![]() |
Salliery (Omerta) - Beleske EP
Evo ovako.. poshto sam dao sebi cilj da zavrshim album do aprila i da ga konachno izdam, oprashtam se od internet promovisanja muzike (bar shto se mojih pesama tiche) od danas pa na dalje.. Ovo je zbir 10 pesama, koje su vec bile kachene na internet za dl, ili samo za preslushavanje.. 2 pesme ce upasti na taj album sa ovog hmm mixtapea.. to bi bila "reciklirani proizvod", koja ce ujedno otvarati album, a i tako ce se i zvati isti. i pesma "moj beograd" ako budem ochistio sempl pesme "moja draga" od nikole kojo..
ako neko od vas poznaje simjanovica ili zna kako da ga kontaktiram i pitam shta da chinim sa pesmom, jer mi je pesma veoma bitna.. naravno, ako je potrebno potpisacu njega kao aranzera a sebe kao ko-aranzera.. poshto je uzeta samo deonica refrena za refren ove pesme.. idemo dalje.. pesme su.. hmmm.. moje tj nashe "razvijanje" u periodu izmedju 2003god do danas. sa dve sam, da kazem, zadovoljan kako sam ih smixao, a ostale su ili nesmixane ili ih je vreme pojelo (chitaj: vremenom se majstor postaje, a ja i dalje nisam zadovoljan svojim sposobnostima, a kamoli onim od pre 5/6 godina).. omote sam radio vecheras (sad je vec svanulo).. i nisu u samom raru.. ali cu pustiti da se kachi i rar fajl (na rapidshare) sa omotima i redosledom pesama.. Omot: http://img372.imageshack.us/img372/5...manjenajm8.jpg http://img372.imageshack.us/img372/2...manjenaay9.jpg DL LINK (RS) SA M3U FAJLOM I OMOTIMA: http://rapidshare.com/files/17170075...Beleske_EP.rar napomena, album veze nece imati sa ovim.. ovo samo izbacujem na net jer su mi pesme nekako drage pa mi je zao da propadnu.. mozda nije pravi forum sa ovako neshto, ali bili ste super prema meni od kako sam doshao ovde i eto imam zelju i sa vama to da podelim.. poz i bacite komentare edit: mislio sam da ce smanjiti rezoluciju ovaj glupi imageshack.. ja se izvinjavam ljudima sa slabijom konekcijom.. :? mada rar je oko 60mb tako da ne znam ni da li je pametno da otvaraju temu |
Re: Salliery (Omerta) - Beleske EP
Yaaaaay!
sta,ovo delis kao promo materijal? svidja mi se ideja za omot btw... pusakuk edit: ce komentarisem i ja kad skinem |
ne ne.. ovo je materijal chisto za net.. jedino ce se "reciklirani proizvod" i "moj bg" (ako dobijem blagoslov od simketa) naci na tom albumu.. usput je i promovisanje soundless-a i omerte.. jer ako ja izdam u aprilu (do kad su rekli devli da ce nositi shine), vlada chim se rehabilituje ima da se nalozi i da se bacimo na taj album napokon.. bitno je samo da neko pokrene sve to..
evo ga i novi link.. http://rapidshare.com/files/17170075...Beleske_EP.rar |
maj rivju
dok ne padne krov - tek sad posle duzeg vremena kad cujem kapiram koliko je ovaj klavir u intro upecatljiv i zapamtljiv. ovaj fazon me podseca na nas-a malo (ne kazem da lici na njega i sl,al slican mi je feeling dok slusam,pogotovo sto je u dijalogu) ti i ja - menjam misljenje iz hrk-pu u hrk-grok-pu.potpuno mi je jasno sto sam ono rekla hahah. btw refren je apsolutno ogavan.a eslino ispevavanje na kraju me je uplasilo.bez zezanja. reciklirani proizvod - sad mi je okej hahah. al mi je ref tesko sranje i dalje.i prvi vers.a i kraj je bzvz.mnogo brzo i naglo kraj. moj bgd- do jaja. ovo mi je fav definitivno. :) zasto lazemo-jbT za sebe radis rnb ,a za mene neces,siso (mislim na matru,ne tvoje pjevanje).ocu ja ovakvu matru. tako je meri-dzej-blajdzish.btw da, kul je pesma i to. dobar dan- rekla vec.setim je se kad god se javljam komsijama a znam da sam ih maltretirala krestanjem i vezbanjem whistla u sred noci. jednoga dana-i ovo sam ti rekla jos pre da mi se svidja...sad mi do jaja..ovo je bese ona matra sto si je nazvao 'jazz',sto si mi oteo?bilo bi smor da je pevanje preko. rolamo - *slap* *kick* *punch* moja prica - ne znam sto ovo izostavljas sa albuma..uz malo prepravke bilo bi sasvim fino... koja je poenta - esla mi jedino ovde zvuci ok,i matra mi je kul...lol zasto se uvek istripujem da je ovo marcelo u introu kad najavljuje hahah.ko je to uopste? ja kazala... |
chim se dignem odgovaram
inache http://www.erupcijablog.blogspot.com/ hostovali me tamo.. :) pitali, ja reko moze.. zanimljivo je da je tih 60mb skinuto 40 puta u roku od jednog i po dana, a da imam par komentara.. :) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
shljapnijesakitom u sv sl, i dalje pravish sranja oko te pesme.. a reko sam ti trista puta.. nije kompletna bez spota.. pesma je skroz komercijalna, alii.. mi u spotu vozimo ispred crkve svetog marka one male dechije plastichne automobilchice i to.. beshe lepa zamisao, al kara od toga na kraju.. Quote:
ne znam, ona mi je jedna od najdrazih, ali klavir je neki iz frutija, i cela matrica je takva.. a znash kakav sam ja, kad su moje pesme u pitanju.. ne mogu da se vracam na stara sranja.. samo pichi dalje.. Quote:
hvala na slushanju i iskrenom komentaru.. pusa :) |
ajde rhino, max, arti, balti, ogi, laki.. ajde ajde.. pa bar popljujte.. :)
poz |
rado matori, al znaš i sam da ne stižem ni da prdnem, a kamoli da ti pošteno recenziram , tebi, ipak bitan rad. Ajd oko novaka ću malko dahnuti, pa ti bacam koju reč. Btw, šta to bi sa Simjanovićem na kraju?
|
Evo i ja cu da upalim sad dok surfujem, pa javljam.... Skinuo sam sinoc ali cuo josh nisam:(
A ti posalji one bitove i stvari ako si pri adsl-u |
Quote:
poz Quote:
poz |
Ajde ovako na brzinu... Ali bash brzinsku brzinu.... Ne moze se recenzirat 10 pjesama na prvo slusanje objektivno tako lako.
1. Ti i ja - Ne svidja mi se mix, low end bruji u sve 16, mada mi se svidjaju ovi 'prdavci' od syntha... Malo 'prosao' zvuk i za 2003.. 2. Rolamo - Vec bolje sto se samog mixa tice, ali je 'fensi' za moj ukus, pogotovo liricki.... A i ovaj gfunk prizvuk nesto nisam vario ni 93 previshe... Fina linija pjevushenja :) 3. Moja Prica - Fine ove 'oskudne' harmonije.... Moze... Nije hrdjavo. Lezi mi vise od prve 2 numere. I to prilicno.. Dobar! 4. Zasto Lazemo - Sve ok, klavirska linija me podsjeca na neku stingovu stvar, ne znam sad koju... Osjeca se iskrenost u pjesmi, sto je vrlo dobro... Najbolja stvar do sad! Opet fina vokal linijca na refrenu.. 5. Dok ne padne krov - Uhh, bash ste bili mladi kad ste pisali versove jel? Mada mi opet gudachi drze paznju... Ali sve ukupno mi nema nekako 'tu' tezinu s obzirom na pricu.. Sve je to ok, ali treba numera da me najezi kad je ovakva tema u pitanju... 6. Omerta - Fina gudachka sekcija, fin piano... Uz stvar br4 mi najvishe pashe do sad, dobar outro... Moze! :) 7. Jednoga Dana - Najbolja prica do sad! Ovu kao 'pricu' izmedju strofa bih malo 'odvojio' produkcijski (kao neki tel efekat ili sl) ali OK. Me like it :) 8. Moj Beograd - O tome smo pricali dosta nekad :)... Ja bih je ostavio za album, i to bi ona otvorila isti da se ja pitam... Bar mi se cini tako :) 9. Dobar Dan - Ufffff, fali mi FUNKA na ovoj bas liniji....I brejkova na bitu... Gimme dat ol'school breaks.... Inace moze! Malo mi neke 'glume' fali na emceengu, ali sad ti izbacam samo kritike a ne ono sto mi ne smeta... Ima atmosferu finu, ali mi je flat aranzman... To je valjda zbog onih brekova odozgo :) 10. Reciklirani Proizvod - Najzrelija matra po meni..... Eeee, vidis ovdje ne fali dirty funka :) Ustvari najbolja stvar, cini mi se...... Ajde mrdni tu bulju na ref i mene malo smara kao i evu.... Ali, sve u svemu dooobar! Eeee, sad posle 6 slusanja bih vjerovatno poceo da mijenjam misljenje o odredjenim momentima.... Ovo je ono,kao recenzija na brzinu, sto mi nije previse prijatno, al jebi ga, kad si navalio na recenziju na brzinu.:D Sve u svemu, itekako se osjeca napredak u svim novijim stvarima sto je naravno dobro... Ajde javicu se ja vjerovatno opet da ispravim neki minus u plus ili obrnuto sa josh kojim slusanjem... |
taj fazon.. hvala na iskrenosti.. kazem ti, ovo je net "izdanje", prvo i poslednje. reciklirani proizvod ce se zvati album, a bice na njemu i moj beograd i pesma reciklirani proizvod.. razmishljam da malo izmenim klavir u jednoga dana, dosnimim svoj outro i da i to puknem na album.. al to cu tek videti.. jer, iako mi je flow chudan na momente, meni se svidja.. nije ni ispadanje nego je jednostavno prelazenje u spoken word il shta je vec to.. i to mi se najvishe i djasvi u pesmi..
predpostavljam da bi pesma "omerta" bila "koja je poenta?"? zar ne? :) ili sam ja neshto propustio.. :) shto se rolamo pesme tiche, rekoh vec.. bez spota nishta.. ispada pokushaj kopiranja crnachke komercijale, al nije nam to bilo na umu.. ajd ja sedim josh i chekam da josh ljudi prokomentarishe, poshto znam da je mnogo vishe ljudi skinulo no shto je komentarisalo... poz i hvala na slushanju btw, ono govno je puklo dva puta.. sad kachim poslednji put za ovo veche i pizdim.. :? al poshto ni ti ni ja necemo spavati, nema frke.. hahaha aj pusa |
eee, da.....Koja je poenta je stvar. Ja ladno napisao omerta:banghead:
A za jednoga dana i ja mislim da treba da vidis da je uvrstis.. Ima to nesto! Nije frka da mi to nocas posaljes ako vec puca... Ali nemoj da zaboravis vec sjutra, ti zaboravni covjeche:D Ufff, kao da sam ja bolji:) |
hahah to to.. evo kachim je sad opet jebem je.. :)
|
Ej Sale...evo i ja sam ugrabio da skinem....slušam...pusa :)
|
aj pa baci komentar.. bio mi dignut komp ceo dan juche, nisam bio gajbi jbg tako da nisam video msn...
pusa |
ajte ljudi josh malo pa nestalo.. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 12:06 AM. |