![]() |
Preporucite STEREOIZER
Opet ja :wink:
Zeleo bih da se moje trake ne cuju nekako blizu kao da su mi zvukovi na glavi nego kao u profi pesmama nekako dalje. Malo sam cackao po netu i nasao sam da je fora u stereoizeru (ili mozda ne?) pa ako znate neki kvalitetan program za te stvari navedite ili ako imate neki drugi savet raspolozen sam da procitam. Hvala na pomoci |
Re: Preporucite STEREOIZER
pre svega probaj sa panovanjem instrumenata. ukoliko ne dobijas zeljene rezultate, tek onda koristi stereoizer, ali vrlo pazljivo.
u audio software delu imas sticky temu koja je posvecena besplatnim vst plagovima. ako malo prekopas naci ces dosta zanimljivih stvari, moj favorit je flux stereo tool. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.softpedia.com/get/Multime...reo-Tool.shtml |
Ne koristiti vestacke rasirivace slike...
|
Quote:
Pozdrav |
Max, to su tvoje reci... Ti rekao meni, ja prihvatio jer ima smisla... Ih bre al si kontras... ;)
|
Quote:
Pozdrav |
Evo da obrazlozim, a o tome smo pricali ti i ja...
Dakle ti rasirivaci slike rade fazna pomeranja i u odredjenim slucajevima kad je kanal u pitanju koji hoces da rasiris ima smisla i dobar je alat, ali za celokupnu sliku treba raditi neke druge stvari, koje sam takodje naucio od tebe, a ne pisem sad ovde, male tajne velikih majstora... Dakle zato sto manje, osim u pojedinim slucajevima na ponekom kanalu... |
Quote:
A recimo PSP pseudo stereo ima faznih i ostalih radova , ali je mono kompatibilan .... bez gubitka ....... Alat kao alat .... mozes i sa kompresorom da zeznes da ti bude muka :) Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 10:14 AM. |