Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Beovision 2009 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26539)

Sandzama 05-03-2009 11:14 AM

Beovision 2009

Jel moguce da nema nista na forumu o Beoviziji `09?

ProkDu 05-03-2009 12:33 PM

Re: Beovision 2009

http://www.youtube.com/watch?v=QPwro...eature=related

OFF 06-03-2009 11:41 AM

Uz izvinjenje autorima, goru pesmu u zivotu cuo nisam od pesme 'Glorija' koju izvode neka dvojica, na mix melodije Queen-a...... strashno

alavuk 06-03-2009 11:50 AM

...

jel mogu i ja da ucestvujem sledece godine na ovoj kenjoviziji , znaci preslusao sam sve , ne znam dal su mi smesni zemlja gruva zbogom brus li ili ana nikolic sa full/fool ... a i lejla ima da se naceka princa ...

izvinjavam se svim sujetnim producentima ukoliko sam "isprozivao" njihove maestralne radove

ovo je teska sramota ali je zato pozitivan haos

"7" 06-03-2009 12:24 PM

pa dobro, ima par zanimljivih, potencijalnih... bla bla bla... Ivana Selakov mi lici na recept za pobedu :wink:... a najvise sam se smejao/iznenadio kada sam video naziv benda "Pozitivni haos" i ocekivao da cujem... :shock::confused:... pa sve samo ne ono... mislim... ajd' ukus na stranu ali kakav promasaj u nazivu benda :shock::banghead:...

Pozz

Sandzama 06-03-2009 12:40 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 237396)
...

jel mogu i ja da ucestvujem sledece godine na ovoj kenjoviziji , znaci preslusao sam sve , ne znam dal su mi smesni zemlja gruva zbogom brus li ili ana nikolic sa full/fool ... a i lejla ima da se naceka princa ...

izvinjavam se svim sujetnim producentima ukoliko sam "isprozivao" njihove maestralne radove

ovo je teska sramota ali je zato pozitivan haos

Zasto da ne ;)
Evo ovaj Sevdahbejbi je "u kontekstu savremene elektronske muzike" (tako pise na sajtu rts-a)

Samo sto bi morao prvo da "istrazis upotrebu elemenata balkanske muzičke tradicije" i Bingo :)

alavuk 06-03-2009 01:02 PM

imam komsiju 'armonikasha , pegla ko malmstein i brzi je od njega po tehnici ... BING-o

zlobisha 06-03-2009 01:06 PM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 237395)
Uz izvinjenje autorima, goru pesmu u zivotu cuo nisam od pesme 'Glorija' koju izvode neka dvojica, na mix melodije Queen-a...... strashno

Eh Fočo, ista, identična pomsao je proletela meni kroz glavu kada sam čuo istu pesmu... A kada sam čitao komentare kako je to najbolja pesma ikada, bilo mi je muka. Pozdrav! :)

InsaneEyes 06-03-2009 01:24 PM

jedino moja skolska ima ok fazon full fulll, vidi se da se loze na grcki dance Helena Papparazou FTW, sve ostalo je bruka sramota i muzicka uvreda

aj sad da ne pich***kularim previse, evo neki pozitivni komentari

- zemlja gruva videosex wannabe... zhasu
- ivana selakov - nije losa pesma
- etar takodje moze da prodje da ne smeta
- minja samardzic - OK
- pozitivan haos aj komicno je pa moze da prodje
- sevdah BABY - ODLICNA tema ali text zhasu najgori
- tijana bogicevic - odlicna produkcija, ali text zhasu najstrasniji
- sonja bakic - fazon 80-te nije lose, ali generalno ZHASU
- OT bend - Boze me oprosti ne znaju sta rade, bas sam se iznervirao
- dusan zrnic.... PLACHEMMMMM ali ozbiljno

bratte gde mi zivimo, stvarno sam hteo da napisem nesto pozitivno, preslusao sam trailer jedno 7 puta, pozlilo mi odjedared :piss:

alavuk 06-03-2009 01:43 PM

od tijane sam ocekivao vise ... napisao sam joj sta mislim o pesmi ...

awacs 06-03-2009 01:55 PM

Quote:

Originally Posted by InsaneEyes (Post 237413)
bratte gde mi zivimo, stvarno sam hteo da napisem nesto pozitivno, preslusao sam trailer jedno 7 puta, pozlilo mi odjedared :piss:

:rotfl::rotfl::rotfl:Do jaja ti je bila namera. Kako ka?u Englezi: The mind is willing but the flesh is weak :rotfl::rotfl::rotfl:

Al' majke mi, svaka čast na poku?aju :D Ja nisam imao hrabrosti da čujem vi?e od dvaput. Sve reko' glup sam pa ne kapiram. U početku sam bio zgranut, pa mi bilo sme?no, pa sam se na kraju deprimirao.

Ja da sam neko mudo (npr. Tijanić) lepo bih poni?tio konkurs i poslao u Moskvu onu dvojicu ?to se lo?e na Karerasa i Dominga, a zvuče ko solisti hora JNA. Obukao bih im paradne uniforme, turio im sablje, na binu da uja?u na konjima, epopeja, ludilo.

Ili mo?da onu dvojicu koji "nedostaju". Ti su ipak najbolji. Čist Zen.

Ali sve u svemu - kakva je to manifestacija u globalu (mislim na Evrosong, ne samo na Beosong) sve je to kompatibilno. Evo, i ja se trudim da budem pozitivan :wink:

InsaneEyes 06-03-2009 02:38 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 237419)
Evo, i ja se trudim da budem pozitivan :wink:

hehe, pa naravno da zelimo biti pozitivni, ovo je nas grad i zemlja u kojoj smo se rodili i zelimo sve najbolje , nije da se ljudi ne trude, al ne ide pa ne ide, mislim na komercijalnu muziku

nije mi jasno kako Grci kakav god pop-narodnjak-turbo dark da naprave u 80% slucajeva je odlican, a mi kao komse mozemo samo da sanjamo o jednom procentu da vredi u bilo kom zabavnom ili sevdahckom smislu, opet mislim na komercijalnu muziku

evo npr bas upravo slusam Top Gun soundtrack, da li cemo ikada imati makar pola od pola od pola od jednog hita sa ove ploce :banghead:

(just sayin')

http://3.bp.blogspot.com/_wmyn90LG2J...%5D%2B1986.jpg

ProkDu 06-03-2009 02:39 PM

Quote:

Originally Posted by InsaneEyes (Post 237413)

:rotfl:

A evo i pesme koja nedostaje gornjoj kolekciji (#11):
http://www.youtube.com/watch?v=xdKYcFxTKMg

alavuk 06-03-2009 03:09 PM

#11 bi voleo da pobedi !

OFF 06-03-2009 03:59 PM

A kako se zovu oni nesrecnici sto pevaju the best of queen?

awacs 06-03-2009 04:19 PM

Quote:

Originally Posted by ProkDu (Post 237426)
:rotfl:

A evo i pesme koja nedostaje gornjoj kolekciji (#11):
http://www.youtube.com/watch?v=xdKYcFxTKMg

Pokvari mi raspolo?enje :( Bili su SUPER dok su nedostajali :D

@OFF:
Misli? na Pozitivan haos? I ime ime je dobro: em pevaju ko solisti hora JNA, em imaju ime ko pank bend sastavljen od tri vodnika prve klase i zastavnika...

disco violence 06-03-2009 06:36 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 237410)
imam komsiju 'armonikasha , pegla ko malmstein i brzi je od njega po tehnici ... BING-o

Ja imam komsiju koji ima najveceg bika u Sremu tezak je nekoliko dva benetona i tri videotona ,a visok pola diskotona i pola kemisha.
Beovizija je sam djavo,grom i pakao.

Tribal_kg 06-03-2009 06:39 PM

Mene je sramota sto zivim u zemlji gde zivi i jedan Ognjen Amidzic...

OFF 06-03-2009 11:22 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 237437)
@OFF:
Misli? na Pozitivan haos? I ime ime je dobro: em pevaju ko solisti hora JNA, em imaju ime ko pank bend sastavljen od tri vodnika prve klase i zastavnika...

Znaci, za njih cu da glasam - sto gore, to bolje!

mildan 07-03-2009 12:57 AM

Quote:

Originally Posted by Sandzama (Post 237407)
Zasto da ne ;)
Evo ovaj Sevdahbejbi je "u kontekstu savremene elektronske muzike" (tako pise na sajtu rts-a)

Samo sto bi morao prvo da "istrazis upotrebu elemenata balkanske muzičke tradicije" i Bingo :)

Ljudi, Sevdah je inace car! :grin:

Evo dokaz:
http://www.youtube.com/watch?v=6wskfUdVCeM&fmt=18
pa kome se ne svidja - ljubomoran je :wink:

A ova stvar za Beoviziju.... Tekst je stvarno problem.

Ja iskreno verujem da pobedjuje Marko Kon, jer ako nema ni jedna ozbiljno dobra stvar, ljudi ce iz zajebavanja da glasaju za njega.

dr.Ru 07-03-2009 01:16 AM

...ali Eurosong/eurovision i jeste zamisljeno kao takmicenje sra*** grupa. I svaki put kada uleti neka normalna grupa, koju mogu da cujem i van takmicenja, meni to bude veeeliko iznenadjenje i znak pitanja. Poslednji bend koji je pobedio, a kome bi ja dao glas, bila je ABBA krajem '60.

idekius 07-03-2009 02:34 AM

Aleksandar Fon Ler je bio humaniji prema Beogradu i Srbiji po pitanju bombardovanja od mnogih koji se bave muzikom, ili petljaju nešto oko muzike, u ovoj zemlji...

DaBear 07-03-2009 09:02 AM

preslusao.....uufffff!!!:ups::ups::cry::cry::(:ups ::confused::confused::ups:

sinisake 07-03-2009 09:41 AM

Odvojio sam dragocenih desetak minuta svog zivota da preslusam ove ''kompozicije''. :banghead:

Ne znam zasto, imam utisak da se ovi takozvani kompozitori i aranzeri TRUDE da naprave sto gluplju pesmu, nadajuci se da ce BAS TO proci.
(O sirotim tesktopiscima ne bih ni trosio reci)

Moram priznati, ima nesto u toj logici... :grin:

U stvari, imalo bi smisla tako razmisljati da se vec ne zna ko je pobednik. ;)

Sandzama 07-03-2009 09:48 AM

Kakve su tek pesme koje nisu prosle selekciju? :banghead::ups::shock::confused:

Quote:

Originally Posted by sinisake (Post 237493)

U stvari, imalo bi smisla tako razmisljati da se vec ne zna ko je pobednik. ;)

Ko je?

Arthur 07-03-2009 09:50 AM

Quote:

Originally Posted by Sandzama (Post 237494)
Kakve su tek pesme koje nisu prosle selekciju? :banghead::ups::shock::confused:

Ko je?

veruj mi, osetno bolje. Zato peče više :banghead:

sinisake 07-03-2009 09:50 AM

Pa ne znam, ali ko treba da zna - zna.:wink:

redwater 07-03-2009 10:23 AM

[quote=mildan;237477]Ljudi, Sevdah je inace car! :grin:quote]

+1...mnogo su mi bolji njegovi prethodni radovi od ovog beovizijskog....

Eyes 07-03-2009 10:28 AM

Quote:

Originally Posted by Tribal_kg (Post 237452)

e ovo potpisujem...
pesme ne zelim ni da cujem..:banghead:

ProkDu 07-03-2009 11:15 AM

Ovo je definitivno moj favorit za evroviziju. :D

http://www.youtube.com/watch?v=yvZg9gUVzmk

'Komični idiot', Devojke koje lepo pevaju i biv?i Superstar na području biv?eg SSSR-a.
Samo mi nije jasno gde je ovde Đorđe Marjanović u celoj priči ?!? Neko iznenađenje ?!?
Bridge(prelaz, most) zvuči ruski, mo?da se Đorđe tu krije. :wink:

Sandzama 07-03-2009 11:23 AM

Auuuu, pa ovde je bilo svega:

Naime, greškom organizatora, nekoliko pesama koje su ušle u finale prekršilo je pravila konkursa pošto su predate sa tri i više dana zakašnjenja.

Kako saznaje Press, Nataša Bekvalac pesmu „Bili smo najlepši" predala je sa zakašnjenjem, i to nepotpuno otpevanu. Đorđe Marjanović je svoju deonicu u pesmi koju izvodi sa Oskarom i „Bjuti kvinsima" snimio tek u utorak, 27. januara, a Danijel i Milica numeru „Hejter" otpevali su u studiju Marka Kona u noći između 27. i 28. januara. Dana 26. 1. predate su još najmanje tri pesme koje su se ušle u 20 finalista i četiri rezerve.

http://www.pressonline.rs/page/stori...1&seriesId=165

korenjak 07-03-2009 12:51 PM

http://www.youtube.com/watch?v=Fiu97...eature=related

evo sevdah bejbija

ako je on iz Nish i ako je arhitekta po zanimanju onda ga znam

a mislim da je to on

a ovi djordje marjanovic i ekipa.....hmmm......pa to mu dodje skoro ista pesma kao sto je pevo madzgalj i luis samo malo preradjena

sve u svemu tuuuznoooo.......
jos je onaj sto ''fali'' i najbolji bar se zeza covek

awacs 07-03-2009 12:58 PM

Quote:

Originally Posted by Tribal_kg (Post 237452)

Ma dobro, ali mo?e? da bude? ponosan ?to ?ivi? u zemlji u kojoj ?ivi i jedan... recimo Bora Dugić. I jo? ste iz istog grada :)

Jb? budale :mad: Re?io sam da prestanem da budem mazohista. Neću ni da razmi?ljam o njima, a kamoli da ih pominjem.

Pozdrav

Tribal_kg 07-03-2009 03:35 PM

To je najbolje.. Ja recimo ne gledam televiziju uopste. Ponekad se pogubim kada ljudi oko mene pricaju o nekom Oskaru, a ja se pitam u cemu je fora. :rolleyes::banghead:

pecass 07-03-2009 11:32 PM

Ne ukljucujem se cesto u komentare al braco moja ja bih vas u komisiju za sledecu Beoviziju ne bi li se ova svetska kriza prevazisla!!!

Sramota i to svetska od kradja i prekradja nasih aranzerokompozitora.
Imal kraja tome - a tek live sound prenos...i mi cemo s tim u Evropu:banghead:

Bosanci najpametniji - pesma namenjena trzistu na kome hoce da se prodaju-e taaaako se to radi

Tolko,uz podrsku svega ranije navedenog:wink:

LACKY 07-03-2009 11:41 PM

Da, ali da sada Mladjan Dinkic nepravi problem bosancima!
Posto su pokrali ceo refren njegove pesme sa Kikijevog zadnjeg albuma(tako se prica u kuloarima).
I pride su imali peh jer nisu uspeli da saznaju od kog materijala su pravljene uniforme za Coldplay, ali bar lici!
Ako se totalno plagiranje necega naziva "tako se to radi", e onda reci kolegama iz predhodnih postova, da se nezale! kako nasi autori uvijeno kradu. Znaci treba da kradu potpuno normalno i otvoreno!

pecass 07-03-2009 11:47 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 237561)
Da, ali da sada Mladjan Dinkic nepravi problem bosancima!
Posto su pokrali ceo refren njegove pesme sa Kikijevog zadnjeg albuma(tako se prica u kuloarima).
I pride su imali peh jer nisu uspeli da saznaju od kog materijala su pravljene uniforme za Coldplay, ali bar lici!
Ako se totalno plagiranje necega naziva "tako se to radi", e onda reci kolegama iz predhodnih postova, da se nezale! kako nasi autori uvijeno kradu. Znaci treba da kradu potpuno normalno i otvoreno!

Dajmo Dinkicu sansu - ahahahahahahhaha:rotfl:

bassystem 08-03-2009 12:43 AM

ma....imao sam ?elju da se isbljujem s vama po ovoj beoviziji, ali sam shvatio da se oni do jj zezaju i vrte pare u krug između sebe...i jo? nas zajebavaju ovakvim pjesmama, likovima, nastupima...

muzika je negdje drugdje, kako bi rek'o molder

Aleksandar Filipovic 08-03-2009 12:54 AM

Evo, vratih se kuci sa doticne priredbe lepo raspolozen, ali sigurno ne zbog onoga sto se na njemu dogadjalo vec sto se posle 21 godine videh sa drugom iz vojske koji je dosao iz Rijeke jer je radio aranzman za jednog od ucesnika.Da nije bilo ovog susreta vratio bih se kuci sa osecajem potpunog beznadja.:confused:Svake godine posle odgledane Beovizije kazem sebi:"Gore ne moze", ali vec sledece godine budem demantovan.:shock:Od goreg uvek ima gore.Ako od 20 pesama covek ne moze da nadje ni 3 "krstene" pesme za koje moze da se nadje bilo kakav razlog njihovog postojanja, onda je to situacija koju vise ne treba ni komentarisati.Zapravo, ono sto vecerasnja priredba zasluzuje je POTPUNO IGNORISANJE.

InsaneEyes 08-03-2009 01:09 AM

najgore je sto ja MORAM da im placam rtv pretplatu 400 dinara i SBB zbog interneta jos 600 dinara jer nemam fixni, znaci platio sam im 1000 dinara za ovo

All times are GMT +1. The time now is 10:10 PM.