![]() |
preporucite najbolju osx86 distribuciju za amd
ceo dan se je*em sa iDeneb v1.3 1.5.5 (odradjen iso patch) i dobijam AppleNForceATA: found 0 units.
ima li ko preporuku? inace imam nforce 570 chipset.. |
Re: preporucite najbolju osx86 distribuciju za amd
ako nije od presudnog značaja da bude najnovija ver OSX,probaj Kalyway
|
Meni Kalyway 10.5.2 ( updateovan na 10.5.5 sa combo update i dalje sa 10.5.6) leti...
Doduse Intel C2D je konfiguracija u pitanju,Gigabyte P31-DS3L ploca:) |
Quote:
|
Quote:
Jesi li customizovao setup i izabrao dobre kextove za nForce?.. Izaberi AppleNForceATA (znaci ovaj stari kext) a NE AppleNForceATATest (ukoliko vec nisi)!!! Ja koristim hackintosh skoro dve godine pa ako te interesuju neka podesavanja ili ako imas pitanja slobodno posalji poruku na PM .. Pozdrav!!! |
btw.. ukoliko izricito neces da koristis iDeneb onda ti je Leo4All najbolje resenje,ali onda mozes da sacekas jer za par dana izlazi novi Live DVD Leo4All sa Leopardom 10.5.6 ..
Detaljnije informacije mozes naci na zvanicnom site-u leo4all tima .. Jos jedna fenomenalna distribucija koja je jednako dobra kao iDeneb je Zephyroth ali to je 10.5.2 (malo stariji Leopard) ali meni je radila savrseno.. btw. Kalyway i iAtkos izbegavaj ukoliko imas AMD konfiguraciju..One su najbolje resenje za Intel |
Quote:
Imas kx 1.21b drajvere koji rade solidno na Leopardu... |
Quote:
sacekacu onda leo4all :) |
Dobar je Logic Studio - mada ja se vratio na Nuendo:)
Za paket koji dobijas, ne treba zaliti para. Sekvenceri ko sekvenceri, sve je to isto... I muka me spopadne kada neko vristi da je fan Cubasea, Logica, PT-a... Leoparda sam ostavio samo zbog neta i da pokazem ljudima kako je dobar operativni sistem.Svi se oduseve na Spaces i Expose funkciju :wink: Obavezno probaj Soundtoys plugove kada instaliras Logic:wink: |
Quote:
Quote:
Quote:
verovatno zato sto imam sata hd.. |
Quote:
Isto to radis i na OS X ali u terminalu. Recording jos uvek nije u funkciji ali playback do 48Khz radi tako da ces to moci. |
Quote:
Pozdrav |
asus m2n-sli deluxe (nforce 570)
nvidia 8500gt sata hd da li je jos nesto bitno? |
hmm..cudno..
trebalo bi da radi bez ikakvog problema.. chipset i cpu su najvazniji i oni rade 100%, grafika takodje 100% podrzana a sata HDD ne bi trebalo da pravi probleme, mada mozes da probas da promenis SATA slot na ploci u kojem ti je uboden hdd.. Trebao bi obicno da stoji na prvom kanalu tj. sata0 ,ali kod nekih ploca (uglavnom intelovih) iz nekih razloga nece da radi na svakom kanalu, pa probaj da iskombinujes to.. Jos jedna stvar ali ona se javlja kada instaliras os x vec..to su mis i tastatura..Oboje moraju da budu USB ili oboje PS/2..dakle, nema kombinovanja,ali to nije sada tvoj problem.. Mozes li napisati tacnu poruku greske koju ti izbacuje ? |
Quote:
|
jesi,ali nisi rekao da li ti se to javlja pre instalacije dok si u verbose mode-u ili posle instalacije pri bootovanju??
anyway.. pogledaj ove linkpve, usput.. http://ideneb.ihackintosh.net/it/com...5-nforce-patch http://forum.insanelymac.com/lofiver...p/t101317.html |
Quote:
vec sam video te linkove.. :confused: |
hmm..
Onda brze bolje na Leo4All ili na Zephyroth-a!!! ako hoces verziju 10.5.6 sada odmah , imas iPC 10.5.6 (koji je radio user sa insanelymac-a PCWiz,a on je jedan od najboljih tamo) .. Treba da radi na obe platforme bez problema, ali bi bilo dobro da instaliras sva 4 PPF-a koja imas prilozena uz .iso na mestu gde ga mozes i naci.. (dem***id) vise informacija imas na http://pcwizcomputer.com/ipcosx86/ |
kad smo vec kod leo4all, posto vidim da ima vise ppf-ova, da li mogu odmah da pecujem treci, ili moram svaki po redu?
|
Leo4All zadnja (aktuelna) verzija ne mora da se patchuje PPF-ovima..Oni su vec ukljuceni u nju..Ali, inace kada se patchuje, moras po redu da patchujes..
Tako je i kod iPC-a..Dakle PPF1,2,3,4 redom respektivno .. |
ajd na chat, da ne davimo ovde.. poslao sam ti pm.
|
ako ti treba leo4all javi da ti donesem...mada nisam siguran koja je verzija..
|
Quote:
|
meni se javlja isti problem kao kod leshe
konfa je gigabyte EP35C DS3R intel E8200 C2D instalira se i daje istu poruku kao kod leshe pri dizanju :( moracu i ja da skidam neku drugu instalacij predpostavljam pozdrav |
Sto se tice iDeneba, probajte izabrati neki drugi kernel, ako ne ide, onda -1CPU fix (u fix sekciji, tako se nekako zove). |
problem je sto u chipset sekciji nema ponudjen p35 chip vec samo manji chip sa ploce northbridge Intel? ICH9R
ne znam dal je to problem? |
Imate i nForce patch pa probajte i njega, ako vec niste: http://ideneb.ihackintosh.net/en/com...5-nforce-patch |
Quote:
Skini provereni 10.5.2 pa cu ti reci kako da updateujesh na 10.5.6 |
ok tnx
javim kad proradi tj kad svucem i instaliram pozz |
nego bre sad videh
ta verzija nema za ati hd 2600pro pcie ima samo za agp a ne videh ni za moj chipset da ima pricam o kelyway sta da radim da svucem taj ili da idem na leo 4 all |
probao sam 3 razlicite distribucije bez uspeha, kod svih se javlja isti problem. posle kratkog kopanja po netu, nasao sam lawlessppc koji navodno radi sa mojom plocom, pa cu njega probati cim doleti.
ozloglaseni jmicron raid kontroler mi je bio iskljucen, probao sam da ga ukljucim i prebacim u ide mod, ali mi je instalacija zaglavljivala. javljam cim bude novosti. |
uspeo konacno preko ipc distroa, emu na zalost ne radi uz pomoc kx drajvera..
integrusa radi, logic radi, ostaje mi samo da ga malo bolje isprobam. |
koje drajvere si probao, v1.21b?
I da li si resetovao firmware u konzoli? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:22 PM. |