za XT kad sam vec poslao post, a za fl nisam ni imao pojma... pretpostavljam da ce i ovak neki manji plugin odradit posao, pogotovo jer treba za live gdje se svaki % na cpu broji :wink:
|
|
All times are GMT +1. The time now is 11:49 PM. |