![]() |
Update foruma!
Uradili smo update vbulletin foruma, pa ukoliko primjetite neke nepravilnosti, molimo da ih prijavite na prijedlozi sekciji... Hvala! rumski administracija |
Re: Update foruma!
quick links je bagovit..
|
U kom smislu...moze i u mod sekciji, da ovdje ne davimo sa tehnikalijama. Poz
|
Sredjeno! Javite ako jos sta prijavite! Moze naravno i ovdje! |
Nerade vam baneri.
|
Hm...kod mene rade evo na 3 racunara. Provjeri browser, pa javi sta se desava.... |
kod mene rade..
|
Nema Chat opcija...
Pozz |
Bravo... Morali smo revertovati skinove, posto je bilo bagova, tako da ce i ovo biti potrebno reinstalirati... Taman cemo vidjeti da li postoji neki bolji chat plugin ili novija verzija. Poz |
... i jedno pitanje... da li je to tako setovano ili je takav search engine da ne pretrazuje reci sa manje od 4 slova, jer par puta mi je trebalo da trazim nesto sa 3 slova pa nije moglo... a bilo bi lepo i prakticno da moze
Pozz |
... i mozda bi bilo dobro da se ubaci jedno "Back to top" dugmence na dnu strane (ne bas na dnu, recimo odmah ispod zadnjeg posta) za povratak na vrh strane. Cini mi se da bi bilo prakticno jer su "quick Links" i "New Posts" koji se cesto koriste na vrhu...
Pozz |
heh... sad sam video da ga ima u desnom uglu... :rolleyes::ups:... sad cisto da bih se izvukao :wink: pitam da nije prakticnije da stoji odmah ispod zadnjeg posta :da::)
Pozz |
Quote:
|
Quote:
Pozz |
pa lepo ti pise da forum ne podrzava pretragu od 3 slova.
upotrebi moje resenje: Quote:
|
Quote:
aaaa mislio sam da oni kodovi resavaju i to pitanje... skontala Minka :da: Pozz |
Kalendar nema 2009 godinu, zaglavio se u vremenu :rolleyes::da:
Pozz |
Sredjeno!
|
All times are GMT +1. The time now is 05:58 AM. |