![]() |
░▒▓█SYNTHETIC Workshop 28. i 29. mart u Novom Sadu█▓▒░
|
Re: ░▒▓█SYNTHETIC Workshop 28. i 29. mart u Novom Sadu█▓▒░
Sve je to super i lepo, samo koji ce vam ku*ac taj Nenad Kuzmanovic za Ableton:confused::confused::confused: Koliko sam video i chuo, nema taj pojma :wink::banghead: Sto nas narod kaze-dunster
|
Quote:
|
jel to onaj sto prodaje analogne sintove na najlonu? :D
|
Quote:
|
Ej, pa to sve moji drugari predavaci :D Samo napred! :) Vidimo se verovatno, nikako da provalim taj Ableton kako treba...:wink:
|
nadji vtc za ableton i posle toga si keymaster ...
|
samo jedna primedba, sledeci put kad budete radili pripremu za plakat, stavite neki kontakt, ljudi nam stalno traze.
|
vish, mozda vam dojdem...ako prezivim petak
|
ko ne dodje - tarovacemo i federovati!
shalim se. ovo je kao i prethodne (mnogo manje radionice) zamishljeno kao druzhenje ljudi koje zanima produkcija, bilo da znaju ili ne znaju. dakle, dodjite da se druzhimo. |
ide li ko sa rumskog?Kakav je covek koji predaje reason ? jer mogao bih vise da odslusam to ...
|
Quote:
|
ja sakujem. mislim poznajem rizn i radim lepe pijesmice u njemu i sve to ali nisam sad neki master da pravim ludila sa kablovima onim bolesnim i tako to. nekad upalim neki efekat njihov premade i nishta mi nije jasno shta su uradili :).
mene bi najvishe uzbudilo da dodje neko ko zna i od mene bolje pa da i ja nauchim neshto! na samom predavanju bih vishe ljudima prezentovao ono najosnovnije kod rizn-a, kako funkcionishe i to. prednosti, mane itd |
Quote:
Predvidjeno vreme za "predavanja" jednog programa je sta vremena, dok su ostalih 3 sata predvidjena za "interakciju" sa slusaocima predavanja... Moj je cilj da prezentujem sve osnovno vezano za program, nachin rada "Live-a" kada radish live tj. uzivo sekvenciranje gotovih lupova, nachin rada u Arragement view, midi programiranje itd... Ali glavni akcenat predavanja ce biti zasto je Live bolji od ostalih programa prilikom manipulacije sa audio fajlovima, tj. sta je to sto u njemu mozes bolje uraditi nego u drugim programima, sto se tiche sound designea naravno... Ja Ableton Live dozivljavam, pored mocnog toola za izvodjenje svoje muzike uzivo, kao mocan sound design tool, chak mozda i najbolji, sempler u Abletonu je jedan od najmocnijih koje sam video, i bice dosta rechi o njemu... Takodje, Operator (FM sint) je fenomelan i bice dosta priche i o tome... Naravno da je on predvidjen kao "All in one" program, ali mixanje recimo ne bih nikada radio u njemu, pored zivog Cubenda... Tako da bice dosta rechi o prednostima i manama programa, ali ne mnogo, da gospoda iz Abletona ne zamere:ups: |
Quote:
ok, sala, mala, Lag, nadam se da ne zameras:) Ako nekom treba pomoc za Reason nek se javi |
Quote:
ja da nisam otvorio taj ask ableton video tutorial nikad ne bi saznao foru da u onoj scene kolumni napises bpm koji ti treba i resen problem a veoma mi je bitan tokom live seta inace eto i mene 28-og |
alavuk,nosices nord lead majicu?:)
|
ako mi je neko doturi slucajno :D
|
uvek je lepo kada se organizuje ovako nesto,tako da dolazim :D !!!
|
Quote:
e jesi.....da ne kazem sta:D |
znam ... lol :D
bacicu ti na pm moj mob pa da popijemo koju :] |
aaaa sad shvatam pm ... da se popije onda koja nema nam druge.
|
doshlo je do male izmene zbog nemogucnosti mr n-ter-a da se pojavi 28. u novom sadu.
umesto njega nastupace njegov kolega Xed. biografija ostaje ista :) |
satnica za radionicu i zhurku:
http://img440.imageshack.us/img440/904/satnica1.jpg evo i ispravljenog flajera: http://img187.imageshack.us/img187/4630/84543658.jpg http://img300.imageshack.us/img300/894/80413552.jpg http://img141.imageshack.us/img141/253/44549632.jpg http://img136.imageshack.us/img136/8413/70469909.jpg |
Eto, zavrsismo i radionicu :) Odziv je bio bolji od ochekivanog, i na moju veliku radost, bilo je dosta klinaca koji su vrlo zainteresovani da nauche programe za pravljenje muzike :):) A bilo je i matoraca poput Leshe, Daddy Z-a i kolege mu Fakira :rotfl::rotfl:
Chekamo kolegu LAG-a da okachi neke fotke sa radionice... |
jbg-a sto nisam dosao na predavanja/radionicu , uopste kako je krenuo taj dan dobro je da sam dos'o ... elem sledeci put ...
a moritz ... ahahahhaa jes legenda ... loool ... sledeci put cu nositi transparent sa logoom foruma da covek skonta ... |
Quote:
|
Quote:
A ti Alavuce nemoj vise da se sunjas i maskirash prepade me , i tako sam bio u shoku od malo pre pomenute zadnjice i onda ti stupis na scenu u mom vidnom polju , pa naravno da nista drugo nisam video!!! :rotfl: |
lol ... sta ces nastupio je kosmar u jednom momentu tj ja :P
|
Eh, juce sam bio kod Abadica u studiu, nesto smo sredjivali oko softverske postavke na ljutoj ruDAW masini :), a 28.og sam to pripremao, tako da nisam navratio (iako sam se Lagu najavio, i naravno podrzao ovo okupljanje). Nadam se da ste se vi ostali lijepo proveli :) . Moritz, cujemo se narednih dana, trebaces mi nesto ;) . |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:27 PM. |