![]() |
Ha, ha.Smesno za medalju
Znaci nisu normalni:rotfl::rotfl::rotfl:
http://www.youtube.com/watch?v=N2rZxCrb7iU A ovaj je na teskim drogama :shock: http://www.youtube.com/watch?v=tUrTa8AAsSQ |
Re: Ha, ha.Smesno za medalju
|
Quote:
hahaah, nisu dzaba Nine Inch Nails opevali taj fazon u pesmi "Piggy" |
Quote:
|
nije nije, opevali su bash to :wink:
|
Dobru ribu koja poku?ava da bude svinja? :p
|
upravo to! :D
"Piggy" hey pig yeah you hey pig piggy pig pig pig all of my fears came true black and blue and broken bones you left me here I'm all alone my little piggy needed something new nothing can stop me now I don't care anymore nothing can stop me now I just don't care hey pig nothing's turning out the way I planned hey pig there's a lot of things I hoped you could help me understand what am I supposed to do I lost my shit because of you nothing can stop me now I don't care anymore nothing can stop me now I just don't care nothing can stop me now you don't need me anymore |
Pa, znam reči... :)
|
pa znaci onda imas devojku ili jednostavno nisi u tom NIN patjenichkom fazonu :D
Trent Reznor zenoobozavatelj, mislim da bi covek svrshio na onaj klip odozgo :rotfl: |
Quote:
|
S tim da u sustini Piggy nema veze sa zenama, al dobro...:)
|
kako nema, pa to je sustina pesme ??? :shock:
|
Verovatno onda i March of The Pigs ima "zensku" konotaciju:)...TDS je konceptualni album..probaj da ga slusas na taj nacin, a i manje bukvalno:)
|
svehjednoh, march of pigz isti fazon, ne bih se slozio sa kolegom :D
jeste konceptualan, za*hebala ga riba pa covek snimio ceo album u tom konceptu, nema sanse da je ista drugo:da::rotfl: demantuj me bas bih voleo da cujem ista drugo (uf jbt, al grmi, sprzice mi se teknika sva) jel cuo neko grom sad kako je opalio??? :shock: |
Njega je zajebala neka jos i na Pretty Hate :D
Sad, koliko vidim, mu idu na nerve globalisti i ekonomska kriza:D Uglavnom, Trent je jedna jako nezadovoljna osoba:) koja je iznjedrila prilicno genijalne note u periodu droge, alkohola, bunta protiv katolicizma i sjeb..og zivota TheDownwardSpiral je genijalan album koji govori o nekim apstraktnim silascima niz spiralu bola, tuge i ojadjenosti vise uzrokovanim odredjenim supstancama, nego musko-zenskim odlomcima iz zivota :) ..a koliko sam mogao da vidim i pi..ka od coveka..bar tako kazu oni koji ga poznaju:) ...zesci offtopic... |
zeshche oftopicharenje, oh da :D
Quote:
sad dal je pichka, to niko ne zna osim njega samog, ljudi kao sto je on misle 300 na sat i menjaju stavove nonstop erotic cabaret, uglavnom da se vratmo na temu, oh -da, riba je smesna za medalju :D ... ili nije ???? :shock: mei je bash slatka, svinjchica jedna :D |
Face it... Trent je emo. Ali mi ga i volimo zato ?to je emo. :p
On je jedan od onih ogorčenih ?to se bore i koprcaju. :) Inače, uz InsaneEyes sam ?to se konotacije tiče... :D |
All times are GMT +1. The time now is 10:41 PM. |