![]() |
Stigo Oberheim OB-X !!
3 Attachment(s)
da se i ja pridruzim Gregoru u veselju :D .. nakon le?anja kod mog brata vise od godinu i pol, OBX je napokon sletio u ZG ovu nedelju.
malo se rastimao pitch band od drmusanja i jedan gumb je crko, al imam rezervni od kolege Roginatora. ostalo je okay. zvuci PRE-DE-BE-LO. sve sto sam ocekivao i vise, ovako na prvu loptu. toplije od sveg drugog sto imam u arsenalu. u odnosu na OBXA, output je 3 puta glasniji.. filter rezonanca vri?ti kad ju otfrljis. non stop tjera Great River u krčanje, cak i kad spustim gain na samo 10dB.. ovo je prvi sint na kom mi se to dogadja, i Jupiter8 je tu i tamo to znao postici. al ovo nisam jos cuo.. maltene mi treba PAD na ulazu hahah.. to je rijetkost za analogjiu iz 80tih. zato je ovaj tenk je iz 1979.. VCOi su diskretni, kad se otvori filter cuje se mekoca i debljina, u odnosu na agresivno "ra?panje" Curtis chipova na njegovom nasljedniku OBXA (sto je isto super, na svoj nacin). |
Re: Stigo Oberheim OB-X !!
svaka cast - izgleda kao da je odlicno ocuvan ;) a sad daaaaj neke zvukove! 8-)
|
Čestitam!! Hehe....dolazim u Zg uskoro....pa da čujemo to čudo.....!!!:D
|
cestitke :grin:
|
svaka cast Cluster!:mase:
|
je*eno braco, svaka cast!!
kad imas termine za posjete ljudi izvan zg :D |
ima se, moze se :D
|
Nemam rechi:shock: :shock: Curi mi chorbica iz usta:grin: :grin:
|
Bravo Tomo... :wink:
|
Cestitke!!!:jupi: Dobro izgleda, a i u pravim je rukama...:)
|
1 Attachment(s)
hvala ljudi, hvala Synclavier na komplimentu :) jedva cekam da ga malo uštimam, sredim pa cu bacit i neki demo mp3. najvise me veseli to sto toliko zvuci "upotrebljivo", ide odmah u akciju. sigurno nece stajati ko u muzeju. :D
danas sam dogovorio sa stolarom izradu novih drvenih rubnika za oba, OBXA i OBX. stari su dosta i malo osteceni. inace, probao sam na OBX potpuno pašu ovi manji, tanji rubovi od OBXA, umjesto njegovih velikih "peraja" (vidi attachemnt). novo drvo bi trebalo izgledati nesto u ovom stilu: IMG7554 IMG0116 @Redroom: samo se javi i navrati kad si u metropoli.. |
All times are GMT +1. The time now is 12:30 PM. |