![]() |
US 2400 by tascam
ima li neko iskustva sa ovim?
gde se mozhe nabaviti?koje su cene ako znate? deluje mi kao super spravica za mix.....shta mislite ljudi? hvala unapred !!!!! |
Re: US 2400 by tascam
ne proizvodi se vec par godina, a direktna zamena na zalost ne postoji.
srecno sa nalazenjem. |
hvala puno na informaciji !!!!:shock::(
|
oo komšija, pozdrav ;) Kako nisam do sad skontao da si se pojavio i ovde :banghead:
dobrodošao nam na forum :da: |
pa fala marko....kako ide peglanje?
ima li se vremena za muziku??? |
eh pegla se fulltime... a bogami se i muzika stiže :D
|
redwater dobrodosao na forum :)
api A2D, lepo :) kako si zadovoljan? jel si ga kupio 'na loptu' ili si cackao neke druge Api-je pa si se odlucio za njega? pozz :) |
HVALA nna dobrodoshlici ljudi !!!!!
to je malo mator sajt...ima josh novina....uglavnom u mikrofonima... a shto se apike tiche buducji da sam pored studija i bubnjar-jurio sam tajnu tog nadrndanog zvuka preko okeana i shvatio da pored sviracha i instrumenta taj pre chini veeeliki deo priche....tak da dodjoh do rajka preko prijatelja chisto da cheknem dal je i tu sve na mestu kao kod drugih njihovih proizvoda koje sam chuo i video i onda uslovno naslepo uzeh to i tek tad skapirah sve ove A klase iz presonusa i tih reshenja nemaju veze sa mozgom....najverovanije uskoro dolazi i chetvorokanalni pa je to onda skoro taj banj koji hocju... |
Quote:
nego back on topic - us2400 nema vise, moras da razmisljas o necem drugom. Nemoj ga kupovati polovnog, jer sve sto ima moto fadere vremenom crkava, otici ce ti pare na servis. Gledaj alternativna resenja. Sve zavisi od budzeta, preporuka je naravno za Euphonix Artist seriju, cak i MCU Pro, a s obzirom da vec imas tascama, ok ti moze doci i Behringer BCF2000, ja ga imam, radi cool :) naravno, ako se ima, vozi na Euphonix i da vidis uzivanciju :) pozzz |
|
Quote:
|
pa da ali onda je to dovoljno blizu cifra da expandujem mog tascama sa fe-8....a ovaj us 2400 ima 24 za lovu jednog osmofaderskog fe-8...
izgleda da mi ne gine tako neshto....at bitch: pa kome za bubanj ikada treba shta mirnije???shalim se...icji cje u auroru najverovatnije(to mi deluje kao sjajna pricha)....avalon nekako nije moja sholja chaja...:grin: |
woooooooow ovaj euphonix mi deluje skroz sjajno...ali s obzirom da bi najvishe voleo 24 kanala da imam kontrole....
el ima neko ideju o ceni tako nechega...i dal bi to impliciralo noshenje tascama u kucjni studio i nabavljanja neke druge katre(o chemu vecj neko vreme mislim) ili bi mogli da rade nezavisno ? |
Quote:
Euphonix je jako skup .. i ima podrsku samo za mac |
http://www.thomann.de/gb/euphonix_mc_control.htm
http://www.thomann.de/gb/euphonix_mc_mix.htm toliko ti je i u Artistu. pozz :) i da, moze da radi kako osh, i zajedno i ne |
Quote:
|
Euphonics ne radi dobro na PC u ( ako teras PC ) ... a i na Mac u nije bas pouzdan ( pun GS tema gde se ljudi zale ) ali jako lepo izgleda ....
Tascam jeste najbolje i najjeftinije resenje ( ne znam zasto ga povukoshe ) ali na zalost ne moze da se nabavi ..... Behringer jeste najjeftinije korektno resenje ( ali posto imas lep studio , pitanje je koliko ti koristi a koliko steti zato sto pise Behringer ) A jos uvek najpouzdanije resenje za PC je Mackie .... za sada .... osim ako neces da ulozis bas velike pare ...... Pozdrav |
e to je pravi rumski (shumski:wink:) duh...
hvala na super pristupu problemu!!!! super ste!!!! at max: da guram pc....hvala za hvalu studiju...nemam problem sa berindzerom...sve dok ne utiche na ton:grin: !!! ali najverovatnije kada dodje budzet na nivo da mislim i na ugadjanje sebi(pogasim lcd-ove i samo prstim po faderima)cju nabacim dve extenzije po 8 ovog mog fe-8,al ima josh shvashta do tad... ovaj us2400 beshe bash lep ali AVAJ... HVALA josh jednom....super ste ljudi :bend: |
Quote:
A ove opcije koje smo ti predlagali su samo kontroleri,nemaju veze sa zvukom .. |
pa da....znam....hvala....otud i smajli za berindzera-poshto ne utiche nikako na zvuk...onda je super(to je bio odgovor max-u)
definitivno shvatih sve !!!!:grin: |
1 Attachment(s)
Uh da se ima para za ovako nesto .. kada je kontroler za NUENDO u pitanju...:grin:
|
lepo uradjena sprava...nema shta !!
|
da, ali je purpose made za Nintendo. Nije losa:) ali je bila jedini izbor davno kada se pojavila.
Sada vec za iste pare radije bih ovo :) http://www.for-tune.de/de/images/tango003.jpg |
vidim andreja da si se već zaljubio u forum... eh da sam ti barem ranije rekao :da: Doduše, istini za volju, ovo je retko konstruktivan i pozitivan topik, čist dokaz da ovde nisu samo dokoni sujetni zajebanti.
|
tu sam ja marko vecj neko vreme...ali pravo da ti kazhem,verovatno nisam ochekivao ovakvu dobrodoshlicu,pa ne pisah nishta pre...
pre neki dan pricham sa jednom super drugaricom koja je uspeshan modni dizajner...i nekako se dokachismo net-a i foruma pa joj ja pokazah rumski...nije mogla da veruje koliko je to dobro,pa se povela pricha oko toga i shvatih da jako malo ljudi iz drugih umetnosti ima ovo shto imamo mi... |
Quote:
Pozdrav |
@ max....pogasim monitore(lcd)kompjuterske...to sam mislio....
|
aha..mislish necju znati dje je shta...hmmm...da...
uvek ima ona traka pa marker i to.... mislim da bi tako bash uzhivao da radim.... |
All times are GMT +1. The time now is 10:58 PM. |