![]() |
Novi gost foruma??
narode, hocemo da zovemo novog gosta?
malo smo se ulenjili, so se tice toga...a? neki predlog?? |
Re: Novi gost foruma??
Quote:
|
+ 1.000.000.000.000.000.000.000....,...,...,..., i na to sve jo? +1
za gosp. Kornelija Kovača :) |
slowstar moze "da nas preporuci" gosn Bati?
ja se nisam odavno cuo sa njim..... |
Andy Wallace:D
|
terry date ;)
|
Quote:
|
Sinan Sakic, da objasni kako se radi posao.
|
Opet krenula zajebancija!!!
|
Sto se Bate Kovaca tice, rado cu da porazgovaram sa njim, ali napominjem da je njegova "strucnost" kod elektronike, racunara, i ostale studijske opreme ZNATNO manja nego strucnost u komponovanju, produciranju pevaca, sviranju, i aranzmanima (za male sastave)
Naravno da ne sporim da je Kornelije VRHUNSKI muzicar, mozda i najveci kompozitor pop muzike u poslednjih 40-tak godina kod nas, a i sire! |
Liam Howlett
|
Pa sta bi (sto ste onomad spominjai), sa Bojanom Dugicem?
|
Quote:
Međutim, kada se pogledaju pitanja prethodnim gostima, sijaset, ako ne i pola, ih je bilo upravo iz ove oblasti ; ako ni?ta, onda makar kod dana?njeg načina "pisanja aran?mana" kod izrade mixa. Kada bi samo 100 foruma?a sa pa?njom ispratili njegovo eventualno gostovanje po ovim tehnolo?kim vezanim dijelovima, i samo jedan se poučio - super. Ali, Bata ima toliko bogat muzički dio ?ivota, da bi se, mislim, knjige i knjige mogle napisati o tome. Pa ako ni?ta drugo, vrijedi u analima foruma imati zapisano da smo imali takvu osobu za gosta. A ne sumnjam da ćemo ga itekako imati ?ta pitati i mnogo ?ta naučiti. Pitanje je jedino da li on ima vremena i da li je voljan ćakulati sa nama o svemu i svačemu na nekada :):grin::D način. |
a sta fali ako Bata ne poznaje kompjutere toliko?? chovijek je in da field kod nas i mogao bi dosta IZVAN studijskih dilema da rijesi. :)
|
Quote:
|
Cekamo i dalje Dugica da nam se javi...Cak smo ga kontaktirali preko jednog od vlasnika hrvatskog audiona i oni su nam ljubazno odgovorili da ce ga zovnuti posto su u stalnom kontaktu. Samo ostaje da sacekamo jos par dana, a sto se tice cika Kovaca, on je naravno uvijek i vise nego dobrodosao (sve ostalo su rekli alfom i lou) :) . |
A, što se mene tiče, mogu i ćerkice :)
Mislim, ne Bojanove, već Kornelijeve... |
Naravno...Podrzavam Idekiusovu misao (prakticno me je pretekao, posto sam mislio editovati svoju poruku jos jednom)... |
Quote:
mozda nas jos mrze od kad smo im izkritikovali ploce? :ups: |
Quote:
Meni su se dopale. Te dve ploče i novi Van Gogh su verovatno jedina domaća izdanja (poznatijih autora) novijeg datuma koja mogu da slušam... Nezavisno od produkcije... Barem nisu (preterano) kitchaste :) Subjektivno... stvar ukusa... pošto znam da mnogi pljuckaju po novom Van Gogh za koji i sam mislim da je slabiji nego starija izdanja pomenute grupe, ali... naspram konkurencije u Srbiji... hmmm.. pored g. i s. miriše :) Ali da ne menjamo temu. Lepo bi bilo da neko kontaktira Kornelija, ili ćerke mu :) |
Voja Aralica?
|
Lou,i ti od mene ako tako mislis :)))))
a sad,bez zajebancije,da li je forum u mogucnosti da pozove neke strane goste?Mislim,rumski je dovoljno velik i ozbiljan forum koji postoji godinama da se moze okarakterisati kao srpski gearslutz,i ne vidim zasto ne bi mogli da se upute pozivi stranim gostima.Svi bogu hvala znamo engleski,i ne vidim da ce nam to biti barijera. Voleo bih da na forumu vidim goste koji pricaju upravo o efektima,sintezi,kreativnom ludilu u pravljenju farbi,i tome slicno. Nemojte pogresno da me shvatite,ali moderno doba zahteva,po mom misljenju,modernu pricu,a kod nas toga nema. |
Quote:
I jo? jedna mala ispravkica. Nije Srpski, već ex-SFRJ, od svog osnivanja, do danas. Zaista se oko Rumskog potrudilo dosta ljudi iz Hrvatske, Bosne, Crne Gore itd... Čisto da se zna :) A ?to se tiče stranih gostiju, jeste super ideja, samo imamo jedan omanji problem. Ne mali broj na?ih članova jedva razume i ovaj na? jezik, pa mogu da zamislim kako bi to izgledalo sa Engleskim... Do du?e, tu postoji jedna prednost. ?to ni stranci ne razumeju na?, pa mnoga nebulozna, a vala i otrovna, pitanja ne bi ukapirali, ?to znači da bi se manje obrukali :D Ipak, bolje da se dr?imo ovih na?ih. Znaju oni kakvi smo mi, a i mi kakvi su oni, pa se to nekako kompenzuje :D Ne bih ba? bio odu?evljen da se admistraciji/moderatorima javi npr. gost Rick Rubin sa molbom da mu se prevede "pitanje" člana tipa: -Duvaj ga BRE utripovani. Koji si mi pa ti k**ac? ?ta ti misli?? Da sve zna?, a da smo mi ovde kreteni? Jel? gleda? BRE ti "Grand", pa da vidi? sa kim priča?, debilu jedan neinformisani!!! :rotfl::rotfl::rotfl: Neka hvala! Radije ne bih :D |
Pa vidi ovako...
Mislim da ko ne zna engleski u poslu snimatelja/producenta/tonca/cega-god-u-studiju danas vise nema sta da trazi...ogranicenost na srpski jezik je fatalna u ovom poslu,nazalost je tako. A drugo,ako cemo tako,onda je nasa politika "smrdimo tu gde smo i dalje necemo",i ako je to vama ok,onda zaboravi da sam spomenuo. A i ne mislim da bi neko imao hrabrosti da proziva nekoga ko ima iskustva i toliko uradjenih projekata...a i nisam do sada video pljuvanja u podforumu gostiju. Ako cemo da zovemo goste domaceg sveta,radije bih zvao recimo clanove grupe vroom,da malo pricaju o svom zvuku,koji nije bas uobicajen i sto puta cut/vidjen. Neka to ujedno bude moj predlog. |
...duboko izvinjenje za bezobrazluk...o komentiranju ovde kao junior, i duboko poshtovanje...staroj gardi...:beer::mase:
...zhelim da kazhem, da sam bio svedok pre par godina jednog exyu/Balkan foruma koji je imao neko vreme English sub Forum...i radilo je prilichno ok!!...Dodushe rech je bilo vishe o muzichkom alternativnom forumu...Verujem da bi se gomila ljudi ukljuchila, nezavisno samo od Gxsluts-a ovde, exp.Madjarska/cheska/Italija...ect..A i stvari bi postale automatski realnije...gde pocheti?!.... eventualno poziv na prezentacije studija/ recenzije albuma i tehnike snimanja...ectectect...lako bi se nashlo toga...puno...eto ...u svakom sluchaju podrzhavam...i mislim da bi imalo smisla i trebalo bi to gurati...pozz...:) -D-Duvaj ga BRE utripovani. Koji si mi pa ti k**ac? ?ta ti misli?? Da sve zna?, a da smo mi ovde kreteni? Jel? gleda? BRE ti "Grand", pa da vidi? sa kim priča?, debilu jedan neinformisani!!! ...ha ha ha ...ovo je brutalno!!!:rotfl::rotfl: |
Quote:
|
Quote:
|
Aj' da probam jo? jednom:
Ahem... Voja Aralica? |
Quote:
(koliko ja znam) |
Ma dobro, nije nu?da.
A Sa?a Janković? |
Nik?a Brato? !?
|
hani mitrovic ? :P
|
...Steve Albini :wink:
|
Odlučili smo da će novi gost biti Jim Morrison!!! :banghead:
A mo?emo li u nastavku biti malo konstruktivniji? :) |
ok...sorry...he he...al nije iskljucheno.:rolleyes:.....Mozhda Mare ex Pekinshka Patka i stari veoma nam poznati analogni studio matrix....mozhda bi bio u fazonu...chisto predlog, vi ste verovatno bolje upucheni...ajd nechu vishe idem da spavam...pozdrav...
|
Svetlana Ražnatović.
da vidimo mi kako je to u vremenima krize praviti nov studio sa mega opremom podržavam predloge za Aralicu, Jankovića, Vroomovce (njihov član i koproducent je već član foruma), Sreta iz Patke bi bio veoma koristan u PA delu i sl. |
Bolje da se ne mesam...Ja mislio vi pricate o muzici, produkciji....
|
:D:D:D:D:D:D:D:D
Quote:
elem da ostavimo jim morrisona po strani i pozovemo sve navedene i kad se jave mi cemo napraviti pool i u roku od dva dana glasati ko ce biti novi gost foruma... ili je mozda bolje odmah napraviti pool? hmmm... :D |
Quote:
p.s. aj da se malo uozbiljimo i vidimo da li je covek zainteresovan... :please: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:01 PM. |