![]() |
Reason goes further... Propellerheads DAW
...Jedina kritika koju upućuju korisnici ovog programa je da Reason treba da ima i podr?ku za audio snimanje i obradu, *tj. da bude kao i drugi Digitalni Audio Workstations...
Cela vest.... http://www.rumski.com/index.php?cate..._articleid=416 ovdi! |
Re: Reason goes further... Propellerheads DAW
YUPI!!!!
:grin: |
podlegli su pritisku razmazene mase...
|
jos uvek nema podrske za vst..
|
Samo neka ubace vise fleksibilnosti kod exporta i bice kul. :)
|
Uf...jedva cekam da vidim sta kuvaju to...mozda bude ludilo, cekamo.
|
A od pobosljanja suminga kanda njente ni ovog puta :(
|
Quote:
|
|
Hmmm. nesto se odbrojava na propellerheads sajtu, da nije big bang... ili je 2012 pozurila a da mi ne znamo :D
Verovatno ovaj Record.. |
ubacen i novi mikser sa "normalnim" faderima :wink:
nadam se da ce sve zajedno zvucat bolje nego sto izgleda |
Hmm...u 2009. godini izbace jednostavan audio recording program kakvi su dostupni vec godinama u velikom broju (cak i free) i odjednom svi Reason useri sretni kao da je u pitanju revolucija :banghead:
Izgleda da Propellerheadsi imaju ne samo Reason kao zatvoreno okruzenje vec i korisnike zatvorenih pogleda. Ne trazim kavgu ali ljudi ovo je Reason trebao imati jos godinama prije. Sad su oni to zapakirali u novi proizvod i kao prodaju pod novo. Fino fino... Ocekivao sam vise od propellerheadsa... |
Ne vidim zasto je limitiranost koju Reason ima losa?? Zapravo mu je to i najveca prednost..
|
kad bi kojim slucajem Reason nudio svoje instrumente kao zasebne VST pluginove kojeg bi ste najradije imali?
meni je Thor broj 1 :) |
Quote:
Dakle mislio sam na ljude koji pricaju kak je ovo sto se najavljiva super cool. Gle 2009 godina je. Ja ne pricam o Reasonu. Ovo je banana. Hoces jos jednu sretnu vijest. Dongle protected!!! Super! Audio recording+Reason FX+ Nema VST podrsku +Dongle = mega glupost upakirana u fini marketing. Toliko o tome kak su u Propellerheadsu nekad govorili da nikad nece koristit dongle.... :rolleyes: Sad ce reci mislili smo samo na Reason. A jednog dana ce i Reason imati dongle i sve pet... Pitam se samo koliko su platili onim ljudima na videu (ima na youtube) da idu "woooow" gledajuci u Record i snimajuci gitaru. Ajme meni pa audio recording postoji vec godinama. Super, zbilja super. Eto o tome pricam. Ne o Reasonu... |
Facts...
Quote:
|
Quote:
Ipak, VST support iliti otvaranje je neophodno ako zele da prezive i zgrabe veci market share (pa "smesni" FL Studio ih je pregazio). Eventualno, obzirom da Reason kreira relativno mali razvojni tim, mozda ce se u doglednoj buducnosti pripojiti nekoj vecoj firmi ili hardver proizvodjacu kao Steinberg/Sonar/eMagic i evoluirati u nesto bolje. |
Quote:
|
Propellerheads su se krenuli razvijat u jedinom mogucem smjeru koji im je ostao (snimanje), a tu su zagazili u teritorij sa puno jakih igraca.
Ja bi pricekao da izadje Record ili da se barem pojave prve recenzije/video clipovi pa da mozemo davat neke konkretnije komentare, ovako prica lagano skrece u standardno za i protiv prepucavanje |
nisam odusevljen
po mom misljenju, midi out bi im bio mnogo bolji korak |
I dalje mislim da treba da se drze sto dalje od VSTa..
|
kada bi reason imao vst podrsku, ne bi bio reason... vec samo jos jedan vst host sa "modularnim" pristupom koji za konekcije izmedju modula koristi "hardversku" paradigmu... Snimanje je dobra stvar, ono ovaj program upotpunjuje u svakom smislu. Za zvuk nemam komentara, ja sam ocigledno gluv.
|
|
ne znam oko cega dizete tolku galamu, ovo je falilo reasonu i kolko vidim iz ovog zvanicnog videa ovo mu dodje kao nova mnogo bolja verzija reasona.Nije nista revolucionarno, ali ovo je bila jedna od dve glavne mane Reasona (da, druga je VST podrska, ali ne umirem od zelje da se "otvore", jer onda to vise ne bi bio Reason).
|
Quote:
|
Quote:
Plus ima dongle... Treba biti zbilja slijep pa ne vidjeti da je ovo samo mudri nacin da se u reason dovede dongle za koji su obecavali da ga nikad nece staviti. Umjesto toga stave dongle u najvise zeljeni najvise iscekivani feature reasona, i ispuste kao novu aplikaciju kao vrlo usko povezivu sa reasonom... Fino... |
"govno ko govno, samo americko"
|
treba izmamiti pare, to je cela filozofija
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Mozda ovaj SSL9k bude radio dobro kao Duende pa onda ce ljudi masovno poceti da mixuju u njemu...:rotfl:
|
|
Jako skupa igracka, dati 300 EUR za Record koji nema nista osim jednog ID8 modula i miksera je u doba recesije besmisleno. I bundle Reason+Record nije jeftin, kosta taman koliko jedan ozbiljni DAW koji nudi sve to u komadu + mnogo vise. Glavna ciljna publika ce ocigledno biti postojeci vlasnici Reasona, posto je upgrade relativno jeftin.
|
Pricajte ?ta hoćete ali meni se ovo jako svidja. Ako ovo za?ivi i ima bolji zvuk od trenutnog definitivno mi neće trebati ni rewire ni vst. Sa ovim, jednim hardverskim sintom i midi kontrolerom imam sve ?to mi je potrebno. Mene oni nikad nisu izneverili ;D
p.s. obratiti pa?nju na width dugmence u fader sekciji ;) |
All times are GMT +1. The time now is 04:20 AM. |