![]() |
Ime benda - opet
Dajte neki pametan (ili veseo) predlog za ime benda. Usmerenje - nema usmerenja, svira se od-do:shock: :banghead: :D . Treba da zvuci ozbiljno, nepretenciozno, neseljacki ali prihvatljivo za siroke mase :harmonikas:
|
Re: Ime benda - opet
The Lunches
tripujem da bi ruchkovi bili hit u Srbiji :bend: |
http://www.bandnamemaker.com/
ako nista zabavices se.hahahah primer : 'Blunt Eeva And The Hyper Bed' looool |
Orgasm band.
morate da imate band na kraju ako hocete "narodnjacima" da se priblizite.. |
Leglo Nesoja
|
Truo DUO .. ako vas je dvojica :D
|
Mish Mash Brothers, sta drugo preostaje, kad vam je repertoar shareh! :D
|
e da,da to su ti fazoni.
Erogenous band. Quote:
|
Meka stolica band
|
ah..ja ne volim engleska imena...
evo par što mi pada na pamet Unutrašnja Kontrola Tito i Pioniri Disidenti ...... |
Strujne koke
Muzičari koji ne piju Stojine stare cice Stojine nove cice Evrossi Bakšiš džabe Dozovi me! Carevi kafane Nekad bilo Sviramo do zore Penzije povećane ... , ... |
alfom - ovo zvuci kao neki naslovi iz zute stampe:rotfl:
|
Culture Balkan Brothers
OFF Band Grupa OFF Off-On Hoću-Neću Eto babe-Bakšiš džabe 7/8 University Sexy-Kexy Đerdapske turbine folka Pop-Rok-Folk Ne sviramo opere |
Veceras Dzaba Pivo.
|
Ko je prdno?
Ziva struja Ni kod babe dzabe OFFucani gilipteri Narodnjaci su zakon Oko kuce oluk Ludo i brzo Obli trbusi Golemi kukuruzi :D Seksualni Pishtoljsi :) Ovu pesmu sviramo prvi put Pojacavamo se za oktavu Pobismo sve Nemce Hocemo jos Miris parizera na mikrofonu Status OFFline Praline i dedamraz Jagode su jagode Moravski biser Psi Dzukci Budale i balerina Sodom i gomor :) Pinkichaste ruzice Dva muskarca i zena Jedna baba sto problema Babadevojkina nevinost Smrt pod okriljem noci Severni vetrovi Gotichari sviraju glasno Lezi gore OFFtamolog bez licence OFFućujemo po lokalima Punimo do vrha Pusenje je stetno po zdravlje Amebina osveta VETS je zakon Pravi muskarci piju pivo Pepsi je za devojcice Mamini i tatini sinovi Napaljeni u klubu Bum tras bend Amadeusovi sinovi Ce mol pet minus sedam Ratari uzvracaju udarac Reci kevi da slusa hard & heavy Rumunski brkovi Za ukidanje viza Muzicarske kurve... |
hahahahahhah vrhunska imena.. kad smo vec kod toga.. odushevilo me ime jednog metal benda..
"H' Trsh!" se zovu.. shteta, nisam imao para da kupim kartu (iako ne slusham metal).. hahah.. poz |
J O K S ....kratko i jasno.... je'o nas onaj ko nas sastavi... :D
|
off topic :D
|
Quote:
|
Au.....al' ste kreativni:D:rotfl:
Offingeri:D |
Jedan moj prijatelj je imao band koji se zvao:
Mi sviramo pjesme :wink:moj prijedlog za Duo je: pale i ?are |
jare i pare
|
Ma bre, nije duo..... muska 5orka
|
mozda bi se mogao inspirisati stranim nazivima..
Sudbinsko dete,Puske i Ruze,Kotrljajuce kamenje.. :S |
5 Musketara !
|
the pivopije
|
Ako vas je 5 onda moze 5+. Kratko i ubitacno.
|
TO JE vec gangbang :)
|
Evo mojih predloga:
Kontrola Zvuka ili Kontrolori Zvuka, mada mi prvo bolje zvuci. Sad malo ?aljive: I Jare i Pare (i Zan Misel Zare :)) Kosati se vratio Savalovarinovački Palanacke Treketaljke Od Zimbabvea do Toskane :) Lupam vec, ali prvo mi se stvarno svidja, Kontrola Zvuka ;) kao, vi ste No1 i niko vam nista ne moze, osim da vam se obesi za jaja :D |
.... from Silvana to Nirvana Band ???? :da:
Pozdrav |
|
Offingeri:D
Eto, sam si dao ime (ali bez tog zelembaća grina). Super je! Stvarno. Imaš i domaću verziju : 'čiviluci', ali je svakako 'OFF(s)ingers' mnogo bolje. :grin: |
All times are GMT +1. The time now is 12:25 AM. |